całkiem gitowy trailer - i widać inne podejście do tematu - New Vegas wygląda jak przeciwieństwo tego co widzieliśmy w F3 (miasto wygląda na tętniące życiem)
mam nadzieję, że zobaczymy zupełnie innego Fallouta z ciekawymi NPCami
rozumiem, że to ma być pełnoprawny produkt, a nie DLC do F3?
Czytasz dyskusję w temacie: News: Fallout: New Vegas na jesieni
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Fallout: New Vegas na jesieni Na jesieni będzie nam dane zagrać w długo wyczekiwaną kontynuację hitu RPG Fallout 3. Bethesda ogłosiła, że Fallout: New Vegas dostępny będzie na platformy Xbox 360, PS3 and PC. Studio... |
|
Czas dodania: 05.02.2010, 12:20
![]() mój blog: http://gametarium.blogspot.com/ |
|
|
Zetkowny (Gość)
|
Czas dodania: 05.02.2010, 12:28
Tak jest. Kolejna część, a nie DLC.
|
|
Tommy-Ka (Gość)
|
Czas dodania: 05.02.2010, 15:42
Świetnie, a jeszcze lepiej, że ludzie odpowiedzialni za F1 i F2 pracują nad tym... Poza tętniącymi życiem lokacjami liczę na klasykę z "Republiki Nowej Kalifornii": klasyczne Power Armors, broń jak karabinek pulsacyjny lub normalny karabinek oraz pistolet Gauss'a i wrogowie jak np. kosmici (w końcu to bardzo blisko, widać po trailerze). Cmentarz ok, brakowało w F3 "Grave digger'a" :P
Ale mam nadzieję też na to, że jeśli producent zdecydował się umieścić rozgrywkę po wydarzeniach z F3 (co nie znaczy, że będą jakieś powiązania bo ma nie być) to jednak chciałbym, żeby Harold już się nie pojawił (przecież zapuścił korzenie :P ). Podsumowując, jest na co czekać :D |