Czytasz dyskusję w temacie: News: Arctic Combat - darmowe Modern Warfare?
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Arctic Combat - darmowe Modern Warfare? Trzeciej wojny światowej nigdy dość, prawda? Z takiego założenia wychodzi studio Webzen, które niedawno zademonstrowało trailer z rozgrywką w Arctic Combat. Szykuje się kolejna strzelanka... |
|
Czas dodania: 10.02.2012, 12:45
Emerytem jeszcze nie jestem, ale jestem na tyle stary żeby wiedzieć, że nie ma pojęcia "darmowe"
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać |
|
|
roodak (Gość)
|
Czas dodania: 10.02.2012, 13:36
Zgadzam sie z thiefi. Na kazda pierdole w grze trzeba bedzie wydac kredyty, ktore teoretycznie w trakcie gry mozna bedzie zdobyc. Jednak na stronie gry zapewne bedzie mozna takowe kredyty nabyc za realne pieniadze. W ten sposob gra stanie sie niezbalansowana bo ludzie z grubszymi kieszeniami beda biegac z bronia i pancerzem, ktore bardzo umocnia ich mozliwosci obrony/ataku. Niestety, chcesz cos w grze osiagnac - musisz placic za kredyty a kasa wplywa na konto producentow (sami tworcy dostana jakies grosze jak to zawsze jest niestety).
|
|
Skullwiel (Gość)
|
Czas dodania: 10.02.2012, 14:49
A co wy myślicie? Że gra będzie całkowicie darmowa, a twórcy będą ją tworzyć i utrzymywać z własnej kieszeni? Niestety skądś muszą wziąść pieniądze. A tak przynajmniej będziecie mogli sobie pograć za darmo w jakąś grę, dopóki "kredytowcy" nie zaczną wam psuć zabawy swoim wymyślnym ekwipunkiem.
Prawdziwy problem jaki się pojawia to wspólnie granie tych co płaca i tych co nie płacą. Mnie tez się nie podoba jak trafiam na spaślaka z super ekwipunkiem. Niestety pewnie nigdy nie doczekamy się rozgraniczenia jednych od drugich. |
|
ja (Gość)
|
Czas dodania: 10.02.2012, 16:06
ja czekam na Warface na CryEngine 3
|
|
lol (Gość)
|
Czas dodania: 11.02.2012, 16:06
Najpierw Mario Galaxy, potem TF2, teraz COD. Ci chinczycy
|
|
|
|
|
ebola (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 14:10
Ale bedzie jazda jak sie okaze, ze chinska "podrobka" bedzie miala lepsza grafike i grywalnosc niz orginal na ktorym jest wzorowana (czyt. COD:MW). Calkiem to zreszta mozliwe bo seria COD to caly czas odgrzewany kotlet z delikatnie modyfikowanym silnikiem graficznym i kilkoma pierdolowatymi dodatkami w multi. Jezeli powieje swiezoscia to nawet "podroba" lepsza bedzie.
|
|
r' (Gość)
|
Czas dodania: 13.02.2012, 13:41
Ja sobie darowalem CoD po MW2 gdzie tworcy zamiast naprawic blad jakim byly granatniki w MW(1) to wrecz poszli ta droga poszerzajac wachlarz lamerskich broni, wiec wystarczy ze ktos zrobi kopie MW ze zbalansowanymi broniami a zyska spora rzesze fanow.
|