Czytasz dyskusję w temacie: News: Inifinity Ward przygotowało lek na mapatię

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Inifinity Ward przygotowało lek na mapatię

"Mapatia (często wyrażana jako "Skąd do cholery wiedziałeś, że tu jestem?") to stan obojętności na te same mapy, grane ciągle od kilku miesięcy. Mapatyk nie czerpie już przyjemności...

użytkownik nie posiada awatara
el dupa (Gość)
Czas dodania: 15.03.2010, 14:23
słucham? 50 zł za 5 mapek?
To oni są już bardziej posrani niż Blizzar... sorry przecież to ta sama firma.
Jakby nie przeczytał to bym nie uwierzył. Takim gnojom to życzę samych piratów i bankructwa.
baczur (Gość)
Czas dodania: 15.03.2010, 15:29
Nie bluźnij!!!! Nie blizzard tylko Activision-Blizzard a to już nie to samo kolego, od blizzard`a to się proszę odwalić :P

Btw. coś się za dobrze cenią ¬¬
killu (Gość)
Czas dodania: 15.03.2010, 16:25
Tak naprawdę trzy nowe mapy xD
jurutka (Gość)
Czas dodania: 15.03.2010, 23:25
Gracze to chorzy ludzie i przeważnie uzależnieni.Okropność!
Czas dodania: 16.03.2010, 00:27
omg iw mysli ze ludzie jeszcze chca tak w to grac... coz... prawda jest taka ze ja bylem zachwycony multi i ciagle i codziennie pykalem... ale kiedy wyszlo bc2 to postanowilem kupic i od tego razu wogule niezalaczylem mw2... bc2 to 100 razy lepsza i realistyczniejsza gra niz mw2... tam przynajmniej niechodzi oto czy masz sensor wyczuwania bicia serca i termowizyjnego celownika tylko oto czy ktos ci poda amunicje apteczke i czy ci pomoze rozwalic czolg ktory wlasnie rozwalil okno w ktorym byles a sam niedajesz rady... a jeszcze ta cena idiotyczna... oczywiscie ze ktos kupi bo zawsze ktos cos kupi... niema zeczy do sprzedania ktorej doslownie nikt by nie kupil a co dopiero w jednej z najpopularniejszych ostatnio gier... ale poprostu niewiele ludzi to kupi bo woli sobie kupic inna nowsza gre z lepszym multi niz kupywac 5 nowych mapek dla starej juz przereklamowanej gry! poprostu cod schodzi na psy...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
USERBARS.PL
Obrazek
WARRIOR NATION CLAN
WNxKarKolO
...D... (Gość)
Czas dodania: 16.03.2010, 09:40
niech ktos powie blizzowi ze to nie wow w ktorego graja zombie i beda placic nawet jesli blizz zrezygnuje z wowa

gram w mw2 moze 2h dziennie i mi map starcza . Oczywiscie znudzily mi sie ale za 50zl to ja uzbieram jescze 20 i kupie w saturnie DoW2 Chaos Rising albo douzbieram jescze 50 zl i kupie BF bad company
Scisca (Gość)
Czas dodania: 17.03.2010, 13:39
50 zeta za 3 nowe mapy i 2 odgrzewane kotlety z poprzedniej części?? To wręcz ubliżanie graczom :/ Do pierwszej części jakoś mogli wydać darmowo kilka nowych mapek. Teraz już chciwość oczy zalała? Dlatego nie kupiłem i nie kupię MW2.
w modern warfare (Gość)
Czas dodania: 17.03.2010, 16:29
dodali swiateczna mape za free
Scisca (Gość)
Czas dodania: 17.03.2010, 16:59
W MW dodali Chinatown, Broadcast, Creek, Killhouse (zupełnie nowe mapy) i Winter Crash (stara mapa w świątecznych klimatach). Teraz dają mniej, a chcą za to 50 zeta :/ Ich chciwość nie zna granic.
el dupa (Gość)
Czas dodania: 18.03.2010, 09:52
czas uznać , że seria Call of Duty umarła zabita chciwą komercją jak świat Warcrafta. Dopóki nie było WOWa Warcraft to był świat elitarny i bardzo ciekawy, teraz jest globalna wioska i nabijanie levelów.
"Sad to see, sad to see your sarrow"

Spotkałem raz gościa co gra w wowa, był psychicznie aspołeczny i jeszcze bronił teorii że wyje*anie 50zł miesiecznie na abonament się opłaca.
Ja się pytam w czym skoro dodatek to prawie 100 zł jeszcze w sklepie.
Ale to już epepeja Blizzarda i jego zombiaków.
deadlyping (Gość)
Czas dodania: 24.03.2010, 16:41
BF:BC2 gniecie wszystko co do tej pory powstało. Fakt, rozgrywka jest bardziej realistyczna, niektórych to może odstraszyć ale grywalność też jest ogromna. Wszystko bardzo ładnie intyicyjnie ugrane. Squad respawn - Genialne! Ogólnie bardzo ciężko o sytuacjękiedy jeden team okłada drugi team w jego respawnie. Mniej cheaterów, duuuużooooo większe mapy. Też prawda, że i wymagania większe, ale WARTO! Polecam wszystkim, szczególnie bardziej "hardkorowym" graczom.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...