Czytasz dyskusję w temacie: News:: Fable III już powstaje!
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Fable III już powstaje! Fani pierwszej części gry Fable musieli czekać na jej kontynuację prawie cztery lata. Wygląda na to, że być może na trzecią część gry przyjdzie nam poczekać znacznie krócej, a to dlatego,... |
|
Czas dodania: 12.03.2009, 11:07
Czekamy, czekamy.
|
|
|
Czas dodania: 12.03.2009, 11:29
Czekamy, czekamy, aż panowie ruszą tyłki i jednak postanowią zrobić Fable II na PC... A znając życie to Fable III też, nie będzie zaplanowane na komputery osobiste... bo i po co? Przetestowali jedynkę na PC to już 2 i 3 nie trzeba.
|
|
|
Czas dodania: 12.03.2009, 12:18
cytuję "telwizyjnego" mała literatka ;)
|
|
|
Czas dodania: 12.03.2009, 12:26
To nie kwestia lenistwa, na PC nie opłaca się robić gier innych niż sieciowe, które trzeba kupić dla unikatowego cd-key'a. Cała reszta jest na potęgę piracona, więc po co tracić czas na pisanie gry pod PC, kiedy można go przeznaczyć na tworzeniu płatnego dodatku lub kolejnej części na konsole? Rachunek jest prosty. A konsoli nie opłaca się piracić, bo traci się i gwarancję i możliwość gry w sieci. Poza tym skala piractwa jest znacznie mniejsza, zatem zarobek większy.
|
|
|
Czas dodania: 12.03.2009, 12:41
mam jedynke i dwojke :)
gra dla kazdego nawet moja dziewczyna to przeszla hehe.. bardziej niz rpgowa rozgrywka interesowala ja zycie 'ala sims' w tej grze :P urzadzanie domu randki z mezem i jakiestam glupoty .. ale i tak przeszla :P |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 12.03.2009, 12:47
devilnm1 - Dzięki, już poprawione.
|
|
|
Czas dodania: 12.03.2009, 13:02
aviator a poco maja robic na pc? nie oplaca im sie. Ty zapewne chcesz na pc, bo nie masz Xa i taniej, bo wystarczy sciagnac. Na Xie tez sa piraty, ale nie na taka skale...
XBL: Cokane Mastafogz1 znam nie jedna dziewczyne co na moim klocku ostro ciely w f2 :) wlasnie ta symulacja zycia przyciaga nie tylko meska czesc :) a co do gierki, to zajefajna jest, jedynka i 2. Podobalo mi sie, ze 2 w standardzie byla w polskiej kinowce :) Nie zebym nie rozumial angielskiego, ale siedzac na wyspach milo sie gralo po polsku xD To samo sie tyczy Mass Effect. peace PSN: Ten-Tailed-Jubi GG: 1879928 |
|
|
Czas dodania: 12.03.2009, 13:15
warto czekać jedynka fajna a dwojka rewelacja
|
|
|
Czas dodania: 12.03.2009, 14:15
Moim zdaniem to nie jest kwestia skali piractwa. Dobra gra obroni się sama, czego przykładem może być najnowszy Empire: Total War, który na głowę przebił wyniki sprzedaży innych tytułów.
Zamiast marudzić na temat piractwa na PC radzę autorom gier bardziej przykładać się do pracy nad ich "dziełkami" ;). |
|
|
Czas dodania: 12.03.2009, 19:30
jedna gra sie sprzedala, wow tez sie sprzedaje ... a na konsolach sie sprzedaje wiele gier. wiadome, ze dobra gra sama sie sprzeda, ale bylo wiele dobrych gier na pc ktore sie wogole nie sprzedaly. Nie twierdze, ze na pc nie da sie grac, ale nie ma na nim takich zyskow jak z konsolami
XBL: Cokane MastaPSN: Ten-Tailed-Jubi GG: 1879928 |
|