Czytasz dyskusję w temacie: News: BioWare: Obecnie wydaje się zbyt wiele gier

Ten temat zawiera komentarze do materiału: BioWare: Obecnie wydaje się zbyt wiele gier

Ray Muzyka, współzałożyciel studia BioWare stwierdził, że rzeczą która denerwuje go obecnie na rynku gier jest fakt wydawania zbyt wielu interesujących pozycji. „Obecnie wypuszcza...

użytkownik nie posiada awatara
x360 (Gość)
Czas dodania: 29.11.2010, 12:53
dokladnie... czesto nie kupuje jednej gry bo przez pol roku naprzyklad nie mialbym czasu pograc... i potem olewam ... czemu?? bo wlasnie zapowiedziano czesc nastepna ktora bedzie X razy wieksza i fajniejsza od poprzednika

w taki wlasnie sposob nie zagralem naprzyklad w call of duty modern warfare 2 :P
Zordon (Gość)
Czas dodania: 29.11.2010, 14:26
Lol no fabuła MW2 to akurat 4 godziny w porywach do 5, słaby argument
x360 (Gość)
Czas dodania: 29.11.2010, 15:22
mnie single nie interesuje
Bus (Gość)
Czas dodania: 29.11.2010, 17:55
mnie single też nie interesują, ale singielki już tak :)))
Scisca (Gość)
Czas dodania: 29.11.2010, 23:59
Ja się zgadzam. Za dużo tego na rynku :)
Czas dodania: 30.11.2010, 00:08
z tym wydawaniem to madrze powiedziane. było by lepiej dla samych gier a przedewszystkim dla naszych portfeli.
kotsa (Gość)
Czas dodania: 30.11.2010, 00:17
za duzo gier? tylko ze srednio sie je przechodzi w 10 godzin ...no zdarzaja sie tytuly na ktore trzeba poswiecic 30 godzin zeby wyciagnac wszystko co dobre z danej pozycji...ale to weeken sobota niedziela i praktycznie po graniu .... niewydaje sie za duzo gier tylko sa po prostu za krotkie czesto okrojone na rzecz DLC i wgule liczy sie kasa i wyzysk a nie zrobienie dobrej gry trudnej wystarczajcej na wiele godzin czy tygodni .... idzie sie na latwizne przecietnemu uzytkownikowi ....zeby 10 latek mial w co pograc ..... a firmy zarabialy
Fantazjo (Gość)
Czas dodania: 30.11.2010, 01:39
bardziej od ilości martwą mnie ceny
x360 (Gość)
Czas dodania: 30.11.2010, 07:43
ale teraz powiem wam wkoncu kupilem sobie borderlandy goty i tak juz miesiac rypie :D ogladalem screeny myslac "co ludzie w tym widza"
jak ktos szuka gry na wiecej niz pare godzin to wchodzcie w ten interes
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...