Czytasz dyskusję w temacie: News: Diablo III znowu przesunięte, Activision "nieprzerwanie ustala standardy branżowego sukcesu"
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Diablo III znowu przesunięte, Activision "nieprzerwanie ustala standardy branżowego sukcesu" Ucichły nagle maszyny potężnego okrętu USS "Activision Blizzard". Nieprzyzwyczajona do chwil odpoczynku załoga jak jeden mąż spojrzała wyczekująco na głośniki. Każdy kuk, mat i oficer... |
|
zlociutki (Gość)
|
Czas dodania: 10.02.2012, 13:46
Szczerze? Im wiecej przesuwaja tym jestem bardziej pewny ze tej gry nie kupie, a jeszcze w wakacje zeszlego roku zarzekalem sie ze polece do sklepu w dniu premiery i kupie chocby nie wiem ile kosztowala albo nawet rzuce sie na kolekcjonerke. Ale kazda ta wiadomosc o przesunieciu o tym jak panowie z Blizz/Act maja w dupie graczy poprostu odechciewa mi sie na tyle nawet ze i w pirata nie bede gral. Jestem dorosly i to ja swoim portfelem bede decydowal jak maja mnie traktowac. Myslalem ze o czasu premiery D3 nie bede mial w co grac, a tutaj piekny diamencik(moze jeszcze nie dokonca oszlifowany) SWTOR. Wiec pokoj dla nich i niech tak robia dalej to mysle ze wielu ludzi bedzie myslalo tak jak ja.
|
|
Czas dodania: 10.02.2012, 13:48
jeszcze jedno, Diablo II mialo premiery w czerwcu 2000 wiec moze chca tez w czerwcu wypuscic?
|
|
|
Czas dodania: 10.02.2012, 13:56
Nie pozostaje mi nic innego niż dalej dozbrajać się w cierpliwość i czekać. Sporo nerwów i zgrzytania zębami przez te przekładanie terminów się robi, ale tak po prawdzie - w dniu premiery, nikt nie będzie mówił o czekaniu, tylko o tym, że niekwestionowany król hack & slash znów wrócił ;-)
I'm totally flabbergasted... |
|
|
Czas dodania: 10.02.2012, 14:06
Już dawno przestałem jarać się Diablo III bo wiem że im bardziej chcę premiery tym bardziej jest przesuwana. Szkoda mi nerwów etc. Strasznie się zawiodę jeśli to Diablo okaże się średnie, bo nie po to czekałem dziesięć lat żeby zagrać w średnią grę. Póki co myślę że doczekam się Diablo dopiero po skończeniu kierunku czyli jeszcze jakieś 3 lata. Będzie formą wynagrodzenia za ciężką pracę.
Noga do wiadomości na Forum. God Damn It. Niech to wreszcie wyjdzie! No ile można czekać. |
|
|
Pedroxx (Gość)
|
Czas dodania: 10.02.2012, 14:19
Chciałbym mieć w sobie tyle siły i mieć na D3 wywalone. Ale nie da się:) trzeba tylko zagryzać zęby co ta korporacja wyrabia i trzymać kciuki, że jak wyjdzie to po prostu się wsiąknie w sanktuarium.
|
|
|
|
|
hi7man (Gość)
|
Czas dodania: 10.02.2012, 14:19
za duzo robia szumu w okol tej gry - juz 3DR popelnilo ten blad z Duke Nukem Forever i z calkiem niezlej gry wyszedl gniot ktorego wszyscy zmieszali z blotem, bo nie spelnil niczyich oczekiwan.
tworcy gier powinni wyciagac wnioski, a blizzard popelnia ten sam blad z Diablo 3. tak samo bylo z sc2 - wyszedl gniot, ktorego troche ratowano patchami, ale tak naprawde gra nie umywa sie do legendy sc:bw - czuje ze tak samo bedzie z d3. |
|
Kesz (Gość)
|
Czas dodania: 10.02.2012, 14:34
Heh no raczej ten kto śledzi regularnie kwestie zmian i updatowania bety, to raczej był pewien, że nie zobaczy w najbliższym czasie ogłoszenia daty premiery, ważne, że jesteśmy bliżej niż dalej...
Między czasie jest sporo gier jakie nam zajmują ten czas. Nie długo swoją premierę będzie miało najbardziej oczekiwane MMO hack&slash, trwają otwarte beta testy a wkrótce zapewne gra będzie oficjalnie do pobrania - hm... czy mi się wydaje, czy na Imperium Gier nawet słowem nie wspomnieliście o takiej grze jak Path of Exile ?? Na Diablo przyjdzie czas, ja czekam cierpliwie i śledzę postępy prac, wydanie to kwestia kilku miesięcy, czekam tyle, że mogę poczekać jeszcze trochę. Zwłaszcza, że jest co robić, bo gier mmo typu h&s teraz wychodzi od zatrzęsienia, nie którzy bardziej czekają na Path of Exile niż na Diablo... Dla mnie to nie co przesada, bo Diablo III jak wyjdzie, szybko zdominuje rynek sieciowej rozgrywki. |
|
Czas dodania: 10.02.2012, 15:37
Bo Imperium gier nie wiedziało o istnieniu tej gry. Ściągam betę, luknę co to takiego, może fajny materiał z tego powstanie.
