Czytasz dyskusję w temacie: News: Episodes from Liberty City na PS3 i PC
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Episodes from Liberty City na PS3 i PC Firma Rockstar ogłosiła, że dostępne dotychczas tylko na konsolę Xbox 360 GTA IV: Episodes from Liberty City 30 marca 2010 zawita również na komputery osobiste i PS3. Dodatek, w skład... |
|
woju (Gość)
|
Czas dodania: 01.02.2010, 10:28
spoko^^ szkoda ze wcześniej o tym pomyśleli ale lepiej późno niż wcale pozdro
|
|
el dupa (Gość)
|
Czas dodania: 01.02.2010, 10:28
GTA 4 w wersji na PC to była zwykła niedorzeczność. Minął rok , a ja wciąż nie mogę uwierzyć, że można było tak skopać kod gry, żeby na sprzęcie 3 razy mocniejszym od Xboxa , gra chodziła 2 razy wolniej.
A druga rzecz cena. Na konsole jest już nowe sklepowe GTA 4 za 89 zł, a na PC dalej za 120 zł. Jak te epizody mają być tak samo zje**ne jak podstawka, to naprawdę niech sobie je podarują w wersji na PC. Albo niech odrazu napiszą (instalacja 2 godziny, wymaganie Core2 Quad 3,2 Ghz, 4GB Ram i Radeon 5870 w zalecanych). GTA 4 to przykład ewidentny jakim moczem leje się na rynek PC i jaki jest lans konsol. Z drugiej strony celowanie w tej grze padem na konsolach to katorga i kaźn. Epiczny Upadek i żenada.pl ! |
|
Tudim (Gość)
|
Czas dodania: 01.02.2010, 10:46
@el dupa: Rozwiązanie jest proste. Wystarczy, żeby posiadacze PC-tów zaczęli kupować tyle gier, co posiadacze konsol, a będą traktowali tak samo.
Siedzenie i płakanie nad swoim biednym losem nic tutaj nie pomoże. Nikt o zdrowych zmysłach nie będzie inwestował czasu i pieniędzy w optymalizację kodu gry, której sprzedaż później ledwo przekroczy 100,000 egzemplarzy... |
|
Tomie (Gość)
|
Czas dodania: 01.02.2010, 11:29
Problem z tym, ze GTA nie ma za bardzo konkurencji w swojej kategori. Wydaja na gre 100 mln a zarabiaja 400 mln. Wiec co ich obchodzi optymilizacja kodu, skoro i tak swoje zarobia. Na przyklad taka Mafia II wychodzi w tym samym czasie na wszystkie platformy. Jakby wychodzilo wiecej dobrych tytulow to i GTA byloby lepiej dopracowane
|
|
el dupa (Gość)
|
Czas dodania: 01.02.2010, 12:15
@Tudim.
Ale nieoptymalizując kodu sami sprawiają sobie mniejszą sprzedaż, tak samo z utrudnianiem instalacji poprzez jakieś konta i programiki. Po drugie Rockstar niszczy sobie markę i wśród największego rynku (wciąż PC jest największy całościowo) wychodzi na bublarza blacharza. Fajne jest GTA na PSP, w starym dobrym stylu. |
|
|
|
|
Czas dodania: 01.02.2010, 12:31
No nareszcie. :p
Chętnie zagram ... Oo |
|
|
Czas dodania: 01.02.2010, 12:35
po tym jak wydali patcha do gta IV a nvidia wydała nowe sterowniki pod tą gre (wszystko kwestia kilku dni od premiery) gra na moim leciwym już 8800gt 512 mb stała się całkiem przyzwoita, wiec jak ktoś ma słabego kompa to niech pogra w tetrisa a nie narzeka ze mu nowa gra "nie chodzi" :)
|
|
|
FanNowychGier (Gość)
|
Czas dodania: 01.02.2010, 12:41
I TO JEST BARDZO POZYTYWNE INFO ! hehe, czekałem na te dodatki na PC i w koncu beda :D pozdro
|
|
Dari (Gość)
|
Czas dodania: 01.02.2010, 13:32
jeeee nareszcie na ps3 se pogram w The Ballad of Gay Tony oraz The Lost and Damned
|
|
NICK (Gość)
|
Czas dodania: 01.02.2010, 14:30
OMG JESTEM W NIEBIE< ICHAAAAAAA>
|
|
Czas dodania: 01.02.2010, 18:14
Ta wiadomość utrzymuje mnie w przekonaniu, że nadal są szanse na wydanie po premierze PS3 gry Red Dead Redemption na PC.
I'm totally flabbergasted... |
|
|
haker (Gość)
|
Czas dodania: 01.02.2010, 19:53
el dupa akurat o ile pamietam ( bo posiadalem gta sa na ps2 ) a dobrze pamietam bo na swieta gralem w najnowszy dodatek do gta 4 na x360 tam jest auto aim wiec celowanie to raczej nie jest katorga ale jest za latwe i psuje zabawe...
|
|
psedudoalias (Gość)
|
Czas dodania: 02.02.2010, 09:16
Teraz? Jak już dawno przeszedłem i usunąłem GTA4 oni wyskakują z jakimiś dodatkami. Niech spadają na drzewo. Nie będę drugi raz instalował dla dodatków:-/
|
|
Czas dodania: 02.02.2010, 10:28
Ja juz mialem ja na kompie z neta sciagniete i przeszlem ja ale gra wypas polecam
|
|
|
Michał (Gość)
|
Czas dodania: 02.02.2010, 12:53
el dupa masz racje
|