Czytasz dyskusję w temacie: News: God of War III za 44 miliony

Ten temat zawiera komentarze do materiału: God of War III za 44 miliony

Według Johna Highta, dyrektora rozwoju produktów z Sony Santa Monica, stworzenie God of War III kosztowało aż 44 miliony dolarów. ”Oznaczamy obecnie ostatnie płytki, więc można powiedzieć,...

użytkownik nie posiada awatara
Murarz (Gość)
Czas dodania: 09.03.2010, 12:14
zwroci im sie na pewno i sporo zarobia :) a gdyby gra byla jeszcze multiplatformowa to zysk bylby podwojny. tylko ze jest to nierealne bo Sony wspiera tylko swoja platforme.
sara (Gość)
Czas dodania: 09.03.2010, 15:39
niezla sumka jak na straty. dyrektor generalny musi posiadac niezly kapital skoro nie szkoda mu utopic 44 mln w 3 wojnie swiatowej. wydalabym te pieniadze na rozrywki i same przyjemnosci. szkoda ze nie znam tego dyrektora
Czas dodania: 09.03.2010, 16:35
No ładnie. 44 mln to spora sumka! Za kilka miesięcy zapewne wydadzą wersje na PSP. Mam taką nadzieję i choć sam nie gram w takie gry to gdyby wyszła na PSP kupił bym zważywszy na to że poprzednia była świetna!
suchar (Gość)
Czas dodania: 09.03.2010, 16:40
nie zachwycajcie sie tym tak, bo to i tak nie duzo w porownaniu do np oklepanego MW2 na ktore 200 mln dolarow poszlo
Sev (Gość)
Czas dodania: 09.03.2010, 20:03
tylko 200 mln? ja słyszałem że 2 mld i nie dolarów tylko funtów. A tak na poważnie to zdaje się,
że MW2 kosztował w granicach 50 mln.
Tudim (Gość)
Czas dodania: 09.03.2010, 21:48
Nie tak dawno był artykuł, w którym tytuł "najdroższa gra w historii" przypadł GTA IV, która kosztowała 50 mln USD, więc CoD:MW2 raczej nie mogła kosztować 200 mln...
bibi (Gość)
Czas dodania: 10.03.2010, 08:18
niezla sumka jak na straty. dyrektor generalny musi posiadac niezly kapital skoro nie szkoda mu utopic 44 mln w 3 wojnie swiatowej. wydalabym te pieniadze na rozrywki i same przyjemnosci. szkoda ze nie znam tego dyrektora
ja mam troche kasy do wydania, daj namiary to sie zgadamy
szymon (Gość)
Czas dodania: 10.03.2010, 11:51
takie gry nie powinny ujzec swiatlo dzienne.Przemoc z gier przenosi sie do rzeczywistosci a potem sie dziwimy ze mlodzierz ma w sobie tyle agresji.Zwracam sie do wszystkich z odezwa-nie kupujcie takich gier
Do ~Tudim (Gość)
Czas dodania: 10.03.2010, 12:17
200 milionów $ to poszło na reklamę a nie na grę...
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...