Pavelo... jesteś .... ZAJEBISTY. Lud chce więcej Clouda ja jestem jak najbardziej za ! Jako fan twórczości SE,a zwłaszcza serii FF dobrze,że jesteś ...
Podcast tak jak mówiliście wcześniej będzie nieco inny i podsumowując całe 47min 48s powiem : It Was Epic. Zgłaszam kandydaturę tego odcinka do szeregu najlepszego w historii NZ. Tak z ciekawości usłyszymy kiedyś całą waszą 4-ke przy jednym mikrofonie podczas(całego podcasta)?? Pompa nieziemska cholernie poprawiliście mi humor.Ekipę macie strasznie hardcorową xP
Czytasz dyskusję w temacie: News: Nieczyste zagrywki #39 - Pavelo exposed
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Nieczyste zagrywki #39 - Pavelo exposed Są takie chwile, kiedy nawet największa tajemnica, najmocniej strzeżony sekret, najbardziej mroczna zagadka musi zostać rozwiązana. Chcieliście go, domagaliście się go, prosiliście... |
|
lolandia (Gość)
|
Czas dodania: 15.07.2010, 18:25
|
|
Menti (Gość)
|
Czas dodania: 15.07.2010, 18:25
Bez Michała jest idealnie ^^
|
|
gość (Gość)
|
Czas dodania: 15.07.2010, 18:30
Hmm, chyba coś mnie ominęło. Kto to jest Pavelo? :)
|
|
lolandia (Gość)
|
Czas dodania: 15.07.2010, 18:37
Ej no bez takich Menti brak Michała jednak jest widoczny ze swoim biczem wodnym stał na straży tego aby jad absurdu nie zajmował całych 40-50 minut podcastów. Był takim głosem chłopaki wróćmy do tematu mówmy bardziej z sensem i dojrzalej i poprawniej przynajmniej tak mi się wydaje.
(Żeby było jasne chłopaki nie krytykuje was XP ) |
|
Levi89 (Gość)
|
Czas dodania: 15.07.2010, 18:39
Holly Fucking Shit! Mega bombowy odcinek. Fakt inny, ale bombowy i popiera aby wystąpiła całą czwórka a wtedy, to już poprostu ogień. :)
|
|
|
|
|
mon (Gość)
|
Czas dodania: 15.07.2010, 20:03
Pavelo nie wiem czy sprostam wymaganiom :) i nie ASP a tech dentystyczne na medycznym ;p a tam trzeba mieć zdolności manualne.
Bardzo wesoły i ciekawy odcinek ;D jednak dobraliście kogoś żeby mieć trójkącik :) i dobrze! ale oczywiście Michała i tak brakuje! Pomysł z nagraniem podcastu w 4rkę popieram w 100% Przez Was zastanawiam się czy powinnam chodzić na filmy 3D skoro po Avatarze nie najlepiej się czułam |
|
pavelo (Gość)
|
Czas dodania: 15.07.2010, 21:09
nie musisz niczemu sprostac mon, to czysta, nieskalana, przyjacielsko nastawiona ciekawosc.. :)... tech dentystyczne ;P, a zdolnosci manualne, sa wazne w wielu innych aspektach zycia, ale jestem przekonany, ze wiesz o tym bardzo dobrze ;D
serdecznie pozdrawiam |
|
DrVaNs (Gość)
|
Czas dodania: 15.07.2010, 22:39
Jedziesz po Fanboyach, a sam nim jesteś, taki wniosek obiektywny po posłuchaniu tego podcastu mr. Pavelo.
Poziom intelektualny niestety spadł, szczególnie to słychać w końcówce. |
|
Levi89 (Gość)
|
Czas dodania: 15.07.2010, 23:52
Tym bardziej ma prawo :)
|
|
jur0slaw (Gość)
|
Czas dodania: 16.07.2010, 00:01
Zaraz, zaraz... Tomek miesza w oliwie??? Hmm... W jakim mieście znajduje się wypasione studio???
|
|
Levi89 (Gość)
|
Czas dodania: 16.07.2010, 01:26
Danzig
|
|
Levi89 (Gość)
|
Czas dodania: 16.07.2010, 02:08
Kiedyś nie brałem w ogóle gier RPG pod uwagę w których nie mogło sie tworzyć swego bohatera od podstaw a najlepiej było to zrobione w Morrowindzie i chyba w Guild Wars.
