Czytasz dyskusję w temacie: News: Nieczyste zagrywki #39 - Pavelo exposed

Nieczyste zagrywki #39 - Pavelo exposed - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Nieczyste zagrywki #39 - Pavelo exposed

Są takie chwile, kiedy nawet największa tajemnica, najmocniej strzeżony sekret, najbardziej mroczna zagadka musi zostać rozwiązana. Chcieliście go, domagaliście się go, prosiliście...

użytkownik nie posiada awatara
lolandia (Gość)
Czas dodania: 15.07.2010, 18:25
Pavelo... jesteś .... ZAJEBISTY. Lud chce więcej Clouda ja jestem jak najbardziej za ! Jako fan twórczości SE,a zwłaszcza serii FF dobrze,że jesteś ...
Podcast tak jak mówiliście wcześniej będzie nieco inny i podsumowując całe 47min 48s powiem : It Was Epic. Zgłaszam kandydaturę tego odcinka do szeregu najlepszego w historii NZ. Tak z ciekawości usłyszymy kiedyś całą waszą 4-ke przy jednym mikrofonie podczas(całego podcasta)?? Pompa nieziemska cholernie poprawiliście mi humor.Ekipę macie strasznie hardcorową xP
Menti (Gość)
Czas dodania: 15.07.2010, 18:25
Bez Michała jest idealnie ^^
gość (Gość)
Czas dodania: 15.07.2010, 18:30
Hmm, chyba coś mnie ominęło. Kto to jest Pavelo? :)
lolandia (Gość)
Czas dodania: 15.07.2010, 18:37
Ej no bez takich Menti brak Michała jednak jest widoczny ze swoim biczem wodnym stał na straży tego aby jad absurdu nie zajmował całych 40-50 minut podcastów. Był takim głosem chłopaki wróćmy do tematu mówmy bardziej z sensem i dojrzalej i poprawniej przynajmniej tak mi się wydaje.
(Żeby było jasne chłopaki nie krytykuje was XP )
Levi89 (Gość)
Czas dodania: 15.07.2010, 18:39
Holly Fucking Shit! Mega bombowy odcinek. Fakt inny, ale bombowy i popiera aby wystąpiła całą czwórka a wtedy, to już poprostu ogień. :)
mon (Gość)
Czas dodania: 15.07.2010, 20:03
Pavelo nie wiem czy sprostam wymaganiom :) i nie ASP a tech dentystyczne na medycznym ;p a tam trzeba mieć zdolności manualne.
Bardzo wesoły i ciekawy odcinek ;D jednak dobraliście kogoś żeby mieć trójkącik :) i dobrze! ale oczywiście Michała i tak brakuje! Pomysł z nagraniem podcastu w 4rkę popieram w 100%
Przez Was zastanawiam się czy powinnam chodzić na filmy 3D skoro po Avatarze nie najlepiej się czułam
pavelo (Gość)
Czas dodania: 15.07.2010, 21:09
nie musisz niczemu sprostac mon, to czysta, nieskalana, przyjacielsko nastawiona ciekawosc.. :)... tech dentystyczne ;P, a zdolnosci manualne, sa wazne w wielu innych aspektach zycia, ale jestem przekonany, ze wiesz o tym bardzo dobrze ;D

serdecznie pozdrawiam
DrVaNs (Gość)
Czas dodania: 15.07.2010, 22:39
Jedziesz po Fanboyach, a sam nim jesteś, taki wniosek obiektywny po posłuchaniu tego podcastu mr. Pavelo.