|
|
|
Czas dodania: 10.02.2012, 16:50
Wg. Mnie(jestem tak ważną osobowością, że będę pisał zaimki osobowe dotyczące mnie z liter wielkich) to przekładanie daty premiery wydania D3 nie można nazwać olewaniem graczy, co pewien komentator tego newsa zasugerował. Jest to dbanie o nich, żeby wydana gra była jak najbardziej dopracowana i zbalansowana jak to się tylko da. Dlatego nie podają też daty premiery- bo ciągle gra jest zmieniana i nikt nie wie kiedy będzie gotowa. Po co więc robić nadzieję setkom tysięcy graczy i podać datę, której i tak nie dotrzymają? Wg. Mnie to ich polityka, jeżeli tak to można nazwać, jest nieskalanie bezbłędna.
|
|
|
ThEvil (Gość)
|
Czas dodania: 10.02.2012, 18:42
Zabawne, ale jakoś nie jestem zaskoczony tą nowiną... Pozostaje miec nadzieję, że Blizzard nie będzie przesuwał premiery D3 aż do następnego roku :/
|
|
Gaijin (Gość)
|
Czas dodania: 10.02.2012, 21:42
Ja sie akurat bardzo Ciesze z tego powodu, ze premiera jest przesuwana poniewaz mam teraz nawal pracy i nauki i gryby wyszlo teraz to bym rzucil to wszystko wpiz...u i poszedl grac :D Takze cieszy mnie fakt ze zapewne zdolam sie uporaz z moimi zobowiazaniami zanim wyjdzie moja ulubiona gra :D Wtedy mnie juz nic nie oderwie od monitora xD
|
|
Calthrop (Gość)
|
Czas dodania: 10.02.2012, 23:43
K*RWA!
|
|
Czas dodania: 11.02.2012, 01:26
Tak szczerze to każdy wie że Bllizard wydaje gry w lipcu, a dodatki to w zależności jak im zawieje. Więc jeżeli gra ma się pojawić to się pojawi w lipcu tego roku lub przyszłego. A rzucanie takimi newsami jest tylko po to żeby podtrzymać atmosferę. Jeżeli ktoś już posiada konto na BN to radze do każdej gry Bllizarda zakładać osobne bo jak dostaniecie bana w jednej grze to ban automatycznie leci też na battleneta. Przez co będziecie mieli zablokowany dostęp do wszystkich gier i żeby w nie zagrać będziecie musieli zakupić nowe licencje. Jeżeli ktoś mi nie wierzy to niech zapozna się z tym: dostałem bana na SC2 za czitowanie w singlu przez co ban poleciał również na battlenet a w następstwie na konto WoW. Po napisaniu maila do supportu dostałem wiadomość jak to NIEZMIERNIE JEST IM PRZYKRO z powodu bana jednocześnie oferując mi zakup nowych licencji na obie gry i założenie do nich nowego konta. I teraz najfajniejsza część tego jest taka że abonament WoW został wstrzymany i zostanie mi przeniesiony na nowe konto, dobrze że było tego trochę ponad miesiąc.
Po otrzymaniu odpowiedzi na pytanie, jeżeli chcecie dalej cisnąć firmę proponuję zakładać nowe zapytania bo na kontynuację rozmowy nie macie co liczyć w tym samym tickecie bo firma automatycznie je zamyka a wy możecie pisać sobie do usranej śmierci. Nie będzie padziarz pluł nam w twarz... |
|
|
horacy4 (Gość)
|
Czas dodania: 11.02.2012, 09:50
Ta grą będzie taka jak Duke Nukem / będziecie czekać czekać a jak już wyjdzie to crap
|
|
Stick (Gość)
|
Czas dodania: 11.02.2012, 10:04
Dla mnie Diablo III powinno wyjść w lipcu - na spokojnie obejrzę sobie Euro 2012 :D
|
|
Czas dodania: 11.02.2012, 10:14
Głupio, jakby Ultima miała nosa co do daty premiery, nie ? :)
|
|
|
Czas dodania: 11.02.2012, 10:22
Dobra to pora na wydanie Torchlight2 -które podobnie jak D3 miało mieć premierę na koniec 2011 .
Zombie fighter lev38 |
|
|
Czas dodania: 11.02.2012, 13:16
nie ma to jak stary dobry blizzard i przekładanie bliżej nie określonej daty premiery:P....jeżeli gra wyjdzie w tym roku(w co szczerze wątpię), to myśle że będzie to okres przed gwiazdką, żeby jak najwięcej ludzi to kupiło.
