Czytasz dyskusję w temacie: News: "Czarno" to widzimy

Ten temat zawiera komentarze do materiału: "Czarno" to widzimy

Współpracujący z wydawnictwem Springer serwis Gry-Online przeszedł sam siebie w ramach promocji najnowszego pisma tegoż wydawnictwa - Top Secret\'u. Niezależny serwis o grach zmienił...

Czas dodania: 24.09.2002, 10:29
Golce dają ciała non stop, ostatni w clicku pisali o nich, zawsze byli za murzynami, a teraz sami sie zrobili na czarno :) może chcą dorównac murzynom, tak trzymać, może teraz będą mieli sponsorskie teksty od sprongera.
Czas dodania: 24.09.2002, 10:30
Gregp - gratuje robienia z ig posmiewiska. . co to ma do rzeczy ze _ktos_zaplacil_gol za taka a nie inna reklame? bije po oczach ze to nie trafilo sie dla ig?

przykre. . przykre. . . .
użytkownik nie posiada awatara
ryo
Czas dodania: 24.09.2002, 10:34
Najlepsze w nowym ts jest artykuł raport - nolf2 pisnay przez jakuba kowalskiego :) ciekawe z czego pisał - ze screnów i dema ?? to powodzenia temu pismu można zyczyć, ciekawe ile będzie przedruków od springera
.
Czas dodania: 24.09.2002, 10:40
Ryło - przeczytaj sobie "credo" w gazetce, a wtedy dowiesz sie z _z czego_ sie pisze "raporty" jakim jest wlasnie tekst o nolf 2 i kilka innych. . . .
ryo
Czas dodania: 24.09.2002, 10:41
Thun - no ja wiem, ze screnów to można poemat napisać :) tak trzymać, tak trzymać .
Czas dodania: 24.09.2002, 10:41
A jakby ts dam ig ta kaske to byscie odmowili ? ale co prawda to prawda, sprzedali sie i już
Czas dodania: 24.09.2002, 10:47
Ja piernicze. . ryło. . . naprawde gdybys _przeczytal_ wczesniej juz wspomniane "credo" to wiedzialbys ze "raporty" pisze sie _bazujac_ na zapowiedziach tworcow i takichtam, a nastepnie jak gra ukazuje sie w kraju jest pisany "werdykt" - w ktorym jest ocenione jak maja sie zapowiedzi (czyt. wlasnie tekst z "raportu" ) do stanu rzeczywistego co prezentuje gra. . .

