Czytasz dyskusję w temacie: News: Cena Kinecta już wkrótce?

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Cena Kinecta już wkrótce?

Dalej nie wiemy ile kosztować będzie nowa zabawka Microsoftu, ale wszyscy niecierpliwi mogą zapisać się na listę mailingową firmy i oczekiwać na informację o cenie Kinecta jak tylko...

użytkownik nie posiada awatara
polander (Gość)
Czas dodania: 18.07.2010, 12:12
No tak kupować kota worku i to jeszcze za nieznaną cenę.
Czas dodania: 18.07.2010, 13:59
Jakiego kota w worku? Przecież każdy już widział co to jest i do czego ten kinkiet się nadaje.
Jak dla mnie badziewna zabawka dla dzieci poziomu Bubera czy jak mu tak.
Prawdziwi gracze bedą się od tego trzymać z dala i mieć co najwyżej powód do wymyślania dowcipów.
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać
~ (Gość)
Czas dodania: 18.07.2010, 19:29
A, co to znaczy prawdziwi gracze? Jeżeli gram w gry już ponad 20 lat i chcę sobie kupić Kinecta (pewnie dla żony i córki też) tzn, że nie jestem prawdziwym graczem? Gadanie dla gadania to widzę domena na takim forum.
Pozdrawiam
Czas dodania: 18.07.2010, 22:28
Napisałeś przecież że dla Żony i Córki, czyli dla Casuali jak nie patrzeć. Tak więc moje słowa pośrednio potwierdzasz.
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać
polander (Gość)
Czas dodania: 18.07.2010, 23:22
thiefi napisałem kota w worku tylko dla tego, że ...... No co mam napisać ?? hmmm Widziałem wszystkie chyba filmiki Kinect, wszystkie konferencje- dla mnie to gniot , ale...... No właśnie piszą o tym jak by to było odkrycie na miarę koła lub żarówki. Ja osobiście już sam nie wiem co jest grane. Tak mieszają i promują że już chyba nikt nie wie do końca co to? po co? i do czego?
jessmaker (Gość)
Czas dodania: 19.07.2010, 15:15
Thiefi ...miałeś to w ręku? grałeś? spedziles z tym X czasu?,ze wypowiadasz sie o tym jako badziew? Nie , nie miales ,wiec wstrzym węglare z takimi idiotycznymi ,niczym nieuzasadnionymi opiniami zbuntowanego chłopca.Sprawdź,potestuj wtedy oceniaj!. A założe sie,ze za pół roku bedziesz skakać z kumplai przed Kinec'tem jak dziecko. "Prawdziwy" gracz,zapewne za jakiego sie uważasz...jest obiektywny,ale do tego trzeba dojrzeć. Chyba,że wiesz wiecej niż cała reszta o tej zabawce? Wątpie. Zupełnie bezsensowna jest Twoja wypowiedz,wlasnie takiego.. zbuntowanego chłopca...mimo wszystko Pozdrawiam Ciebie serdecznie jak zawsze ;)
Kamil Janczarek (Gość)
Czas dodania: 03.01.2011, 10:01
Xbox wymiata! Przy okazji mam do sprzedania zasilacz do Kinecta(aby grac na starszych konsolach xbox 360.Mam wersje slim wiec nie jest mi potrzebny.
Zainteresowanych prosze o kontakt kamil.janczarek@gmail.com
Szybka wysyłka!
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...