Czytasz dyskusję w temacie: Kłopot z PSmplayem i FF9
|
Czas dodania: 04.11.2003, 00:02
Przed chwilą ściągnąłem PSmplayer i próbuję otwierać pliki str. z 1 płytki FF9, ale pisze że niewłaściwy format! Heeeeeeeelp!
|
|
|
Czas dodania: 05.11.2003, 22:21
Z takimi pytaniami wal tu na forum
http://plepsxe.emufanatics.com |
|
|
Czas dodania: 19.11.2003, 12:10
Tomi! uspokuj sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAMA |
|
|
Czas dodania: 22.11.2003, 12:48
vermin_13 -> Przed chwilą ściągnąłem PSmplayer i próbuję otwierać pliki str. z 1 płytki FF9, ale pisze że niewłaściwy format! Heeeeeeeelp!
I tak byś sobie nie pograł na tym emulatorze. Niestety jeszcze nie ma takiego emu ps 2 na którym są grywalne gry z ps2 |
|
|
Czas dodania: 18.12.2003, 00:30
Browarek -> I tak byś sobie nie pograł na tym emulatorze. Niestety jeszcze nie ma takiego emu
ps 2 na którym są grywalne gry z ps2 LOL :) Haha... Sorry, ale nie wytrzymałem ;P PSmplay to nie żaden emu, tylko prog do otwierania plików mutimedialnych z gier na PS One. A FF9 nie jest grą na PS2, tylko na PS One właśnie. Wracając do tematu - tak jest, starsza wersja ma problemy z tą grą, poszukaj w necie jakiejś nowszej. Być może nawet Square zastosowało jakiś specjalny zabieg celowo, żeby nie można było 'podglądać' filmików. Na nowszej wersji (która wyglądem przypomina nieco Winampa) wszystko ładnie mi śmigało... to było parę lat temu i obecnie nie wiem, gdzie mi się ten programik zawieruszył :( Pzdr |
|
|
|
|