Siedzenie i dłubanie przy nim całą noc w samotności to jest to. To jest, to o czym mówi Pavelo, że doprowadzanie swojego ''pionka'' wedłóg własnych upodobań i technik daje najwięcej przyjemności ;) Też zostało powiedziane, że tacy gracze stają się odchodzącym pokoleniem - zgodze się, bo to pokolenie miało wyobraźnie i pragnienie stworzenia własnego świata oraz wplecenie w fabułę cząstki samego siebie. Jednak, gdy tych możliwości wybory jest przesadnie wiele, to dzieje się takie coś, że rozgrywkę zaczyna się po wielokroć i myśląc o pozostałych opcjach, które zostały niewykorzystane. Moja męska intuicja od dawna podpowiadał mi, że nastąpi zmiana składu. Z Michałem, czy z Pavelem jest tak samo świetnie, ale inaczej. W ogóle wydaje mi się, że NZ nigdy nie były kiepskie tylko poprostu inne niż się spodziewaliśmy, co prowadziło do ogólnego niezadowolenia i budowania stosów oraz ogólnonarodowych buntów, tudzież strajków Może ograniczcie, jechaniu na TVP itp, itd, bo ktoś życzliwy podpierdyczy i będzie ahoj NyZy a nastolatki zostaną uwolnione. A w takim przypadku, nastąpi koniec wszystkiego, a przedtem krach na giełdzie. Ktoś zadał pytanie, kto to jest Pavelo. Pozwolę sobie wyjaśnić. Pavelo - jest to czwarty kompan załogi zwany Aramisem. Pavelo też uważany jest za taką Lidkę Radiotelegrafistkę z Trzech Pancernych i Piwniczne Nastolatki, która siedzi ze słychawkami na uszach w okopach. :) |
|
Czas dodania: 16.07.2010, 09:59
@all
Co by to było jasne - nie nastąpiła żadna zmiana składu. Michał wraca w przyszłym tygodniu i wszystko wróci do dawnej (nie)normalności. A nagrywamy w Gdańsku, tak, tu gdzie jest główna siedziba WP. :P |
|
|
lolandia (Gość)
|
Czas dodania: 16.07.2010, 12:38
Czyli co pavelo znowu osuwa się w cień ? W sumie ostatnie podcasty przyniosły sporo rotacji teamowych jeszcze nie zdarzyło się aby Tomka zabrakło,ale ciężko mi sobie wyobrazić ten podcast bez niego xP ( Jak już ktoś taki dorwie się do środka masowego przekazu to nie ma zmiłuj się >.> )
|
|
Imperator Truskawa (Gość)
|
Czas dodania: 16.07.2010, 13:33
Wiem gdzie jest Oliwa, mogę tam podjechać na wrotkach, możemy się ustawić na grę w Halo albo uderz w kakao.
Ile % osób grających w RPG gdzie jest 1k możliwości kreacji postaci i tak wybiera wojownika albo maga, kto gra gnomem zmiennokształtnym minstrelem chaotycznym neutralny? |
|
mon (Gość)
|
Czas dodania: 16.07.2010, 16:26
Pavelo nie pozostaje mi nic innego niż wierzyć w tą niewinną ciekawość :) zauważyłam też jak ważne są zdolności manualne, na szczęście prawie każda kobieta ma je rozwinięte na wysokim poziomie ;) Myślałam że będę w okolicach Gdańska we wrześniu i chociaż z zew zobaczę kosmiczną siedzibę WP,ale wyszło że jadę do Łaz.