wiec - przeczytaj, i dopiero potem krytykuj. . . .
ryo
Czas dodania: 24.09.2002, 10:52
Thun - a tobie to płacą za obrone tego artukułu ? człowieku wiem co sie pokaząło na necie i jakie screny i co można dowiedzieć sie z dema, artykuł na 1 strone to wszystko, ale tam jakiś megaloman w mickiewicza sie bawi i próbuje laniem wody nadrobić ilośc tekstu - chyba pod wypłate :) im wiecej popierdzi sie głupot tym lepiej zapłaca, a trzeba sie spieszyć bo nakład takiej tandety szybko wymrze, tak jak wymar kiedyś doskonały pc gamer pl .
Czas dodania: 24.09.2002, 10:53
Najgorsze jest to ze zmieniaja moje komentarze :(.
ryo
Czas dodania: 24.09.2002, 10:54
Co ci zmaniają katnka, gdzie ! dawaj na nich ! chyba mówisz o forum gołych panów, tam sie wszystko zmienia i przekreca, a niewygodnych usówa do śmietnika lub na amen :) cenzura gołą jest.
Czas dodania: 24.09.2002, 10:59
Nie powiedzialem nic w tym stylu co sie ukazalo, ktos swiadomie zmienil sens mojgo komentarza, juz robie z tego afere na pl. Rec. Gry. Komputerowe. toz to gorzej jak komuna. od tej pory wp. Pl u mnie nie instnieje. papa, odwiedzajcie pl. Rec. Gry. Komputerowe i plo. Rec. Gry. Konsole. .
Czas dodania: 24.09.2002, 11:02
Katanka - kto ci zmienia komentarze i w jaki sposób? :) moderatorzy co najwyżej bluzgi wycinają. . . .
Czas dodania: 24.09.2002, 11:05
Ryło -> oj. . chcialbym zeby mi placili :))) ale powaznie - ty masz swoje zdanie, ja mam swoje zdanie. jakos przeczytalem tekst o nolf 2 i nie widze by tam bylo lanie wody tak jak to zdarza sie w cda i sgk, wiec mam do nich zaufanie co do tego bo nie interesuje mnie "co kto zjadl na sniadanie" tylko fakty o grze. . . a ze mozna to napisac na podstawie demka czy cos, owszem - ale pamietaj o jednym: w naszym kochanym kraju internet i szybkie lacza ciagle sa niedostepne dla duzej ilosci ludzi i to wlasnie dla nich sa glownie takie opisy. imho oczywiscie, bo ja osobiscie nie musze kupowac zadnych gazet bo wszystkiego moge dowiedziec sie z netu, ale ja nie jestem "wszyscy". . . .
Czas dodania: 24.09.2002, 11:31
A jaki to ma związek z "obiektywnością artykułów"??? przecież reklamują tylko czasopismo o grach, a nie jakiegoś dystrybutora, czy tym bardziej producenta gier. .
Czas dodania: 24.09.2002, 12:38
Hehe astalavista katanka bede tesknić heheh:pp:dd.
Czas dodania: 24.09.2002, 12:58
Brat katanka patrzy . . . . .
Czas dodania: 24.09.2002, 12:58
Czytam sobie pewne znane listy dyskusyjne i widze że tam niejacy panowie katanka i thyn to zawodowi poszukiwacze taniej sensacji, tak trzymać, niestety nie będe pisał do ig by was zabanowali, bo takich mega leszczy to powinno sie banować, panowie skąd wy jesteście, szukacie taniej sensacji ?? to ją wzbudzajcie, nigdy nie mialem ciekaweo zdania o prg - ekach róznych, ale to chyba dzieki takim osobom jak wy dwaji, dalej, panowie, dalej przyzparzajcie popularności najlepszemu serwisowi w polsce :) a wracając do ts to może to będzie jedyna gazeta w polsce co goŁĄ reklame zamieści :)bo jakoś ich nikt nie chce, ale jak już szczernieli to nie wiadomo czy za kase czy po to by sie za odrą przypodobac :):) cenie ig za to że nie daje tyłka tak jak co poniektórzy w polsce :) .
ryo
Czas dodania: 24.09.2002, 13:02
Katanka - fajną strone reklamujesz, a najlepsze są rźniete z ign screny :(
http://www. Novacom. Pl/~playstation/php/gfx/f/f122. Jpg nie stać was na nic lepszego ?? tłumaczone teksty i rźniete screny, a do tego robienie sztucznych awantur na prg :( uuuuu, nieładnie, to zalatuje tandeciarstwem.
Czas dodania: 24.09.2002, 13:34
Takimi "newsami" tylko psujecie sobie dobry wizerunek (przynajmniej u mnie).
ryo
Czas dodania: 24.09.2002, 13:46
Cisek, a ja uważam, że powinni pisac o wszystkim bo są obiektywni, tym bardziej, że to nie jest news z IG tylko podają źródło, więcej obiektywizmu kolego, jakoś nie napadają na nikogo, tylko piszą otwarcie
Czas dodania: 24.09.2002, 13:54
Jak wchodze na gry-online to mi sie slabo robi.
Ta strona jest tak zwalona graficznie ze ja nie moge... !!!
Czas dodania: 25.09.2002, 09:21
Macie racje, GOL jest serwisem mało liczącym się na polskim rynku i dlatego chwyta się ostatnich desek ratunku. Krytykują IG za teksty, sami zaś piszą tak "znakomicie", że nawet nie potrzebują korekty, co później objawia się takimi tekstami, że boki można zrywać. Zapomnieli też dodać, że ten "wspaniały" serwis każe redaktorom pisać recenzje właściwie z kosmosu, bo nie zapewnia im gier do recenzji (to jest autentyczny przypadek jednego z redaktorów, który pisał recenzję np. Cultures 2, Pet Soccer - wiadomo o kogo chodzi). Przyznał się on, że owszem golce mogłyby mu załatwić gry do recenzji, ale potem odjęliby mu od wypłaty koszty tych gier, czyli mówiąc krótko GOL przędzie tak cienko, że musi się uciekać do sprzedaży gier własnym redaktorom!! Czy tak postępuje "wiodący serwis w Polsce"? Żenada i dziecinada, a nie wiodący serwis.
Ich megalomania po prostu przerasta. Dystrybutorzy ich na nich leją, a gol się oczywiście do tego nie przyzna, bo jak może powiedzieć, że "wiodący" seriws jest dyskryminowany przez dystrybutorów. W swoim mniemaniu oni są najlepsi, ale że rzeczywistość się nieco różni, to już inna sprawa ;)))
Czas dodania: 25.09.2002, 10:02
super selecja, bardzo dziwne, ze sa same komentarze podzielajace opinie IG - cenzorzy szaleja... (moj komentarz wycieli)
Czas dodania: 25.09.2002, 12:07
E tam gadasz, tutaj cenzura jest jeszcze w powijakach w porównaniu do Gola. Tam to dopiero jest cenzura. Spróbuj im zwrócić uwagę, że ich ftp to fikcja, bo nigdy nie można nic z niego ściągnąć, to dostaniesz bana, a zaraz odezwie się paru klakierów udowadniając jakie to oni mają transfery (tak jasne, ja z komputera w obrębie jednej firmy też miałbym takie). Ale nie oni jedyni odwiedzają ten serwis (no chyba, że się mylę ;). Spróbuj im zwrócić uwagę na brak korekty i błędy na poziomie przedszkolaka, to również dostaniesz bana, a wątek zostanie wycięty (banują tak zapamiętale, że kiedyś odcieli jedne z większych proxy i pozbawili się paru czyteników ;) - tutaj nikt takich komentarzy nie wycina.
Czas dodania: 25.09.2002, 12:46
GregP, wariata z siebie robisz?
Czas dodania: 25.09.2002, 12:51
Witam serdecznie...
1. Drogi Arturze....piszesz, że na GOL jest potworna cenzura, a tu nie, że na IG nikt nie wytnie komentarza. A czy wysyłając komentarz zauważyłeś taki napis: "Drodzy czytelnicy.
Wasz komentarz przed pojawieniem sie na stronie, zostanie wysłany do moderatora."
Jak myślisz...kim jest ten Moderator jak nie cenzurą....
2. "Drogi" Arturze again... Owszem...koszty gry, którą redakcja GOL załatwi do recenzji sa odliczane od wynagrodzenia...ALE TYLKO WTEDY KIEDY RECENZENT CHCE SOBIE TĄ GRĘ ZOSTAWIĆ (bo ma takie prawo).
3. Żal Wam chyba tego, że ludzie z Top Secret zgłosili się do serwisu GOL a nie do Najwyższego IG...ale nie przejmujcie się...zawsze możecie liczyć na Panią Domu :)
VA
Czas dodania: 25.09.2002, 13:10
Jakos nie moge pojac skad taka zacieklosc dotyczaca reklamy czasopisma? Co w niej takiego bylo, ze jeden z serwisow probuje w kiepski sposob wysmiac inny serwis? Zazdrosc ? Konkurencja na rynku to konkurencja.
Ja rozumiem ze zdesperowani i zle oplacani studenci w WP musza sie od czasu do czasu na kims odreagowac, ale w tak zenujacy sposob? Moze by tak wiecej taktu?
Czas dodania: 25.09.2002, 13:43
Ja ze swej strony chciałbym podziękować autorowi newsa za jakże dogłębne i twórcze rozumowanie, którym sprawił iż w ten brzydki, zimny i deszczowy dzień jego tekst rozbawił mnie do rozpuku.
Dzięki i więcej takich newsów! LOL

