Czytasz dyskusję w temacie: News: Nieczyste zagrywki #41 - Gdzie gry mają swój początek!
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Nieczyste zagrywki #41 - Gdzie gry mają swój początek! Aby nie popaść w stagnację, postanowiliśmy zrobić coś, czego w Nieczystych zagrywkach jeszcze nie było - czyli porozmawiać o grach. Serio! Tak nam się to spodobało, że nakręciliśmy... |
|
Drangir (Gość)
|
Czas dodania: 29.07.2010, 19:32
Fajnie, ale nr. pliku o 1 do przodu :P ściągam.
|
|
Kolano (Gość)
|
Czas dodania: 29.07.2010, 19:45
Obok waszego playera powinna pojawić się opcja "zgłoś nadużycie", która zbierałaby wszystkie negatywne głosy urażonych osób gdzieś na jakiś tajny serwer w Tajlandii i będzie spokój :) Przy okazji można by na tym trochę zarobić, bo po kliknięciu tej opcji, otwierałaby się strona z różnymi reklamami opłacanymi liczbą wejść.
|
|
Drangir (Gość)
|
Czas dodania: 29.07.2010, 19:48
Jakie negatywne głosy? o.O
|
|
mon (Gość)
|
Czas dodania: 29.07.2010, 21:03
ojtam ojtam...ale pomyślcie,że w październiku w Łodzi będzie Międzynarodowy Festiwal Komiksu i Gier ;D co prawda nie będzie tak odjechany jak BFK ale i tak warto być ;p Do tego jest tu tyle miejsc do wypicia piwa,dobrego i taniego piwa...oraz Miś Uszatek stoi na Piotrkowskiej! ;)
63 minuty,wow...i to głównie o grach ;D bardzo fajnie |
|
Pawcio_H (Gość)
|
Czas dodania: 29.07.2010, 23:27
Ani słowa o cenie Kinecta :( disappointed!!! Poza tym trzymacie formę. Całkiem dobrze było.
|
|
|
|
|
Czas dodania: 30.07.2010, 08:40
Dobry odcinek, wysłuchałem z przyjemnością, a podróż minęła w zanim się spostrzegłem ;)
|
|
|
Czas dodania: 30.07.2010, 08:50
nr pliku rzeczywscie o jeden do przodu, juz zmienilem ;D dzieki!
|
|
|
Uczeń Konradinium (Gość)
|
Czas dodania: 30.07.2010, 11:36
Czkałem wiele czasy by to napisać i teraz przełamał się!
Widzę że Panowie kręcą się w klimatach Wrzeszcza gdzie biega sama patologi i jest syf kiła i mogiła,chętnie bym tam pojechał ale aż strach tym tramwajem jechać co cóż gorzej jak wysiadasz na przystanku to nie wiadmo czy martwić się o portfel czy o życie. Byłem w tym waszym klubie/pubie chodz nie wiem czy to coś zasługuje na taką nazwę wchodzę a tam chyba z pięciu dresów z łapą 45 już mnie krzywo opczaja. To ja dziękuje za takie miejsca. |
|
PedoBeer (Gość)
|
Czas dodania: 30.07.2010, 12:16
a może jak tam maci tyle tych StarCraftów 2 to może jednego przeznaczyć na konkurs dla słuchaczy ? i wiernych fanów ?
|
|
mos (Gość)
|
Czas dodania: 30.07.2010, 12:44
Starcraft 2 to przykład na odcinanie kuponów od znanej marki i rozmienianie jej na drobne. Minimalne ilości nowości, kosmiczna cena nieadekwatna do tego, co otrzymujemy w zamian [200zł na PC w dzień premiery to edycje kolekcjonerskie gier miewają, a nie podstawki] to słaba zachęta do kupienia tribute'a gry sprzed 11 lat. Nawet seria Red Alerta prezentowała się pod tym względem dużo lepiej [a edycja kolekcjonerska kosztowała 179zł, a nie 389-400zł :]. Blizzard swego czasu potrafił przyłożyć się bardziej do tworzenia kolejnych części swych gier vide Diablo 2. Tutaj jest marna próba wycyckania graczy na śmiesznie duże kwoty, dzięki średniemu produktowi przy aplauzie masy recenzenckiej na całym świecie. Żal patrzeć na to.
A Infinium fajne miejsce - nie powiem złego słowa :} |
|
Czas dodania: 30.07.2010, 12:44
:) cos sie wymysli :D
|
|
|
Czas dodania: 30.07.2010, 12:46
no wlasnie mos ze starcraftem 2 jest taki dosc spory problem. ta gra jest bardzo, ta gra jest wrecz swietna. nowa oprawa odswieza formule sprzed 12 lat, ale... ale to dziala i to jest megaprzerazajace.
najnowsza gra blizzarda wywraca do gory standardy na ktorych "myslelismy" ze dziala ten rynek. czy to dobrze, czy to zle, czas pokaze! |
|
|
19arek93 (Gość)
|
Czas dodania: 30.07.2010, 17:08
@~Uczeń Konradinium
Ważne są szybkie nogi. Pijany dres w jeansach nie biega zbyt szybko. Wiem, ponieważ mam to wypraktykowane po wielu latach mieszkania we Wrzeszczu. Chyba że zjadłeś zbyt dużo gołąbków na obiad, a herbata na kolację była zbyt gorąca. Wtedy jest problem. |
|
Levi89 (Gość)
|
Czas dodania: 01.08.2010, 21:28
Ja też jestem szczęśliwy oglądając Nieczyste Zagrywki, które całkowicie rekompensują mi 10000 tys. złotych. Wpisz w Google ''walnąć barana w ścianę''
|