Czytasz dyskusję w temacie: News: Gracze domagają się Dark Souls na PC
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Gracze domagają się Dark Souls na PC Dark Souls zostało wydane w wersjach dla Xboksa 360 i PlayStation 3 i wielu graczy nie zaprzątało sobie tym głowy. Niektórzy jednak robią wszystko, by zobaczyć wymarzoną produkcję także... |
|
Czas dodania: 09.01.2012, 16:59
Podpisane :|
Zombie fighter lev38 |
|
|
budda (Gość)
|
Czas dodania: 09.01.2012, 17:54
jasne, jeśli zrobili to na xboxa to żaden problem jakiegoś crap-porta na szybko sklecić
pewnie nawet te 100k sprzedaży styknie by się zwrócił a pr u pecetowców +10 tylko ten konsolowy tytuł... jak powiem znajomym, że gram w "dark souls" to spadną z krzesła, japońce mają jakąś śrubę, może za dużo filmów b-klasy oglądają |
|
Philosopher (Gość)
|
Czas dodania: 09.01.2012, 18:20
Buddo, chłopcze weźże gumowy... nie drewniany... albo nie... żeliwny młotek i palnij się w tą swoją nienawidzącą wszelkiego istnienia głowę - może odwiedzie Cie to na jakiś czas od puszczania niekończących się defetystycznych komentarzy na tym portalu.
|
|
Kuba (Gość)
|
Czas dodania: 09.01.2012, 18:29
Co to za piosenka? Bardzo spodobał mi się utwór, a nie mam pojęcia co to za wykonawca.
|
|
budda (Gość)
|
Czas dodania: 09.01.2012, 18:34
@philosoraptor
jaki to defetystyczny koment?! przecież wyrażam swoje (optymistyczne) przekonanie, że gra będzie na bank na pc... i dodaje dlaczego tak sądzę z punktu widzenia marketingowca z namco tylko się nabijam z nazwy i is confused... |
|
|
|
|
budda (Gość)
|
Czas dodania: 09.01.2012, 18:41
aa, chyba że o tego crap-porta ci chodzi... pod tym pojęciem rozumiemy prostą konwersję bez poprawiania tekstur, dodawania efektów czy zmieniania gui - nie zmienia to faktu, że dalej to ta sama gra z tą samą funkcjonalnością itp.
zwykły port na pc = poprawa grafy i gui crap-port = po prostu port bez wykorzystywania możliwości pc no reason to panic ;) nawet w crap-porta z chęcią zagram, np. gta4 było crap-portem ale nie złą grą :) |
|
Czas dodania: 09.01.2012, 18:51
Mam nadzieje ze Namco niem liczy tego w ten sposób, że jeden podpis = jedna sprzedana kopia
http://nieskoordynowaneopinieintelektualisty.blogspot.com/ @budda Mydlę że sprzedadzą góra 50-60 K |
|
|
spidi (Gość)
|
Czas dodania: 09.01.2012, 19:04
@wielkimistrzmistrz000 tylko nie wysyłaj im swojej dogłębnej analizy rynków, bo jeszcze nie wydadzą... Zrobią porta a ewentualne problemy ze sterowaniem będą zrzucać na "trudność" gry :D
|
|
Czas dodania: 09.01.2012, 19:15
Osobiście mam nadzieje ze PCtowym graczom będzie dane zagrać w to mroczne arcydzieło. Bo to nie jest zwyczajna gra.
