Czytasz dyskusję w temacie: News: Nie będzie dema F1 2010
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Nie będzie dema F1 2010 Ian Webster z Codemasters poinformował, że nie mamy co spodziewać się wersji demonstracyjnej nadchodzącego F1 2010. „Z powodu natury samej gry i użytych w niej licencji, nie będzie... |
|
GT (Gość)
|
Czas dodania: 18.07.2010, 19:09
Demo sobie sciagne z Torrenta. Jak F12010 naprawde bedzie dobre to kupie oryginal, zeby pograc w multi- jeszcze tylko kwestia za jaka cene. Ew. TDU2 jeszcze zostaje, duza konkurencja w tym roku.
|
|
SuperB (Gość)
|
Czas dodania: 19.07.2010, 11:45
@GT nie potrafisz czytać ? Do tej gry nie będzie dema. Jedyne co tam ściągniesz to piracką wersję gry.. a po niej na pewno nie kupisz oryginału ;)
|
|
GT (Gość)
|
Czas dodania: 19.07.2010, 13:31
#SuperB
Za bardzo domyslny to ty nie jestes. 1. Jak nie bedzie dema, to znajde inny sposob zeby przetestowac te gre. Skoro deweloper nie wypuszcza dema to mozliwe, ze gra jest po prostu gniotem i nikt by jej potem nie kupil a ja nie naleze do frajerow ktorzy wydaja kase na niesprawdzone rzeczy. 2. Jak napisalem wszesniej tym co mnie najbardziej interesuje jest tryb multi- w ktorego zeby grac potrzebujesz oryginal. Co potrzebuje to przejechac sie jednym samochodem po jednej trasie i juz wiem czy polubie te gre czy nie. Jedne gry mi podchodza inne nie, paradoksalnie najlepiej w jaka mi sie gralo bylo BMW M3 Challange (darmowa)+ TDU jako arkadowka inne wysokobudzetowe jakos nie, wiec pieniedzy tez nie mam zamaru wyrzucac w bloto. |