I serio, byłoby zaciesznie jakby udał Wam się odcinek w 4 ;D pozdrawiam! |
|
sputnik (Gość)
|
Czas dodania: 16.07.2010, 22:50
Bez Michała to już nie to samo .
|
|
zieju (Gość)
|
Czas dodania: 16.07.2010, 23:04
@Imperator Truskawa: Dude, jedną z najbardziej pakerskich kombinacji w trzecim D&D był gnom mnicho-druid, znany jako Kung-fu Panda i takoż się prezentujący :D.
|
|
pavelo (Gość)
|
Czas dodania: 16.07.2010, 23:47
@MON
Naprawde jest niewinna :) i rzeczywiscie.. dzieki naturo.. wiele kobiet ma je rozwiniete, chociaz tech dents i aspowicze przynajmniej powinni miec te sprawy rozwiniete "bardziej" ;DD, co do 4ki.. WIELKIE dzieki za to ze nie zjebaliscie mnie jak psa, ale ja jestem glownie producentem i realizatorem dzwieku.. od gwiazdorzenia itp sa chlopaki , a ja jestem od ich opierdalania i pilnowania i bezpardonowego oceniania:) @Imperator Truskawa hlopakoo.. bylem gnomem w Vanguard: Saga of Heroes... gnomy rulez :) tak naprawde najwiecej pracy kosztowala mnie proba bycia naprawde true neutral w BG |
|
19arek93 (Gość)
|
Czas dodania: 17.07.2010, 11:57
Oddajcie Michała! Lub róbcie to w 4-kę. ;)
Jednakże moim zdaniem wręcz niedopuszczalną rzeczą jest dźwięk którym cenzurujecie przekleństwa! Wierci on dziurę w moim mózgu, sprawia że gałki oczne chcą wypłynąć, a kot staje na krawędzi parapetu( to akurat +). @Imperator Truskawa - ja nawet nie muszę iść do Oliwy, po prostu tutaj mieszkam, co Ty na to? ;) |
|
Minato (Gość)
|
Czas dodania: 17.07.2010, 12:16
Pavelo a może jednak się skusisz na nagranie z chłopakami odcinka to byłoby ciekawe. A co do RPG to zawsze wolałem tworzyć własną postać od podstaw pisać jej bio itp.Zawsze to pozwalało bardziej identyfikować mi się z postacią niż z takim Shepardem który jest już określony i inny od tego jak ja sobie wyobrażam bohatera. Jestem z tego pokolenia które pamięta jak wygląda normalny papierowy rpg. Elf łucznik 4ever.
|
|
zieju (Gość)
|
Czas dodania: 17.07.2010, 13:54
Minato: Piszesz, jakby tylko starzy tetrycy grali w pen and peper :P. A mi jednak bardziej odpowiada opcja a la Mass Effect, mimo iż przerobiłem kilkanaście systemów RPG i rozegrałem coś ponad sto sesji. Czemu? Bo kreacja postaci, jej charakteru jest przy obecnym zaawansowaniu cRPG bardzo ograniczona i prymitywna. No bo jak tu nakreślić własny charakter postaci kiedy ma się predefiniowane opcje dialogowe? Co z tego, że marzyłem o wznieceniu w elfim getcie powstania moim dalijskim elfem, skoro panowie twórcy tego nie przewidzieli (co absolutnie nie jest ich winą). A tak przynajmniej dostajemy wyrazistego, konkretnego bohatera- granie Shepardem a la Brudny Harry to jest to. Innymi słowy, to co sprawdza się w pen and paper niekoniecznie dobrze imho wychodzi w komputerówkach.
|
|
Black Hayate (Gość)
|
Czas dodania: 17.07.2010, 15:18
Chcę więcej Pawela! Słuchając tego odcinka pomyślałem " O KU**A" i ojszczałem się ze śmiechu gratzy! ;]
|
|
Levi89 (Gość)
|
Czas dodania: 17.07.2010, 15:24
Mocno przygnębia mnie ten system kostek w RPG. W Oblivionie było to dość fajnie zorganizowane, kiedy miecz dotykał ciała przeciwnika, wówczas dostawał hit.
Uwielbiam tworzyć swoją postać. Pragnę mieć wybór i zbudować z poszczególnych elementów super Pudziana, Connana, mordercę, gwałciciela, lub kobietą moich marzeń z dwoma katanami w rękach. Czytając książke lubię wyobrażać sobie postać na przekór opisom autora i tutaj też chce wpleść w fabułę odrobinę swojego pomysłu. Biorę pod uwagę tylko RPG. Ale aby utrzymać kompromis są gry z konkretnym bohaterem i niekonkretnym więc każdy jest zadowolony. :) |