Siemka! Właśnie przeczytałem najnowszy N+ i powiem wam jedno: Killzone WYMIATA! Ta gierka przebije wszystkie FPP na PS2 a w dodatku zmierzy się z takimi grami jak Halo 2 czy HL 2 no i ten Doom[ek] 3... wreszcie jakaś firma przejżała na oczy i opracuje porządnego FPS'a!!! Mam już dość "młócenia" Medala i czekam na Killzone.
A co wy myślicie o tej grze???!!! pozdro.
Czytasz dyskusję w temacie: KILLZONE
|
Czas dodania: 07.04.2004, 20:14
|
|
|
Czas dodania: 11.05.2004, 23:27
Cóż - będzie gorąco. I jak na razie tylko tyle wypada napisać - lepiej po raz kolejny przejrzeć się filmom z gry. Zabójcze :]
|
|
|
Czas dodania: 28.05.2004, 11:45
Oskar ty weź mi powiedz, czy tylko my się tu interesujemy Killzone, czy jak?
Osobiście to jush normalnie nie wyrabiam... ta gra naprawdę będzie warta każdych pieniędzy! No, ale mówie tak w przekonaniu, że są jeszcze ludzie co lubią grać w FPS'y na PS2 ^^" (RF2 i medale) :D Widziałem filmik promujący ostatnio gre.. no i tyle.. no comment... "...war, war never changes..." |
|
|
Czas dodania: 29.05.2004, 09:44
syon1 -> Oskar ty weź mi powiedz, czy tylko my się tu interesujemy Killzone, czy jak?
Osobiście to jush normalnie nie wyrabiam... ta gra naprawdę będzie warta każdych pieniędzy! No, ale mówie tak w przekonaniu, że są jeszcze ludzie co lubią grać w FPS'y na PS2 ^^" (RF2 i medale) :D Widziałem filmik promujący ostatnio gre.. no i tyle.. no comment... "...war, war never changes..." Niestety gra jest kiepska. Sterowanie jest całkowicie schrzanione, nie da się precyzyjnie strzelać. Gdyby nie to, to wyszłoby coś lepszego, a tak gra jest mocno średnia. |
|
|
Czas dodania: 29.05.2004, 10:14
A co? Grałeś już? Jeśli tak to musiała to być beta a jeśli oceniasz gre jeszcze przed jej ukazaniem to twoje opinie, najdelikatniej mówiąc są nierzetelne. Poza tym błędy powinny być poprawiane, więc nie sądze, że to będzie "...średniak".
Ja i tak ją kupię a jeśli się zawiodę to przyznam ci rację, a do tego czasu jeszcze wszystko możliwe 8) shit... powiem wprost: i tak nic lepszego (chodzi o FPS'y) nie wyjdzie na PS2 ,więc dajmy tej grze szanse ok? -pozdro |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 30.05.2004, 10:48
syon1 -> A co? Grałeś już? Jeśli tak to musiała to być beta a jeśli oceniasz gre jeszcze przed jej ukazaniem to twoje opinie, najdelikatniej mówiąc są nierzetelne. Poza tym błędy powinny być poprawiane, więc nie sądze, że to będzie "...średniak".
Ja i tak ją kupię a jeśli się zawiodę to przyznam ci rację, a do tego czasu jeszcze wszystko możliwe 8) shit... powiem wprost: i tak nic lepszego (chodzi o FPS'y) nie wyjdzie na PS2 ,więc dajmy tej grze szanse ok? -pozdro Sorry, faktycznie pomyliłem grę z Kill. Switchem ;) Podobne tytuły :) |
|
|
Czas dodania: 30.05.2004, 16:54
snake_ig ->
Sorry, faktycznie pomyliłem grę z Kill. Switchem ;) Podobne tytuły :) nie do pomyślenia ;) żeby aż tak się pomylić :D |
|
|
Czas dodania: 31.05.2004, 09:28
syon1 ->
nie do pomyślenia ;) żeby aż tak się pomylić :D Pierwszy człon tytułu taki sam, poza tym jak się gra w tyle gier, to można się pomylić. |
|
|
Czas dodania: 31.05.2004, 18:26
snake_ig -> Pierwszy człon tytułu taki sam, poza tym jak się gra w tyle gier, to można się pomylić.
tak... pewnie. zawsze jakieś usprawiedliwienie ;) |
|
|
Czas dodania: 03.06.2004, 21:30
Killzone będzie najlepszym FPP na PS2, ale co tu pisać trzeba czekać na premiere.
|
|
|
Czas dodania: 04.06.2004, 17:05
dirtymike -> Killzone będzie najlepszym FPP na PS2, ale co tu pisać trzeba czekać na premiere.
