:-D
Jak przeczytałem ten news to się ubawiłem po pachy :-)
Dzięki Imperium! Prosimy więcej satyry :-)
Czytasz dyskusję w temacie: News: "iPad konsolą przyszłości"
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: "iPad konsolą przyszłości" Mark Rein z Epic twierdzi, że wkrótce urządzenia przenośne takie jak iPad staną się przyszłością elektronicznej rozrywki. „Hitowe tytuły nie znikną z rynku. Zaczną pojawiać się wszędzie.... |
|
Czas dodania: 30.06.2010, 20:25
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać
|
|
|
lolandia (Gość)
|
Czas dodania: 01.07.2010, 00:55
It was Epic. Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić w przyszłym miesiącu wypróbuję tą,że konsole przyszłości zobaczymy ile uda mi się z niej wycisnąć. ;>
|
|
lucashala (Gość)
|
Czas dodania: 01.07.2010, 09:37
Dobra konsola musi mieć analog/i oraz inne kl awisze. Nawet jak będą jakieś zdefiniowane na ekranie to nie odda to takiego komofortu po 2 będziemy rękoma zasłaniać sobie ekran.
|
|
Skiv (Gość)
|
Czas dodania: 01.07.2010, 10:36
Dla epica najlepiej by bylo wydac tylko samo pudelko z trailerami za 10$, a potem dodawac same DLCki za 50$ ktore beda dzialaly przez 2 miesiace by potem znow trzebaby bylo je kupowac. Jak dla mnie pomysl kapitalny
|
|
Makar (Gość)
|
Czas dodania: 01.07.2010, 11:10
Widać, że przyszłość gier nie leży już w rękach większych wydawnictw, które chcą zarabiać, a małych, które ciągle mają pasję i robią grę, bo mają na nią pomysł, a nie bo sądzą, że na tym można zrobić kokosy
|
|
|
|
|
Sev (Gość)
|
Czas dodania: 01.07.2010, 12:09
Ja tam osobiści wolę zagrać w jedną "dopakowaną", wysokobudżetową grę od dużego wydawnictwa za 50$ (np. Red Dead Redemption), niż 2 krótkie niskobudżetówki, szumnie opisywane, że w nich liczy się "pomysł" i jeszcze potem dopłacać za DLC. No ale cóż trendy rynkowe zdają się (moim zdaniem niestety) zmieniać zgodnie ze słowami Reina... Aha pomijam już oczywiście idiotyczny pomysł konsoli z wirtualnymi przyciskami. Klepanie w ekran może być niezłym szpanem przed znajomymi, ale naprawdę - poza domem gdzie taszczenie dodatkowego badziewia jest męczące, ciężko mi sobie wyobrazić by w domowym zaciszu ktoś miał ochotę męczyć się z takim urządzeniem.
|
|
Watt (Gość)
|
Czas dodania: 01.07.2010, 12:25
iPad przyszłością? Przecież to bzdura. Może udoskonalona wersja, która będzie oferować to co zwykłe systemy operacyjne będzie popularna, ale to co obecnie sprzedają na pewno nie.
Zgadzam się również z przedmówcą odnośnie grania w droższe gry. Przynajmniej istnieje szansa, że dobrze spędzimy czas a nie "odhaczymy" kolejne tytuły. Kto chce 2 rowery, jak może mieć samochód? |
|
el dupa (Gość)
|
Czas dodania: 02.07.2010, 08:47
Przyszłość leży w komercyjnych i szumnie rozkleklamowanych grach. Zdecydowanie wolałem wydać pieniądze na Bad Company 2 niż na taki The Path, czy world of goo. Na szczęście te ostatnie pojawiły się w obecnej gazecie Play, a druga wcześniej w CDA, więc mam je w kolekcji, ale zapłacić za nie bym nie zapłacił by kupić od tak.
Tymbardziej jakieś gry pierdółki. jak chcę proste gry odpalam WinUAE i mam dostęp do 1000 gier z amigi i zdecydowanie lepszymi od obecnych na Apple. W ogóle chedożyć apple i ich badziwie. Nie dosć że o 300% za drogie to jeszcze awaryjne (poczytajcie sobie w necie) gorzej od Xboxa. Xbox się sam uszkadzał, produkty Aplle wybuchały w twarz, a teraz traca zasięg jak się je przechyli. Zaś cały wybujały ipad nie ma flasha. |
|
Echelon (Gość)
|
Czas dodania: 05.07.2010, 18:12
Czy iPad może udawać kobietę ?
|
|
... (Gość)
|
Czas dodania: 05.07.2010, 20:06
Może nie mieć przyszłości ale jakoś przez odbyt się wsadzi - prezes apple
|