Czytasz dyskusję w temacie: News: Bohater DJ Hero pożegnał się z życiem

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Bohater DJ Hero pożegnał się z życiem

Adam Goldstein, znany też jako DJ AM, jedna z bardziej znanych osobistości w świecie DJ-owania oraz jedna z grywalnych postaci w nadchodzącej grze Activision, czyli DJ Hero, został...

Czas dodania: 31.08.2009, 19:49
No i dobrze dupkowi, trza bylo nie cpac. Bedzie mial nauczke na przyszlosc ... nie, czekajcie ...
użytkownik nie posiada awatara
sebek (Gość)
Czas dodania: 31.08.2009, 21:32
On nie powinien być grywalna postacią w DJ Hero tylko w Herion Hero (ci co oglądali SP wiedzą o co chodzi :P ). Ćpań więc skończył życie jak ćpun. Przestroga dla innych.
Czas dodania: 01.09.2009, 09:24
sebaser najbardziej chamskie słowa jakie od Ciebie usłyszałem. To, że miał problem z narkotykami (co w kręgach muzycznych jest dość częste) nie znaczy, że zasłużył na śmierć... a mówiąc tak, to Ty zasługujesz na nią bardziej, niż on sam. [*]
XBL: Cokane Masta
PSN: Ten-Tailed-Jubi
GG: 1879928
Czas dodania: 01.09.2009, 17:04
Sebaser " No i dobrze dupkowi, trza bylo nie cpac. Bedzie mial nauczke na przyszlosc ... nie, czekajcie ... " zacytuje bo nie pykam to moze tez dobrze tym co maja raka czy inne chorony narkomania jest choroba łatwo jest besztac kogoś kto nie żyje i kogo się wogole nie znalo. a tak apropo to nie wierze ze zadne z was nigdy nie miało do czynienia z narkotykami
Anduu (Gość)
Czas dodania: 01.09.2009, 18:59
nakatu piszesz ze "narkomania jest choroba" a to nie jest prawda narkomania to uzaleznienie tak samo jak alkoholizm nie zebym sie cieszyl z jego smierci, koles przeciez jak pisze wyszedl z nalogu
Czas dodania: 01.09.2009, 21:32
matko boska przenajswietsza! sebaser znowu walnol co myslal! tylko ze w tym problem ze on niemysli! nienawidze go tutaj na forum! ciagle albo mi dokucza slownie bo costam albo ciagle pisze zrypane komenty a dobremu djowi za smierc to nie dziekujemy tylko zalujemy! [*]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
USERBARS.PL
Obrazek
WARRIOR NATION CLAN
WNxKarKolO
Czas dodania: 02.09.2009, 01:04
O_o idzcie jeszcze pomnik cpunowi postawcie, bo dzielnie walczyl z uzaleznieniem. Zasluzyl sobie na smierc, to jak ci idioci co skacza z 50metrow z spadochronem i sparwdzaja czy zdarza go otworzyc, albo ci co graja w rosyjska ruletke itd ... choroba to rak, swoje uzaleznienia wybieramy sobie sami, trza wybierac tak zeby sie nei zabic. Naturalna selekcja. Pierdoly gadacie bo nigdy nie mieliscie do czynienia z prawdziwa choroba, i nie wiecie jak to jest chciec cos zmienic, a nie moc, pogadaj sobie z kims z zlosliwym nowotworem z przerzutami, i powiedz mu jak bardzo jego choroba jest podobna do zacpywania sie na smierc w lazience.
Nie bede zalowal kogos, kto nie mial szacunku dla wlasnego zycia.
karkolo, wlasnie za takie odzywki cie besztam, tu sobie komus poublizasz, tu popiszesz jakies pierdoly, i zadowolony z siebie jak zwykle.
Czas dodania: 02.09.2009, 01:25
hah widze ze jestes ze tak powiem "bardzo madra osoba" tylko zeby ta madrosc nieprzewinela z wiatrem komunistyczny flecie!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
USERBARS.PL
Obrazek
WARRIOR NATION CLAN
WNxKarKolO
bestyj (Gość)
Czas dodania: 02.09.2009, 08:44
Akurat sebaster ma w tej kwestii rację. Każdy kto się wpędza w nałóg jest samo sobie winny. Szczególnie w nałóg narkotykowy, który jest wybitnie zabójczy. Nie walcie tu politycznie poprawnych tekstów, bo tylko obnażacie swoją indolencję umysłową.
Czas dodania: 02.09.2009, 08:49
Ty pierdoły teraz gadasz, tak sie składa, ze mam 2 chore siostry i mam doczynienia z chorobami, zdaje mi sie, że większe niż Ty... a text typu "Nie bede zalowal kogos, kto nie mial szacunku dla wlasnego zycia." to pieprzenie pierdół i chamstwo, bo nie masz szacunku do czyjegoś życia. Ciekaw jestem, gdybyś miał kogos w rodzinie, kto miał problem z narkotykami (o to nie trudno), stracił życie a ksiądz w kosciele, czy ludzie na pogrzebie gadali tak jak Ty... co jak co, ale w tym newsie inteligencją nie błyszczysz.

