EXTRAAA!!!! God of war na ps3? ;/
to ja ide się pociąć ;/
To jest cios poniżej pasa, zwłaszcza jak zakończyła się dwójka... chamstwo chamstwo chamstwo!!! Mam nadzieje że ta plota okaże się tylko plotką bo nawet nie marze o PS3 :p
Czytasz dyskusję w temacie: News:: EGM plotkuje
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: EGM plotkuje Wiemy, że gracze niechętnie podchodzą do różnego rodzaju plotek, bo często z tego co zostało nieoficjalnie zapowiedziane w końcu nic nie powstaje, ew. dostajemy tandetną produkcję.... |
|
Czas dodania: 20.10.2007, 13:45
|
|
|
Czas dodania: 20.10.2007, 15:03
oczywiście że wyjdzie God Of War 3 na PS3, nawet sam twórca się do tego przyznał ... w jednym z wywiadów na temat God Of War 2 mówił "chciał bym stworzyć trylogię", wystarczy poszukać w magazynach z tamtych czasów np Cd-Action, Click lub Play ... a to że ktoś powie "nie marze o PS3 :p" to kogo to obchodzi ?, to nie jest koncert życzeń ... dla mnie może wyjść nawet i 5 God Of War chętnie zakupie wszystkie jak będą równie dobre jak 1 cześć ...
|
|
|
Czas dodania: 20.10.2007, 19:46
Szczerze zdziwił mnie wynik ankiety.Nie wiedziałem ze miłosnikow god of war jest wiecej nic gears of war.Ale szczerze powiem ze chcetnie bym zobaczył god of war 3 na xboxie i wydaje mi sie ze tak bedzie poniewaz ps3 ostatnio ma bardzo malo exlusivów a microsoft raczej niezle by przyciąl kasy gdyby wykupil dostęp do tej wlasnie gry.Dla jasnosci najbardziej czekam na gearsow w nowej odsłonie ;)
|
|
|
Czas dodania: 20.10.2007, 21:20
kaczylca << spojrz na pudeleczko god of war dobrze ?
Reszty twojej bezsensownej wypowiedzi nie skomentuje bom laskaw dzis(nie bede gnebil dzieci;), pozatym musial bym zacytowac kazde zdanie tracac czas, a to za duzo roboty z cyklu kopiuj wklej ;) Hmm jednak podpowiem odrazu Sonny. EDIT(21.10): no faktycho jakims cudem dodatkowa niezwykle mylaca xD n'ka sie wkradla. P.S(21.10): szpetnablaza666 "...napisalo..." ;,D? |
|
|
Czas dodania: 21.10.2007, 10:20
dvd33
Czyżby chodziło ci miedzy innymi o to ,że god of war nie wyjdzie na xboxa??Bo jeżeli tak to mozesz sie bardzo mylić.Spójrz chociazy na devil may crya ktroy chyba zawsze byl tylko na PS no i nie licząc ostatniej czesci ktora ukazala sie na pc. |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 21.10.2007, 10:59
o jezusie drogi ! GOD OF WAR to produkcja wewnętrznego studia SONY i wydawnictwem też jest SONY , więc jaką ty widzisz możliwość :D
tak samo jak GEARS OF WAR jest wydawana przez MICROSOFT GAME STUDIOS P.S.: DVD33 napisało o jedno N za dużo i ludzie już się gubią P.S.2: 2 super gry o tych samych inicjałach , ciekawe :D |
|
|
Czas dodania: 21.10.2007, 11:04
Dla chcącego nic trudnego.Jeżeli microsoft sypnie grupszą kasą to nawet Sony zmięknie;)
|
|
|
Czas dodania: 21.10.2007, 15:25
kaczylca zrób coś dla ludzkość i powiedz mamie/tacie żeby ci internet odłączył dopóki nie dorośniesz albo aż ci mózg wyrośnie ... z zasady nie lubię nikogo obrażać ale tacy ludzie jak ty aż się oto proszą ....
|
|
|
Czas dodania: 21.10.2007, 16:07
jakie bulwersy odchodzą.Co powie sie ze PS3 sprzedaje wszystkie exlusivy bo kasy ze sprzedazy samej konsoli nie mają i juz sie rzucacie na ludzi
|
|
|
Czas dodania: 21.10.2007, 18:32
lol a gdzie ty niby coś mówiłeś o sprzedaży PS3 ? jak ty nie wiesz nawet kto jakie gry robi to co ty mówisz o "exlusivach", wydaje mi się że się pisze "exclusive" ale szczegół ^^
|
|
|
Czas dodania: 09.01.2009, 21:40
(ps3)tworzymy konkurencje co?! jeśli wyjdzie na X360 to i tak nie znacie całej historii!
|
|
|
Czas dodania: 10.01.2009, 20:16
taka saama ankieta jest na www.gry-online.pl i zgadnjijcie kto wygrywa?! GoD3
|
|