Czytasz dyskusję w temacie: News:: Microsoft vs Sony: czyje wykrywanie ruchu lepsze?
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Microsoft vs Sony: czyje wykrywanie ruchu lepsze? Głównym tematem dyskusji po zademonstrowaniu Project Natal przez Microsoft i 'Różdżki' dla PS3 od Sony było porównanie obu technologii. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt,... |
|
Czas dodania: 08.06.2009, 12:15
nagle wszytskie fanboje SONY i M$ które twierdziły ze machanie Wiilotem jest głupie, spuszczaja się na myśl o machaniu pzred ich ukochanymi konsolami.
|
|
|
Czas dodania: 08.06.2009, 12:40
Brakuje także 1 zdania z wypowiedzi Miyamoto, który powiedział, że widać iż są w początkowej fazie prac związanych z tego typu technologia.
|
|
|
Czas dodania: 08.06.2009, 14:20
jak bedzie trzeba to sobie wezme talerz w reke zeby pograc w wyscigi.... mam xboxa :) nie moge sie tego doczekac
|
|
|
Czas dodania: 08.06.2009, 18:32
kalanga 2, slepy jestes czy głupi? Widzisz tu jakies komentarze fanbojow sony czy tez microsoftu, ktorzy spuszczają sie na mysl o nowym sterowaniu? Bo ja nie. Jedyne co widze to twoj zalosny komentarz.
|
|
|
Czas dodania: 08.06.2009, 23:33
taaa ja juz widze jak sie wszyscy rzucaja na te gadzety - i widze tez te wszystkie "corowe" gry ktore beda z tego korzystac - 3D Boxing, Wirtualne Mycie Szyb, Tennis, Formula 1, Tai Chi, Yoga, Sport Active, Nunchako Kendo, Super Archer, Kingpin i Kalambury Online
dajcie spokój... jedyne co moim zdaniem jest w tym wszystkim interesujace to... odpowiedz Nintendo - czy beda chcieli umocnic sie na tym rynku casuali? mnie zastanawia co tak naprawde moze zrewolucjonizowac tego typu granie (chyba ze ktos wierzy w slowa dziada z MS ze "ludzie boja sie wciskania guzików"... tia, a gadania i fikania przed TV to sie nie boją - cała rodzina na kanapie, mama kibicuje, dzieci prowadza bolid a tata zmienia kolo trzymajac wyimaginowane narzedzia wszyscy sie swietnie bawia dopoki ktos ich nie sfilmuje i nie wrzuci na Youtube... litości) ![]() mój blog: http://gametarium.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 09.06.2009, 08:25
tejotl lepsza technologia i lepsza grafika.
executor9 bo on akurat wie... EA już się pochwaliło, że Natala widziało kilka miesięcy temu i już pracuje na grami no to ustrojstwo. A tak do tematu, to w poważaniu mam cały ten motion capture... Nie będzie się dało na tym grać w TPP i FPP, więc mogą mnie pocałować w dupala i inne wibratory. |
|