Czytasz dyskusję w temacie: News: God of War I i II na PS3

Ten temat zawiera komentarze do materiału: God of War I i II na PS3

Wszystkich, którzy z niecierpliwością wyczekują na premierę God of War III, na pewno ucieszy informacja ujawniona przez SCEA. Już na Gwiazdkę w sprzedaży pojawi się specjalna wersja...

Czas dodania: 01.09.2009, 11:04
heh, oto przyklad jak mozna sprzedac 2 x to samo w nowym opakowaniu i cieszyc sie zyskami :)
XBL: Cokane Masta
PSN: Ten-Tailed-Jubi
GG: 1879928
Czas dodania: 01.09.2009, 11:41
wolalbym wsteczna kompatybilność - ale dobrze ze chociaz wydają taką kompilację (szkoda ze tylko z demem 3jki) - jedna plyta, poprawiona grafika - takie wyciągacze kasy można zaakceptować - wyjdzie to w Europie? będzie normalnie dostępne w sprzedaży czy tylko limitowana edycja do kupienia przez net?
no i ciekawe czy w slad za tym pójdą inne serie (MGS na BlueRay?)
Obrazek

mój blog: http://gametarium.blogspot.com/
użytkownik nie posiada awatara
m. (Gość)
Czas dodania: 01.09.2009, 11:52
czyli jak mam plytke z 1 i 2 to musze kupic jeszcze raz zeby pograc na ps3 ?
thiefi (Gość)
Czas dodania: 01.09.2009, 12:13
Tak Tejotl!

Miłoby było zebrać pierwsze 3 części MGS na blue Rayu wrzucić wyższą rozdziałkę i aliazing.
Podobnie pakiet Gran Turismo 1-4 i Tekken 1-5 :-)

Wówczas i ja bym taki miks kupił :-) Napewno chętniej niż niejedną nowość rasową z PS3
Czas dodania: 01.09.2009, 13:47
Ja zakupiłbym podrasowaną serię Metal Gear Solid.
Może Hideo Kojima podchwyci ten pomysł.
Chętnie zagram ... Oo
Yareku (Gość)
Czas dodania: 01.09.2009, 14:04
Ja poproszę ICO i Shadow of Colossus w reedycji.
Czas dodania: 02.09.2009, 01:10
ciekawe czy przez poprawiona grafe rozumieja same podbicie rozdzielczosci ...
Czas dodania: 02.09.2009, 09:50
O tak Yareku, tak! Bardzo dobrze kombinujesz. A najlepszym dobrym uczynkiem byłaby reedycja obu tych gier wraz z premierą The Last Guardian. Taki pakiet wart byłby każdej fortuny.
Samo sztuczne podbicie rozdzielczości niewiele zmienia. Takie coś oferowała przystawka HD do PlayStation 2. Niby obraz w High Definition, ale żadnych więcej szczegółów i detali. Ale podejrzewam, że nikt nie poświęci kolejnych setek godzin i worków kasy, aby do gotowej od dawna gry napakować więcej detali, prawda?
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...