Poziom intelektualny niestety spadł, szczególnie to słychać w końcówce.
Levi89 (Gość)
Czas dodania: 15.07.2010, 23:52
Tym bardziej ma prawo :)
jur0slaw (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 00:01
Zaraz, zaraz... Tomek miesza w oliwie??? Hmm... W jakim mieście znajduje się wypasione studio???
Levi89 (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 01:26
Danzig
Levi89 (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 02:08
Kiedyś nie brałem w ogóle gier RPG pod uwagę w których nie mogło sie tworzyć swego bohatera od podstaw a najlepiej było to zrobione w Morrowindzie i chyba w Guild Wars.
Siedzenie i dłubanie przy nim całą noc w samotności to jest to. To jest, to o czym mówi Pavelo, że doprowadzanie swojego ''pionka'' wedłóg własnych upodobań i technik daje najwięcej przyjemności ;)
Też zostało powiedziane, że tacy gracze stają się odchodzącym pokoleniem - zgodze się,
bo to pokolenie miało wyobraźnie i pragnienie stworzenia własnego świata oraz wplecenie w fabułę cząstki samego siebie. Jednak, gdy tych możliwości wybory jest przesadnie wiele, to dzieje się takie coś, że rozgrywkę zaczyna się po wielokroć i myśląc o pozostałych opcjach, które zostały niewykorzystane.

Moja męska intuicja od dawna podpowiadał mi, że nastąpi zmiana składu. Z Michałem, czy z Pavelem jest tak samo świetnie, ale inaczej. W ogóle wydaje mi się, że NZ nigdy nie były kiepskie tylko poprostu inne niż się spodziewaliśmy, co prowadziło do ogólnego niezadowolenia i budowania stosów oraz ogólnonarodowych buntów, tudzież strajków

Może ograniczcie, jechaniu na TVP itp, itd, bo ktoś życzliwy podpierdyczy i będzie ahoj NyZy a nastolatki zostaną uwolnione. A w takim przypadku, nastąpi koniec wszystkiego, a przedtem krach na giełdzie.

Ktoś zadał pytanie, kto to jest Pavelo. Pozwolę sobie wyjaśnić.
Pavelo - jest to czwarty kompan załogi zwany Aramisem. Pavelo też uważany jest za taką Lidkę Radiotelegrafistkę z Trzech Pancernych i Piwniczne Nastolatki, która siedzi ze słychawkami na uszach w okopach. :)
Czas dodania: 16.07.2010, 09:59
@all

Co by to było jasne - nie nastąpiła żadna zmiana składu. Michał wraca w przyszłym tygodniu i wszystko wróci do dawnej (nie)normalności. A nagrywamy w Gdańsku, tak, tu gdzie jest główna siedziba WP. :P
lolandia (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 12:38
Czyli co pavelo znowu osuwa się w cień ? W sumie ostatnie podcasty przyniosły sporo rotacji teamowych jeszcze nie zdarzyło się aby Tomka zabrakło,ale ciężko mi sobie wyobrazić ten podcast bez niego xP ( Jak już ktoś taki dorwie się do środka masowego przekazu to nie ma zmiłuj się >.> )
Imperator Truskawa (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 13:33
Wiem gdzie jest Oliwa, mogę tam podjechać na wrotkach, możemy się ustawić na grę w Halo albo uderz w kakao.

Ile % osób grających w RPG gdzie jest 1k możliwości kreacji postaci i tak wybiera wojownika albo maga, kto gra gnomem zmiennokształtnym minstrelem chaotycznym neutralny?
mon (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 16:26
Pavelo nie pozostaje mi nic innego niż wierzyć w tą niewinną ciekawość :) zauważyłam też jak ważne są zdolności manualne, na szczęście prawie każda kobieta ma je rozwinięte na wysokim poziomie ;) Myślałam że będę w okolicach Gdańska we wrześniu i chociaż z zew zobaczę kosmiczną siedzibę WP,ale wyszło że jadę do Łaz.
I serio, byłoby zaciesznie jakby udał Wam się odcinek w 4 ;D
pozdrawiam!
sputnik (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 22:50
Bez Michała to już nie to samo .
zieju (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 23:04
@Imperator Truskawa: Dude, jedną z najbardziej pakerskich kombinacji w trzecim D&D był gnom mnicho-druid, znany jako Kung-fu Panda i takoż się prezentujący :D.
pavelo (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 23:47
@MON
Naprawde jest niewinna :) i rzeczywiscie.. dzieki naturo.. wiele kobiet ma je rozwiniete, chociaz tech dents i aspowicze przynajmniej powinni miec te sprawy rozwiniete "bardziej" ;DD, co do 4ki.. WIELKIE dzieki za to ze nie zjebaliscie mnie jak psa, ale ja jestem glownie producentem i realizatorem dzwieku.. od gwiazdorzenia itp sa chlopaki , a ja jestem od ich opierdalania i pilnowania i bezpardonowego oceniania:)