Posądzanie GRY-OnLine o nieobiektywną ocenę podchodzi pod czyste zniesławienie, wiec Pan GregP (mimo iż nie jest autorem) powinien wykazać choć trochę rozsądku i taktu przed publikacją takich oszczerstw. Podobnie z resztą jak sam autor tych wypocin. Szkoda że zamiast uczciwej konkurencji stosujecie zasady dziecinnej rywalizacji. Naprawdę, wstyd!

// proszę uprzejmie moderatorów o przepuszczenie tego komentarza, nie mam złych intencji i nie chce nikogo obrażać, a wpisywanie tego po raz trzeci troszkę mnie już męczy
Czas dodania: 25.09.2002, 13:50
nie wiem o co te wszystkie krzyki...

Firma Axel Springer wybrala serwis GRY-OnLine ponieważ jest to w zasadzie jedyny niezalezny i profesjonalnie prowadzony portal o grach. IG to tylko jeden z działów tematycznych portalu WP. O tym ze nie ma za bardzo sensu porownywac obu serwisow niech swiadczy fakt, ze wszystkie wieksze kampanie reklamowe firm dystrybucyjnych pojawiaja sie wlasnie na GOL'u (owszem na IG czasem tez, zeby nie bylo ze jestem stronniczy).

Podsumowujac, GOL to samodzielny, niezwykle obszerny portal z nieprzebrana iloscia informacji, IG to niestety tylko malutkie ogniwo w duzej strukturze jakim jest portal WP. Nie dziwi wiec fakt, ze reklama czyli pieniadze lokowane sa wlasnie na GOL'u.
Czas dodania: 25.09.2002, 14:15
A ja myślę, że to rzenada...
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...