Można powiedzieć ,że jestem dużym fanem obcego i do pewnego czasu łykałem wszystko związane z tą marką (co prawda zacząłem wymiękać przy kiepsko rysowanych komiksach,których duża ilość zalała internet) i mam duże nadzieje związane z powyższym tytułem .
Ps. Podobał mi się ostatni AvP - chociaż szkoda ,że taki krótki.
Czytasz dyskusję w temacie: News: Aliens: Colonial Marines nie jest z „linii produkcyjnej”
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Aliens: Colonial Marines nie jest z „linii produkcyjnej” Oczekujący na Aliens: Colonial Marines muszą wykazać się dodatkową cierpliwością. Niestety, gry nie zobaczymy w najbliższym czasie – jej premiera została przesunięta z „wiosny” na szeroko... |
|
Czas dodania: 27.01.2012, 16:09
Zombie fighter lev38
|
|
|
Czas dodania: 27.01.2012, 17:23
sajet1 mam podobnie kocham tą kosmiczną wiewiórkę i jej lśniące futerko ( a może to ślina na jej czarnym ciele? kto to wie) choć AvP nie przypadło mi jakoś do gustu pamiętam słowa : Jeśli AvP dobrze się sprzeda zainwestujemy fundusze z AvP i dopracujemy Colonial Marines...... więc jeśli tak nie będzie biorę widły i...... dobra ale do rzeczy jeśli mam być szczery jestem trochę zawiedziony tym wszystkim z mojej wiewióry zrobiono dziwadło wyskakujące z dziury tylko po to by zginąć a co za tym idzie wypalić wielką dziurę w podłodze ( i stąd te Polskie drogi) fabuła też ma wiele słabych punktów a czy tak trudno pomyśleć? stworzyć coś nowego? albo użyć pomysłu choćby z komiksu! Osobiście chciałbym zobaczyć grę typu survival horror z obcym (obcymi) która była by umiejscowiona przed 1 częścią chodzi o włączenie tego diabolicznego nadajnika który sprowadził Ripley na wiewiórczą planetę w końcu ktoś musiał stwierdzić że Obcy tam jest i się przyda! Po za tym w końcu moglibyśmy zobaczyć tatuśka ( chyba że ja przegapiłem jego ukazanie) tzn wiecie obcego który wyszedł z tego wielkiego martwego ( kości kości dla psa...) kosmity nie sądzicie że było by to fajne i miłe? A tak nie dość że źle czujemy się my to jak muszą czuć się twórcy kiedy raz za razem wypomina się im wszystko a jedyną ich odpowiedzią jest: Zamknij py.... wiemy że ta planeta miała wybuchnąć i tak się też stało ale cóż nasi scenarzyści to przegapili........
SATAN LOVES YOU! |
|
|
Czas dodania: 27.01.2012, 21:13
ta gra jest robione już od ładnych kilku lat - i o ile fajnie jest zobaczyć promo-CG tak fragmenty gameplay'a nie urywają dupy.
obcy to świetna marka, ale do gier mimo wszystko szczęścia nie ma (nie licząc AvP/AvP2) ![]() mój blog: http://gametarium.blogspot.com/ |
|
|
Alternator (Gość)
|
Czas dodania: 28.01.2012, 12:20
fribbe - wydarzenia, które byś chciał zobaczyć w grze uświadczysz we filmie jakoś w połowie roku. Ten film to "Prometheus" będzie opowiadał o wydarzeniach na planecie LV-426 przed "obcym: 8 pasażer nostromo". Rzekomo ma być wyjaśnionych kilka rzeczy. Teaser jest do oglądnięcia.
|
|
Czas dodania: 28.01.2012, 22:03
Z tego co ja czytałem to ten film ma opowiadać o tym jak powstał obcy........ choć zaznaczam że mogę się mylić tak samo jak przy zakupie tostera który miał mi tworzyć pyszne kanapki do śniadania zamiast tworzyć węgiel......
SATAN LOVES YOU! |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 29.01.2012, 12:20
W momencie ,gdy fribbe ogrzewa swoimi tostami studenckie mieszkanie :) , można obadać kawałek z robot chickena związany z krwią obcych :
Zombie fighter lev38 http://www.youtube.com/watch?v=7N0jaxb94Fc |
|