Czytasz dyskusję w temacie: News:: Killzone 2 to nie Halo Killer
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Killzone 2 to nie Halo Killer Popularność serii Halo spowodowała, że każda lepsza gra wydana na konsole konkurencji jest do niej porównywana bądź też nazywana pogromcą Halo. Podobnie jest w przypadku Killzone'a... |
|
Czas dodania: 05.05.2009, 10:22
?! O czy oni pierniczą?! Przecież nie chodzi o wzornictwo czy podobieństwa tylko popularność, jakoś i inne temu podobne pierdoły? Zaczynają się tłumaczyć jak ci od Lair... A to, że oni nie chcą porównywać to sobie mogą, tyle, że większość ludzi ma to gdzieś i tak porównuje.
|
|
|
Czas dodania: 05.05.2009, 15:36
Killzone 2 to nie Halo Killer, Halo to killer Killzone2... :) lol Obie gry są słabe, a serwisy ktore wystawiły wysokie oceny dobrze zarobiły. Pamiętam jeszcze filmik z tym łysym kolesiem krugerem czy jak mu tam i sony poland specjalnie dla imperium gier promujacy killzone2 lol Już wtedy było wiadomo, że recenzja i ocena jest już ustawiona....
|
|
|
Czas dodania: 05.05.2009, 20:24
adipedi masz absolutną rację HALO i KILLZONE2 to słabe gry tak jak i Gears of war 2 i Fable 2 przereklamowane a wszyscy co wystawili wysokie oceny dostali w łapę a miliony osób które to kupiły przepraszam za darmo dostali bo to gówniane gry napewno się z Tobą zgodzą. KILLZONE2 jaki RESIDENT EVIL jako nieliczne gry były dostępne jako demo przed premierą gry i nikt kota w worku nie kupował tym bardziej zadowolony byłbym ze sprzedaży tych gier. Jak mam być szczery to nie wiem w czym ludzie widzą ten fenomen w HALO mi ta gra wogóle do gustu nie przypadła ale każdy ma swój pogląd na gry. Ja bym nie porównał KILLZONE 2 do HALO ani nawet do resistance 2 każda gram ma coś innego w sobie ja zakochałem się na dzień dzisiejszy w RESISTANCE 2 na KILLZONE przyjdzie czas za miesiąc
[url=http://eu.playstation.com/psn/profile/polander1/] [img]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/polander1.png[/img] [/url] |
|
|
Czas dodania: 05.05.2009, 23:33
Cala chwala Halo 3 zaczyna sie i koniczy na reklamach.
![]() |