bestyj ja nie wale politycznie poprawnych textow... i jak powiedzial ktorys kolega wyzej, nie wierze, ze zaden z was nie mial zadnej stycznosci z narkotykami. Z reszta nie macie prawa oceniacz kolesia, ktorego nawet na oczy nie widzieliscie, a to ze mial problem z uzaleznieniem przyplacil zycie, wiec wystarczajaca kare mial za swoj nałóg.
Czas dodania: 02.09.2009, 11:27
Nieśmiało wtrącę się do dyskusji jeśli można. Otóż ja uważam, że nałóg narkotykowy jest chorobą, ALE(!) na własne życzenie. Dlatego nie wolno porównywac go do raka, AIDS, czy padaczki. Podobnie jest z alkocholizmem, czy rakiem spowodowanym wieloletnim jaraniem fajek. Mój dobry (swego czasu) kolega (od czasów podstawówki) ożenił się kiedyś z pewną laską, po trzech latach go zostawiła i odeszła z innym. Ten zaczął wtedy chlać. Tak jest do dziś, a to już 9 lat. Wiele razy próbowałem go przekonać, aby wziął się w garść i zrobił w końcu coś ze swoim życiem. Niestety. Dziś ma rentę pijacką. Za to, że wiele lat "pracował" wytrwale na swoją "chorobę"- teraz dostaje jeszcze kasę. Czy tylko ja dostrzegam tu głupi absurd?
Podobnie ten koleś. Starał się jak mógł, aby doprowadzić do takiego finału. Nie można go bronić. Tacy ludzie są samolubni. Nie interesuje ich to, że krzywdzą najbliższych, że to przez ich upór w trwaniu w nałogu najbardziej cierpią właśnie najbliżsi. Myślą tylko o sobie, jak tu się zaćpać czy uchlać.
Nikt nie zasługuje na przedwczesną śmierć, ale jeśli ktoś robi to NA WŁASNE ŻYCZENIE i z uporem maniaka, to nie wolno go bronić. Trzeba szczerze i otwarcie skrytykować takie postępowanie, na przestrogę dla innych oczywiście.
Czas dodania: 02.09.2009, 15:40
wedlug mnie to zawsze sie zaczyna od sprobowania... potem jeszcze drugi raz niezaszkodzi a potem 3ci potem zakusi po czwarty a potem to niemozna juz przestac! wszystko sie zaczyna od sprobowania i niewolno kogos winic ze ma slaba wole! niejego wina ze niemogl przestac potrzebowal pomocy ale nikto mu niepomogl i tak to sie zwykle konczy!:/ takie zycie...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
USERBARS.PL
Obrazek
WARRIOR NATION CLAN
WNxKarKolO
Czas dodania: 02.09.2009, 16:31
Jak człowiek jest artystą to trochę inaczej postrzega pewne rzeczy w porównaniu do takiego Kowalskiego.
Dlatego gadka w stylu "sam sobie chłopak winny to niech zdycha" pokazuje, że była pisana właśnie przez takiego niesamowicie "normalnego" przeciętnego do bólu szaraczka Kowalskiego, który nigdy w życiu nawet nie pomyślał, że ktoś może postrzegać niektóre rzeczy inaczej niż on sam.
I tak dla takiego Kowalskiego świecące w południe cieplutkie uśmiechnięte słoneczko napawa go radością i dodaje mu energii, tak innych napawa strachem i obrzydzeniem.
Jeżeli ktoś wrzuca do jednego worka wiejskiego menela/narkomana który w napadzie agresji katuje wszystkich którzy się napatoczą i chłopaczka który dzięki swojej twórczości osiągną sukces ale też z różnych powodów sięgną po prochy, to powinien zastanowić się nad sobą.
Narkotyki są złe ale głupota ludzka jest jeszcze gorsza...
Czas dodania: 02.09.2009, 21:28
cokane cholpie,chceszmi powiedziec ze mam miec szacunek do zycia kazdego czlowika, nawet cpunow gwalcicieli i mordercow, i nie moge ich osadzac za ich czyny choc ich na oczy nigdy nie widizlem ? Co to za bzdury, to ze nigdy nie spotkalem stalina, nie znaczy ze nie moge oceniac go po tym co zrobil, czyli nie za dobrze. Jezeli ktos z mojej najblizszej rodziny by sie zacpal na smierc, tymbardziej bym mial problemy z wybaczeniem mu wiedzac jak barzdo byl mi bliski. Bylbym pierwszym zeby nazwac go idiota.
