3D - Kolejna cudowna technologia , do wyciągania kasy....Do niczego więcej,Nie jestem tym zainteresowany.I zapewne większość graczy z czasów 95/00 rocznik tez nie .
Gra to dla mnie tylko gra , mam jeszcze 1000 innych życzy którymi się zajmuje...Nie mam już 15 lat żeby kupować wszytko" pod gry ". ...A obecne gry tylko na tym polegają ,żeby dokupować do nich masę ba dziewiarskiego sprzętu. ...
Jakościowo nie są leprze wcale.!
Czytasz dyskusję w temacie: News: 12% Brytyjczyków nie jest zdolnych do widzenia 3D
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: 12% Brytyjczyków nie jest zdolnych do widzenia 3D Ostatnio tak wiele pisze się w mediach o technologii 3D, a okazuje się, ze wielu z nas nie jest nawet w stanie zobaczyć trójwymiarowego obrazu na ekranie. Według badań organizacji The... |
|
Nester_24 (Gość)
|
Czas dodania: 13.07.2010, 19:31
|
|
Czas dodania: 13.07.2010, 20:01
Nester ma dzisiaj urodziny ...
Chętnie zagram ... Oo |
|
|
pff (Gość)
|
Czas dodania: 13.07.2010, 20:54
@Nester-24 - nie masz już 15 lat? Twoja ortografia pokazuje, że chyba "jeszcze" nie masz 15 lat. Do tego tysiąca rzeczy do robienia dodałbym jeszcze 1 - kupno słownika i nauka języka polskiego.
|
|
SuperB (Gość)
|
Czas dodania: 13.07.2010, 23:39
Nester - skończ 15 lat o których wspomniałeś to dopiero zacznij pisać bo się to przysłowiowej kupy nie trzyma ;)!
Co do 3D to nie widzę problemu... Efekt dla mnie bardzo przystępny ale tylko jako dodatek... a jeśli ktoś nie podoła z przyczyn fizycznych danego organizmu to trudno.. chyba się nikt z tego powodu nie potnie ? ;> |
|
GrubyFiszer (Gość)
|
Czas dodania: 14.07.2010, 01:02
Taa... @SuperB, 3D przystępny jako dodatek. Problem w tym, że teraz wszyscy twórcy będą się skupiać tylko na tym trybie. Obawiam się, że wynikiem tego będą jeszcze większe "growe" gnioty, niż do tej pory :]. Koniec imprezy. Dziękuję, dobranoc.
|
|
|
|
|
radzio2k (Gość)
|
Czas dodania: 14.07.2010, 03:20
to ja chyba to mam bo trudno mi osiągnąć zadowalający efekt 3d- kiedy inni się zachwycają obrazkami i wyciągają do nich ręce ja czuję wielkie WTF?! nad moją głową... a w dzieciństwie normalnie oglądałem obrazki w 3d... hmmm... wtf?
|
|
Bus (Gość)
|
Czas dodania: 14.07.2010, 11:40
To i tak mniej niż średnia światowa wynosząca 15%
|
|
Czas dodania: 14.07.2010, 18:47
według mnie to jest bez sensu wprowadzać 3d na wyspy skoro oni tego nie widzą hehehe
|
|
|
kontestator (Gość)
|
Czas dodania: 16.07.2010, 22:03
Całkiem możliwe, że i tak będziemy musieli przywyknąć do 3d. Jak nie w grach, to w filmach nas osaczą. To samo było z HD. Niby mieliśmy wybór, a i tak się skończyło na tym, że każdy z nas ma dzisiaj telewizor z tym trybem w domu (nie wspominając już o DVD i pewnie niedługo Blue Ray). Nikt się nie przejmie za bardzo szkodliwością lub tym, że nie zobaczymy 3d. W końcu nikt się nie przejmował tym, że tv psuje wzrok. Wystarczył jeden wiek z telewizją i się przystosowaliśmy (w zasadzie to pół, ale mniejsza z tym). Z 3d pewnie będzie tak samo. Pierwsze pokolenie straci głębie percepcji i będzie się skarżyło na zepsuty wzrok/bóle oczu, a następne nawet tego nie poczują.
Ja gdy mam urlop i jestem zbyt leniwy by ruszyć się z kanapy, to mogę kilka godzin non stop oglądać, a mojego ojca po godzinie oczy bolą. |