ps. To jest gra która mogła by obalić mit o prostocie gier konsolowych, tworzonych dla casualowych graczy. Moja wyobraźnia sięga nawet tak daleko by już teraz móc napawać oczy tym wszechobecnym hejtem na 194159018501 forach, o tym jak ta gra jest zła, okropna, i niesprawiedliwa . |
|
|
Czas dodania: 09.01.2012, 19:19
@Kuba (Gość)
http://www.youtube.com/watch?v=jSXQYgZQw3c&feature=related - The Silent Comedy - Bartholomew http://www.youtube.com/watch?v=yQJCi4RVFZ8&feature=related - The Silent Comedy - All Saints Day 2 utwory promujące Dark Souls -NIESAMOWITE :) Trailer do drugiego utworu : http://www.youtube.com/watch?v=QNpLhv21BS0 |
|
|
budda (Gość)
|
Czas dodania: 09.01.2012, 19:19
na pewno tak nie liczą
popatrz ile lanoire zeszło a wątpię, żeby było w połowie tak interesujące dla pecetowców, generalnie z tego co pamiętam to było pełne meh w tym temacie zwłaszcza, że po premierze konsolowej hype padł momentalnie a dark souls jakąś tam renomą się cieszy jednak |
|
Czas dodania: 09.01.2012, 19:20
Fajnie, że w tej petycji wspomniano o Wiedźminie, ale niepokoi mnie, że wspomniano także o Steamie i jeżeli była by to jedyna droga dystrybucji tej gry na komputery to osobiście bym jej nie kupił.
|
|
|
budda (Gość)
|
Czas dodania: 09.01.2012, 19:24
@proxsinner
wyjątek potwierdzający regułę? ;) no ale właśnie samym tym ma na wejście niezły kredyt zaufania btw, właśnie czytam recki różne hard reseta... o kurde, poczytajcie :) ja zaraz kupuję :) jakieś grosze teraz stoi :) |
|
Czas dodania: 09.01.2012, 19:31
@budda
Poszukaj gdzieś w archiwum "Rzut Okiem" , jest dość obszerne video z jednego z etapów + komentarz cudownej 3jki. Zwykły futurystyczny fps, nic czym by sie warto było podniecać ;) Gusta Guściki . |
|
|
budda (Gość)
|
Czas dodania: 09.01.2012, 19:43
fps bez regenu, z poziomem trudności normalnym, grafą pecetową i zaj... frajdą z rozwałki
masz lepszą podobną propozycję to z chęcią sprawdzę |
|
r' (Gość)
|
Czas dodania: 09.01.2012, 21:41
a ja znowu pobiadlo ze... WHY NOT MK9 4 PC?! :'((((
a co do la noire to ja od pcozatku mowilem ze lepiej by bylo red dead redemption |
|
solmyrair (Gość)
|
Czas dodania: 10.01.2012, 10:40
W mojej opinii przerobią tą grę na PC. Nie zrobią jednak tego od razu, a jedynie wówczas, gdy spadnie jej sprzedaż na PS3, oraz Xbox do minimum. Dlaczego? Otóż dlatego, że konwersja na PC pociągnie za sobą ogromne piractwo. Klienci obecnie zastanawiający się nad kupnem tej gry, jeśli wyszłaby ona na PC - spiracą ją.
Wydawca nie jest głupi - jak sprzedaż spadnie, to przerobią - już nie będzie im zależało na piractwie, a dodatkowa gotówka wpadnie. :-) |
|
rednek (Gość)
|
Czas dodania: 11.01.2012, 10:08
Dobra, ja po straceniu miliona wcieleń i miliona ataków frustracji którego nawet ninja gaiden mi nie dostarczyło w takich ilościach, oznajmiam że ukończyłem i nigdy więcej już do tego nie wracam (w tym miesiącu). Ale jak wyjdzie na pieca to z chęcią wrócę się pognębić. To chyba masterowanie starych gierek typu Dragons Lair jest bardziej frustrujące.
|
|
Czas dodania: 15.01.2012, 16:56
@rednek
Skończyłem w 4 dni, z miłą chęcią wracam na pare godzin w tygodniu po to by napaść boga ducha winnych mrocznych śmiałków przemierzających świat Dark Souls. Gra pozostanie w mojej pamięci jako jedna z tych o których się nie zapomina, i ceni już na zawsze ( jedna z bardzo nie wielu... ). |
|