ta jest... co racja to racja ^^" |
|
|
Czas dodania: 26.06.2004, 09:39
snake_ig ->
Niestety gra jest kiepska. Sterowanie jest całkowicie schrzanione, nie da się precyzyjnie strzelać. Gdyby nie to, to wyszłoby coś lepszego, a tak gra jest mocno średnia. Killzone będzie wymiatać. Już złożyłem zamówienie na ULTIMIE. Ale nie zgadzam się ze snejkiem ig. Kill.Switch to dobra, relaksująca strzelanina. Ukończyłem ją i wywarła na mnie dobre wrażenie. Gra jest super. A pozatym Kill.Switch to gra gatunku TPP a nie FPS. I jej sterowanie wcale nie jest somplikowane. Polecam Kill.Switch. I czekam na Killzone oczywiście. |
|
|
Czas dodania: 26.06.2004, 11:44
garret25 ->
Killzone będzie wymiatać. Już złożyłem zamówienie na ULTIMIE. Ale nie zgadzam się ze snejkiem ig. Kill.Switch to dobra, relaksująca strzelanina. Ukończyłem ją i wywarła na mnie dobre wrażenie. Gra jest super. A pozatym Kill.Switch to gra gatunku TPP a nie FPS. I jej sterowanie wcale nie jest somplikowane. Polecam Kill.Switch. I czekam na Killzone oczywiście. Kill.Switch nie jest żadną grą TPP, tylko militarnym shooterem (ewentualnie Action/shooter). Tak jest określana przez samego developera i takiego określenia należy się trzymać. Po drugie pad nie nadaje się do precyzyjnego celowania, a takie jest bardzo często używane. Mysz w tym wypadku sprawdzałaby się o wiele lepiej, ale szczerze mówiąc nie sprawdzałem, czy gra ją obsługuje. |
|
|
Czas dodania: 26.06.2004, 13:41
Może nie jest grą TPP, tylko jak to ująłeś- Action Shooterem. Ale jeśli ty nie potrafisz wycelować precyzyjnie to znaczy że nie masz wprawy w takich grach. Widzisz- pad trzeba znać od dziecka....
|
|
|
Czas dodania: 26.06.2004, 17:24
Znowu te offtopy... zaraz pewnie będziecie pisać o Pokemonach ;) co do Killzone to ponoć ma wyjść już na jesieni (akurat :P ) ,ale to tylko plotka...
|
|
|
Czas dodania: 26.06.2004, 18:25
O pokemonach.... A wiesz że Pokemon Colloseum(czy jakoś tak) na GC to całkiem fajna gra?
(to powyżej to żart) A Killzone ma wyjść w drugiej połowie listopada, podobno.... |
|
|
Czas dodania: 27.06.2004, 19:53
Killzone ma wyjść na zime 2004 (dokładnie nie wiadomo) ale mam nadzieje że to wyjdzie jak najwcześniej. Tylko żeby to sie nie okazało wielkim g.... wtedy to by było wielkie rozczarowanie :(
Ale tego nie można spieprzyć :D |
|
|
Czas dodania: 11.07.2004, 11:42
Tego po prostu nie WOLNO spieprzyć.
|
|
|
Czas dodania: 30.08.2004, 01:09
Za dużo kasy poszło na tem projekt żeby go zpieprzyli, teraz trzeba tylko czekać i zacierać ręce na niezłą żeźnie!!! Podobno SONY chce przesunąć premierę KILLZONE bo niechce żeby w tym samym terminie pojawiło się na sklepowych pułkach wraz z halo2 i doom3(boją się konkurencji cy cuś? :D )
|
|
|
Czas dodania: 30.08.2004, 15:38
Aaa, ja chciałbym żeby był w tym spilt-screen dla 4 graczy(wiecie, kumple przyjdą )
|
|
|
Czas dodania: 30.08.2004, 16:16
dirtymike -> Killzone będzie najlepszym FPP na PS2, ale co tu pisać trzeba czekać na premiere.
bzdura socomu nie pobije |
|
|
Czas dodania: 30.08.2004, 21:49
gokusama -> Killzone będzie najlepszym FPP na PS2, ale co tu pisać trzeba czekać na premiere.
bzdura socomu nie pobije Grałeś? No. |
|
|
Czas dodania: 30.08.2004, 21:55
Niegralem, ale Socom jest jaki jest, a po trailerach Killzone nieprzedstawia sie zbyt ciekawie ;). Bez obrazy.
|
|
|
Czas dodania: 31.08.2004, 08:59
Ech, co tam. Jesteż niewierny i tyle :P
|
|
|
Czas dodania: 04.09.2004, 09:58
Trzeba jakiś krzyżowców nasłać na tych niewiernych!!!
|
|
|
Czas dodania: 04.09.2004, 10:53
no, na arabow :P
|
|
|
Czas dodania: 04.09.2004, 10:55
Jesteś arabem??? UUUU :P
|
|
|
Czas dodania: 04.09.2004, 11:00
NIE, jestem krzyzowcem dla arabow ;)
|
|
|
Czas dodania: 04.09.2004, 11:02
Z zawodu jesteś uczniem , nie krzyżowcem( a uczniem to cholernie dobrym)
|
|
|
Czas dodania: 04.09.2004, 15:50
uczniem czy krzyżowcem, ważne aby wytłuc arabów i tyle :D
|
|