Ale niestety w dniu premiery(jeżeli wogóle kiedyś nadejdzie), to na mnie nie zarobią. Jeszcze rok temu na wakacje byłem skłonny kupić grę w dniu premiery, jednak teraz kupię ją dopiero jeżeli przeczytam kilka lub kilkanaście wiarygodnych opinii na tem gry. Wiążę z tą grą ogromne nadzieje i nie chce się zawieść i wydać niepotzrebnie zapewne ponad 200zł na start. Ale tzreba być dobrej myśli i czekać wiadomości na temat dokładnej daty premiery:P |
|
|
patafian (Gość)
|
Czas dodania: 11.02.2012, 19:08
No to mam ich w dupie i nie kupie D3. Niecvh sobie sami czekaja... Giera pewnie przejdzie cichcem jak S2 i tyle...
@konstruktor Po kiego grzyba kantowales co? Wiadomo jaka jest kara. Wiec masz nauczke. Nie cierpie kolesi co kantuja... |
|
Czas dodania: 11.02.2012, 19:14
@ Patafian
Przeczytaj dokładnie jeszcze raz co napisałem. Nie będzie padziarz pluł nam w twarz... |
|
|
Czas dodania: 11.02.2012, 20:09
link potwierdzający że Blizz banował konta SC2 za cheaty w single playerze http://www.tomsguide.com/us/StarCraft-II-Cheat-Ban-Battle.net-Singleplayer,news-8293.html
I'm totally flabbergasted... Dziwna to praktyka, ale pamiętam jak mając orginalną kopię Diablo 2 z dodatkiem miałem poważne obawy z graniem z kumplami, którzy mieli crackowane wersje i zapraszali do gry TCP/IP - ostatecznie zaryzykowałem i nie było żadnych nieprzyjemności. |
|
|
m (Gość)
|
Czas dodania: 11.02.2012, 22:56
stary dobry blizz sie skonczyl odkad doszlo do fuzji z activision...od tamtej pory dzieki imc bobyemu kottickowi blizz wkroczyl na rownie pochyla. liczy sie tylko po pierwsze - kasa, po drugie - kasa i po trzecie - kasa,,,wow sie skonczyl, sc2 wcale nie lepiej,,,teraz w kolo przesuwanie premiery d3,,,robcie tak dalej panowie z activision blizzard i zobaczymy co bedzie,,,najbardziej boli to, ze legenda jaka niewatpliwie byli rozmienili totalnie na drobne...szkoda...
|
|
patafian (Gość)
|
Czas dodania: 11.02.2012, 23:23
@konstruktor
Cytat: """" Jeżeli ktoś mi nie wierzy to niech zapozna się z tym: dostałem bana na SC2 za czitowanie w singlu przez co ban poleciał również na battlenet a w następstwie na konto WoW. """""" Byc moze uzywales jakiegos moda który zmodyfikowal gre i tyle, to nadal twój blad kolezko, po drugie nie piszesz tam nic ze nie czitowales wiec moze naucz sie poprawnie i jasniej wyrazac... Nie kazdy chce sie domyslac co miales na mysli... Pentastar ci to w linku podal. |
|
az (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 00:40
A po co od razu wydawać całość?? Niech wydają po jednym akcie co dwa lata, każdy po dwie stówy. Blizzard skończył się na Diablo 2.
|
|
rodżerdet (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 01:57
@az
Słusznie prawisz , pazerność zniszczyła fajne studio :( . Zresztą nie pierwsze . |
|
kappa (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 02:48
Mogliby nawet wypuścić Diablo 3 w 2020. I tak pełno lunatyków od razu kupiłoby tę grę, bez względu na to czy by była hitem, czy gniotem. Gniotem pewnie nie będzie ale ile to już trwa? Przesuwanie tej premiery dałoby czas jakiemuś studiu na stworzenie gry od podstaw. Widać, że Blizzardowi zalezy tylko na WoWie i kasie, jaka z niego ciągną.(nie zdziwiłbym się, jakby Mists of Pandaria wyszło przed Diablo 3).
|
|
... (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 05:50
pomoge wam wszystkim oczekujacym na diablo premiera w 2525 roku.
|
|
Bodzioxdxxxasa (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 08:34
ja nie mogę wydali by już to diablo3 bo 2 mi się znudziła
|
|
Gryf . (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 09:17
1 kwietnia primaaprilisowy czas , czyli będzie następne przesuniecie , ciekawe kiedy ludzie oleją tą firmę .
|
|
revel (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 09:28
Przy tworzeniu Diablo III popełniono mnóstwo błędów. Pod płaszczykiem "dopieszczania" gry po raz kolejny odkłada się datę premiery. Betatesterzy wytykają bezlitośnie niedoróbki, a jest ich cała armia. Apogeum przypadło na początek roku, gdzie postanowiono zmienić całą mechanikę projektu. Pytanie tylko, kiedy gracze wstaną z kolan i zaczną głośno krytykować Blizarda.
|