@Imperator Truskawa
hlopakoo.. bylem gnomem w Vanguard: Saga of Heroes... gnomy rulez :) tak naprawde najwiecej pracy kosztowala mnie proba bycia naprawde true neutral w BG
19arek93 (Gość)
Czas dodania: 17.07.2010, 11:57
Oddajcie Michała! Lub róbcie to w 4-kę. ;)

Jednakże moim zdaniem wręcz niedopuszczalną rzeczą jest dźwięk którym cenzurujecie przekleństwa! Wierci on dziurę w moim mózgu, sprawia że gałki oczne chcą wypłynąć, a kot staje na krawędzi parapetu( to akurat +).

@Imperator Truskawa - ja nawet nie muszę iść do Oliwy, po prostu tutaj mieszkam, co Ty na to? ;)
Minato (Gość)
Czas dodania: 17.07.2010, 12:16
Pavelo a może jednak się skusisz na nagranie z chłopakami odcinka to byłoby ciekawe. A co do RPG to zawsze wolałem tworzyć własną postać od podstaw pisać jej bio itp.Zawsze to pozwalało bardziej identyfikować mi się z postacią niż z takim Shepardem który jest już określony i inny od tego jak ja sobie wyobrażam bohatera. Jestem z tego pokolenia które pamięta jak wygląda normalny papierowy rpg. Elf łucznik 4ever.
zieju (Gość)
Czas dodania: 17.07.2010, 13:54
Minato: Piszesz, jakby tylko starzy tetrycy grali w pen and peper :P. A mi jednak bardziej odpowiada opcja a la Mass Effect, mimo iż przerobiłem kilkanaście systemów RPG i rozegrałem coś ponad sto sesji. Czemu? Bo kreacja postaci, jej charakteru jest przy obecnym zaawansowaniu cRPG bardzo ograniczona i prymitywna. No bo jak tu nakreślić własny charakter postaci kiedy ma się predefiniowane opcje dialogowe? Co z tego, że marzyłem o wznieceniu w elfim getcie powstania moim dalijskim elfem, skoro panowie twórcy tego nie przewidzieli (co absolutnie nie jest ich winą). A tak przynajmniej dostajemy wyrazistego, konkretnego bohatera- granie Shepardem a la Brudny Harry to jest to. Innymi słowy, to co sprawdza się w pen and paper niekoniecznie dobrze imho wychodzi w komputerówkach.
Black Hayate (Gość)
Czas dodania: 17.07.2010, 15:18
Chcę więcej Pawela! Słuchając tego odcinka pomyślałem " O KU**A" i ojszczałem się ze śmiechu gratzy! ;]
Levi89 (Gość)
Czas dodania: 17.07.2010, 15:24
Mocno przygnębia mnie ten system kostek w RPG. W Oblivionie było to dość fajnie zorganizowane, kiedy miecz dotykał ciała przeciwnika, wówczas dostawał hit.
Uwielbiam tworzyć swoją postać. Pragnę mieć wybór i zbudować z poszczególnych elementów super Pudziana, Connana, mordercę, gwałciciela, lub kobietą moich marzeń z dwoma katanami w rękach. Czytając książke lubię wyobrażać sobie postać na przekór opisom autora i tutaj też chce wpleść w fabułę odrobinę swojego pomysłu. Biorę pod uwagę tylko RPG. Ale aby utrzymać kompromis są gry z konkretnym bohaterem i niekonkretnym więc każdy jest zadowolony. :)
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...