dokladnie... czesto nie kupuje jednej gry bo przez pol roku naprzyklad nie mialbym czasu pograc... i potem olewam ... czemu?? bo wlasnie zapowiedziano czesc nastepna ktora bedzie X razy wieksza i fajniejsza od poprzednika
w taki wlasnie sposob nie zagralem naprzyklad w call of duty modern warfare 2 :P
Czytasz dyskusję w temacie: News: BioWare: Obecnie wydaje się zbyt wiele gier
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: BioWare: Obecnie wydaje się zbyt wiele gier Ray Muzyka, współzałożyciel studia BioWare stwierdził, że rzeczą która denerwuje go obecnie na rynku gier jest fakt wydawania zbyt wielu interesujących pozycji. „Obecnie wypuszcza... |
|
x360 (Gość)
|
Czas dodania: 29.11.2010, 12:53
|
|
Zordon (Gość)
|
Czas dodania: 29.11.2010, 14:26
Lol no fabuła MW2 to akurat 4 godziny w porywach do 5, słaby argument
|
|
x360 (Gość)
|
Czas dodania: 29.11.2010, 15:22
mnie single nie interesuje
|
|
Bus (Gość)
|
Czas dodania: 29.11.2010, 17:55
mnie single też nie interesują, ale singielki już tak :)))
|
|
Scisca (Gość)
|
Czas dodania: 29.11.2010, 23:59
Ja się zgadzam. Za dużo tego na rynku :)
|
|
|
|
|
Czas dodania: 30.11.2010, 00:08
z tym wydawaniem to madrze powiedziane. było by lepiej dla samych gier a przedewszystkim dla naszych portfeli.
|
|
|
kotsa (Gość)
|
Czas dodania: 30.11.2010, 00:17
za duzo gier? tylko ze srednio sie je przechodzi w 10 godzin ...no zdarzaja sie tytuly na ktore trzeba poswiecic 30 godzin zeby wyciagnac wszystko co dobre z danej pozycji...ale to weeken sobota niedziela i praktycznie po graniu .... niewydaje sie za duzo gier tylko sa po prostu za krotkie czesto okrojone na rzecz DLC i wgule liczy sie kasa i wyzysk a nie zrobienie dobrej gry trudnej wystarczajcej na wiele godzin czy tygodni .... idzie sie na latwizne przecietnemu uzytkownikowi ....zeby 10 latek mial w co pograc ..... a firmy zarabialy
|
|
Fantazjo (Gość)
|
Czas dodania: 30.11.2010, 01:39
bardziej od ilości martwą mnie ceny
|
|
x360 (Gość)
|
Czas dodania: 30.11.2010, 07:43
ale teraz powiem wam wkoncu kupilem sobie borderlandy goty i tak juz miesiac rypie :D ogladalem screeny myslac "co ludzie w tym widza"
jak ktos szuka gry na wiecej niz pare godzin to wchodzcie w ten interes |