Czytasz dyskusję w temacie: News: BioWare ma "wielkie plany" w kwestii DLC do Mass Effect 2

Ten temat zawiera komentarze do materiału: BioWare ma "wielkie plany" w kwestii DLC do Mass Effect 2

Jeśli nadal gracie w Mass Effect 2, to z pewnością ucieszy Was wiadomość, że oprócz prac nad Mass Effectem 3, twórcy kontynuować będą tworzenie DLC do części drugiej. „Wciąż mamy...

użytkownik nie posiada awatara
kontestator (Gość)
Czas dodania: 15.07.2010, 17:40
Mass Effect 2 to g...o wypromowane przez EA. Prawdziwych cRPG już po prostu nie ma. Gdzie tu wybór, gdzie rozległy świat. Fabułę o zbieraniu drużyny zerżnęli z Suikoden'a, nawet nie było jakiegoś zaskakującego zwrotu akcji, braki w fabule w wielkości czarnej dziury (do teraz nie wiem kto zaatakował ośrodek Cerberusa na początku gry).

Grafa może i świetna, muzyka może i wpada w ucho, ale zrobienie z gry RPG strzelanki, bo nikomu nie chciało się grzebać w statystykach? To może w ogóle odbierzcie możliwość rozwoju bohatera, bo to za skomplikowane.

Gdy niedawno zagrałem w Alpha Protocol i później w Dragon Age, to odkryłem, że gry Bioware gdzieś straciły swoją duszę i obecnie mają poziom niższy od gier Obsidian.
UbaBuba (Gość)
Czas dodania: 15.07.2010, 18:42
Fajnie, robia dodatki tyle ze one sa platne, jak dla mnie wyciaganie kasy a zagrac bedzie trzeba bo ponoc jest tam opowiedzinaa historia co sie dzialo miedzy wydarzeniami ME2-ME3
dEEler (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 09:51
kontestator - tyle tylko , że ALPHA PROTOCOL jest właśnie z Obsidian :D
Watt (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 13:16
@Kontestator:
A mnie się mass effect bardzo podoba. Prostota obsługi nie działa na nie korzyść, wręcz odwrotnie. A co do fabuły, to przecież mogą wydać DLC wyjaśniające pewne nieścisłości.
Co do zerżnięcia pomysłu z Suikodena to powiem tylko, że wcześniej o tej grze nie słyszałem więc była to dla mnie nowość. Nie wiem o co ci chodzi z tym rozległym światem. W mass efekcie nie brakuje lokalizacji, a to że nie możesz zajrzeć do każdego kąta wielkiej lokalizacji przynajmniej zaoszczędza ci czas. Po co masz łazić po mapie skro i tak nic nie znjadziesz? A już w ogóle nie rozumiem o co ci chodzi z tym wyborem. Właśnie dzięki postępowi w grach dopiero teraz podejmowane decyzje mają wpływ na otaczający nas wirtualny świat i postacie, które nam towarzyszą. Kiedyś taki wpływ ograniczał się tylko do postaci czy pod koniec gry będą z niami czy przeciwko nam. Zgadzam się jedynie co do alpha protocol i dragon age. Pierwsza jest po prostu słaba, a w drugiej brakuje "tego czegoś".
el dupa (Gość)
Czas dodania: 16.07.2010, 15:54
ja już o Mass effect 2 dawno zapomniałem a ci zamierzają dlc wydawać?
No cóż niech palanci to kupują i dają sie rżnąć w dupsko, dla mnie gra jest grą, jak czegoś nie ma to nie ma a nie jakieś cyrki robią.
Jak kupuje puzzle w pudełku to mają być wszystkie a nie kurde 100 na 1000.

Pierdzielić dlc i wszystkich tych co je wprowadzają lub popierają. Bedziecie za to w hell się smażyć haha kurde bele !
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...