Czytasz dyskusję w temacie: News: Duke Nukem powróci!

Duke Nukem powróci! - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Duke Nukem powróci!

Podczas trwającego właśnie PAXu, studio Gearbox potwierdziło to o czym w branży plotkowało się od jakiegoś czasu … Duke Nukem powróci! Twórcy Borderlands pracują obecnie nad Duke...

użytkownik nie posiada awatara
x360 (Gość)
Czas dodania: 03.09.2010, 19:57
fajnie jakby to byl oldscoolowego typu shooter. juz teraz ze swieca szukac.. wszystkie z systemami oslon i jakimis durnymi wyrezyserowanymi akcjami.. zamiast zrzucic gracza zeby przeszedl plansze rozwalajac potwory.. w sumie podobnie jest w halo ale to tez nie to... kiedys fpsy byly naprawde dobre. taki soldier of fortune.. quake 1 i 2 czy duke nuke. a teraz te call of duty i morde drzacy dookola towarzysze juz mam dosc :D
Czas dodania: 03.09.2010, 20:06
O mój boże! Pierwszy znak apokalipsy! Czyżby jednak 2012 miało być końcem świata? Kiedy pojawią się następne znaki? I czy zdobycie tytułu miszcza(pisownia celowa) Europy 2012 będzie ostatnim znakiem?!

A teraz na serio. Gearbox w dwa lata zrobił DNF'a? Trzynaście lat od zapowiedzi (i prawdopodobnie jeszcze więcej od rozpoczęcia produkcji) musieliśmy czekać by dowiedzieć się że w 2 lata zrobili coś co miało trwać wiecznie? (FOREVER) Oby im się powiodło bo oczekiwania są GIGANTYCZNE.
TaCc (Gość)
Czas dodania: 03.09.2010, 21:50
info z oficjanej strony :

The release date of this game is "When it's done". Anything else, and we mean anything else is someone's speculation. There is no date. We don't know any date. If you have a friend who claims they have "inside info", or there's some game news site, or some computer store at the mall who claims they know - they do not. They are making it up. There is no date. Period.
Leviathan (Gość)
Czas dodania: 03.09.2010, 21:59
Datę premiery bardzo orientacyjnie określono podczas dzisiejszej prezentacji i mówiono właśnie o 2011 roku.
GrubyFiszer (Gość)
Czas dodania: 04.09.2010, 11:04
Nie mam nic do GearBox'a, ale wątpie w to, że utrzymają poziom na miarę gier z serii Duke'a. Obym się mylił, ale wydaje mi się, że tylko 3DR mogło (chociaż nie chciało) "ogarnąć" temat... a i tak najlepszymi "szuterami z jajem" były stary DN, Shadow Warrior, Blood i Redneck Rampage ;) Pozdrawiam i trzymam mimo wszystko kciuki za GearBox'a!
N (Gość)
Czas dodania: 04.09.2010, 12:47
Widziałem gameplay z dema zaprezentowanego na Penny Arcade Expo i wygląda jak kolejny średni shooter. Wszystko jest brązowe, plamy krwi na ekranie po trafieniu, guzik sprintu oraz regeneracja hp. W wywiadach gracze którzy mieli okazje pograć mówili co najwyżej, że gra jest ok.
Awruk (Gość)
Czas dodania: 04.09.2010, 19:48
[PAX 2010] Duke Nukem Forever live-gameplay ...wpiszcie se to w Y.T. to zobaczycie gameplaya z Duka :)
kontestator (Gość)
Czas dodania: 04.09.2010, 21:59
Twórca gry "Black" jakiś czas temu mówił, że gry z systemem osłon są nudne i mu się nie dziwię. Gears of War przeszedłem chyba z palcem w dupie, bo nawet się nie zestresowałem. Odpaliłem half life'a i od razu adrenalina i strach, kombinowanie. Patent z halo z regeneracją i osłonami (poprawcie mnie jeśli to inna gra wprowadziła to rozwiązanie) roz****ił gatunek FPS.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...