Czytasz dyskusję w temacie: News: Darmowy epilog do God of War 3

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Darmowy epilog do God of War 3

Jak pisaliśmy w zeszłym tygodniu znaczna część końcówki God of War 3 została wycięta w procesie produkcji. Informacje te potwierdza Stig Asmussen z Sony Santa Monica. W rozmowie z...

użytkownik nie posiada awatara
el dupa (Gość)
Czas dodania: 15.03.2010, 14:26
grał już ktoś w tą grę?
Niezła jest?
Kreatos (Gość)
Czas dodania: 15.03.2010, 16:35
No spoko el dupa napisana jest data premiery a Ty z takim pytaniem... Chyba że chodzi o demko, to tak niezłe.
A sama gra ma zgnieść demo, wymietolić wyrzucić do kosza, zatrzeć jakiekolwiek wątpliwości że GoW to najlepsza seria slesherów.

P.S. Skoro dzisiaj w poniedziałek jest 15 to jakim cudem gra wyjdzie 16 w środe?według mnie po poniedziałku jest wtorek
Milek (Gość)
Czas dodania: 15.03.2010, 17:51
Gra wychodzi z dniem jutrzejszym jesli chodzi o polnocna ameryke (wtorek) natomiast w europie gra bedzie dostepna dzien pozniej (sroda) niemniej jednak ja GOW3 bede mogl juz nabyc jutro (takie uroki canady) :D tutaj sklepy z elektronika i grami specjalnie sa otwarte przez cala noc z 15 na 16 ze wzgledu na premiere tej o to kultowej gry w dodatku pierwsze 100 osob ktore kupi gre dostanie koszulke z Kratosem :)
Pozdrawiam
Kreatos (Gość)
Czas dodania: 15.03.2010, 19:07
Ja gram od 15 miesięcy, takie uroki pracy w SCE. A mój kolega od 20 miesięcy bo tworzył grafiki.

Wiem że Kanadyjczycy są głupi ale żeby nadęci ; /
Milek (Gość)
Czas dodania: 15.03.2010, 20:26
Dlaczego obrazasz kanadyjczykow? Nie znasz ich...
Po kilku latach mieszkania w kanadzie moze i czasem mozna stwierdzic ze sa troche inni od nas ale to tylko troche ;)
Jest jeden plus kupywania gier - sa tansze np. god of war 3 bedzie kosztowal 60 dolarow kanadyjskich = 160zl
w polsce 200zl? ogolnie jest tutaj lepsze zycie niz w tej "zacofanej" polsce...
Czas dodania: 15.03.2010, 21:30
Polska jest zacofana przez wieki niewoli, barbarzyństwa sąsiadów i polityków którzy zamiast być patriotami są albo agentami mocarstw , które nas niewoliły albo utopionymi w korupcji po szyję zdrajcami.
To, że w ogóle mamy jakikolwiek poziom zawdzięczamy ofiarnej pracy każdego z nas rodaków.
A wcześniej zaś nasi przodkowie oddali swoje życie za to byś i ty żył kolego Milek i mógł pisać w języku Polskim.
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać
Bus (Gość)
Czas dodania: 15.03.2010, 21:52
sami jesteście zacofani, wykopaliście sobie dołek i w nim siedzicie... Ja nie uważam żeby Polska zacofana
el dupa (Gość)
Czas dodania: 16.03.2010, 08:53
Jedyne co mamy zacofane to płace. ktoś tu sztucznie utrzymuje tak niską stawkę minimalną, żebyśmy byli opłacalnymi niewolnikami dla zachodnich korporacji.
W sklepach wszystko jest, kasy brak wiec czas podnieść dwukrotnie płacę minimalną. W końcu 1600 na rękę to nie jest dużo, a dzięki podniesieniu zlikwidowalibyśmy niewolnictwo za 800 zł netto.
Sorry 800 zł za miesiąc ciężkiej pracy skoro buty kosztują 250 zł? To jawna kpina i rozstrzelać trzeba zdrajców którzy taką płacę utrzymują.

A poza tym skala emigrantów. Wyjechali bo im się nudziło? Nie, wyjechali bo w Polsce jest śmieszna płaca. Poprę każdego polityka, który zechce minimalną podnieść.
Kulczyk i Czarnecki nie zbiednieją, a ludzi bedzie stać na jedzenie i niektórych na gry.
Czas dodania: 16.03.2010, 12:57
kolejny temat w którym werble grają w pseudo-patriotyczny ton
dajcie spokój to nie jest miejsce na taką gadkę-szmatkę

w każdym razie - Kreatos zapomniałeś napisać Milkowi swoja historię życia bo on może się nie domyślić jaki to z ciebie inteligentny i kreatywny młodzieniec

chłopina napisał, że mieszka w Kanadzie i kupi grę w dniu premiery (czyli dzisiaj) dodatkowo dorzucił ciekawą informację o tamtejszym rynku gier, a tu od razu usłyszał, że jest "głupi" i "nadęty" i wybuchła rozmowa z cyklu "Quo Vadis Poloniae"

ja też jestem nadęty - właśnie się wybieram po swoją kopię GoWIII
Obrazek

mój blog: http://gametarium.blogspot.com/
hetero (Gość)
Czas dodania: 20.03.2010, 17:07
"Ja gram od 15 miesięcy, takie uroki pracy w SCE. A mój kolega od 20 miesięcy bo tworzył grafiki."

Oj to kiesko, kiepsko. Ja w GoW 3 gram od 10 lat, a w GoW 4 to już od 12 lat, bo stukam w pupkę pana Sony.

Hej!
both (Gość)
Czas dodania: 27.03.2010, 17:59
@el dupa

Mimo, że już minęło trochę czasu od wypowiedzi to chętnie odpowiem.

Chcesz podnieść minimalną? super. Nawet możemy do 1 600 podnieść. Jakie będą konsekwencje? Euro po 8 złotych. Bułki po 2 złote, a samochody będziemy kupować dwa razy droższe. A zanim każdy zarobi minie 5 lat, bo ten, który zarabiał 10 000 i ma na koncie 100 000 okazuje się, że musi zarabiać 20 000 a na koncie ma wartość 50 000. Społeczeństwo znowu będzie się staczało inflacja zamieni się w galopującą, ale każdy będzie miał kase!

Przykro mi, ale z takimi poglądami będziesz popierał samych populistów, którzy już nie raz rujnowali ten kraj.

A co do zarabiania kasy. Siedzisz w internecie. Poszukaj strony internetowej najlepiej amerykańskiej/ zachodnio europejskiej, gdzie szukają moderatora forum. Średnio płacą 50-100 dolarów(euro) na tydzień. A siedzisz godzinę- dwie dziennie.

Dorabiać takie grosze naprawdę jest banalnie tylko trzeba własnej inicjatywy, a nie 8 godzin i do domu.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...