I nie wiem w jaki sposb to jest chamstwo, kazdy z nas wyrabia sobie opinie o ronych ludziach na podsatawie infromacji ktore zdobywamy na codzien, nikt nie jest w stanie kogos poznac na 100%, wiec czemu moja jest bardziej chamska od twojej ?
A ty bev, przysiegam, pod wplywem newsa tez cos cpales przed napisaniem tego komenta, nic w nim nie ma najmiejszego sensu. Co ty za teorie o jakis artystach, jeszce mi gadasz ze ktos kto fartem odnosi jakas tam slawe, i wybija sie ponad 100tys innych oosb ktore robia dokaldnie to samo, jest w jakis sposob cudownie obdarownym prze nature/boga, darem postrezgania rzeczywistosci w jakis inny sposob ?
Artysta w jakis spob jest kazdy z nas, kazdy cos tworzy na codzien, jedni lubia przygotowywac jedzie w kuchni, inny rzezbia ludzi z lodu. Wszystko to spob na wyrazanie siebie. Twierdzenie ze dj, ktory w dodatku sampluje i remixuje tylko kawalki, sam nic nie tworzy, wybija sie ponad przecietnosc jest po prostu smieszne.
karkolo, tak to nie wina gwalciciela ze nie mogl sie powstrzymac od zgwalcenia tego dziecka, to wina jej, ze go za bardzo kusila. Przeciez ja nawet nie musze odpowiadac na twoje obelgi, sam sie tluczesz lopata po glwwie ;D
Czas dodania: 03.09.2009, 00:40
wedlug mnie bev ma calkowita racje a to sebasera nieumiem zrozumiec! gosciu widocznie mial talent do tego remixowania! jak mowisz kazdy cos codziennie tworzy to prawda ale taki dj jesli jest dobry bo niekazdy ma talent do nawet remixowania ob zawsze to wychodzi cianko to jest lepszy od innych tyle! jesli jest w czyms dobry niemowie ze jest bogiem ze najlepszym djem! ledwo co go znam ale gosciu MIAL TALENT a pozatym nieotym tu mowimy tylko o narkotykch niby temat jeest conie? wiec nieodbiegajmy od tematu... pozdro wszystkim procz seba-sera zoltego! i skaczmy sie klocic bo kazdy powinien miec wlasna wypowiedz i opinie! nawet jesli by tu gosciu przyszedl i powiedzial ze on tez tak chce ma prawo to napisac!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
USERBARS.PL
Obrazek
WARRIOR NATION CLAN
WNxKarKolO
Czas dodania: 03.09.2009, 00:59
Ej sebaser podoba mi się twoje podejście... może faktycznie doszukuję się jakiś pierdół w tym wszystkim. Gdybym był tak jak ty to wszystko wokół mnie było by albo czarne albo białe. Nie ma czegoś pośrodku i pewnie nigdy czegoś takiego nie było.
Wyobraźmy sobie jaki świat był by zajebiaszczy gdyby wszyscy byli jak sebaser.

Ktoś może być albo głupi albo mądry, albo gruby albo chudy, albo niski albo wysoki, albo pijak albo abstynent, albo dobry albo zły... no Ku..a jesteś geniuszem!!! Pewnie tylko własnego świata ale też dobrze... bo jak pisałeś każdy z nas jest artystą... i nazywanie takiego Eltona Johna, Stanleya Kubricka czy Stephena Kinga artystami nie ma sensu bo przecież oni w żaden sposób nie są lepsi od przeciętnego szarego Kowalskiego... co nie? Wszystko jest takie proste... niemalże tak samo JAK TY!!!
Czas dodania: 03.09.2009, 10:01
sebaser nie porównuj narkomana (ktory szkodzi sobie) do gwałcicieli czy morderców... bo to kolejna głupota
Czas dodania: 08.09.2009, 16:52
moj kolega tak wogule cpie... mowilem mu ze to sie zle skonczy a on nato "ale zeby nie przedawkować zazwyczaj wciągam do pułc gaz spręzony i mieszam prochy i czasami też sie trawka znajdzie" to wszystko... potem poszedl do skateparku se pojezdzic na rowerze... no niech robi jak chce...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek