Czytasz dyskusję w temacie: Knights&Merchants 2 TPR problem!
|
Czas dodania: 11.04.2004, 13:14
Hej. Gram w TPR ale w stare misje TSK. Misje w nowej wersji rożnią się od tych ze starej (poza 1 i 2 jak narazie). 4 misja ma wspólnego ze starą tyle co opis. Wie ktoś może co trzeba zrobić by ją przejść? Rozwaliłem wrogom (zielony i żółty) całe wojsko, wszystkie spichrze, warownie, wieże, szkoły, rekrutów. I nic. Jak im zabijam ostatnich pomocników to przegrywam. O co tu chodzi?? Przypominam że chodzi mi o starą kampanię ale w wersji TPR.
|
|
|
Czas dodania: 29.07.2004, 03:02
Ta misja jest dosc wredna otóz nie mozesz zabic zbyt wielu cywili a tylko wojaków i warsztaty produkujace bron spichlerzy tez nie ruszaj
|
|
|
Czas dodania: 29.07.2004, 11:00
W starej kampani, w nowej wersji, w dodatku, w misji 4 trzeba zniszczyć wojsko zielone, ten obóz dolny, z watrownią, potem gracza żółtego na dole, gdzie to jest te miasto, za wieżyczkami, i żółtych na górze. Mój kumpel odkrył, że ci żółci to odrębny gracz od gracza żółtego na dole. [color=darkred:2e3639cdf7][/color:2e3639cdf7]
|
|
|
Czas dodania: 10.11.2006, 15:50
sorry za odkopanie dinozaura, ale mam klopot i nie wiem jak go rozwiazac... mianowicie są pewne "limitery" w misjach: w pierwszej mozna grac do 1:17 minuty, potem wylacza do Windowsa z informacja o bledzie i w 4tej misji 4:45 i ten sam komunikat. kiedys sie to nie zdarzalo, hulało jak halny w Zakopanem , ale teraz pojawil sie klopot jakby jakas aplikacja zostala uszkodzona lub problem z exe lub samym dopaswoaniem systemu do gry...
Error 404 - signature not found. Please contact your administrator or format drive C: w scenariuszach losowych sie to nie zdarza, tak samo jak we wstepie czego dowodem jest imperium na glinianych nogach trwajace ponad 10 godzin... z gory dzieki za pomoc. |