Czytasz dyskusję w temacie: Gra: XIII (PC)

XIII - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: XIII

Czas dodania: 02.09.2002, 08:49
Uuuuuuuu czuje ze nic z tego nie bedzie :p.
Czas dodania: 02.09.2002, 13:54
Nie wiem co o tym sądzić. trochę to śmiesznie wygląda jak taki płaski gostek idzie sobie przez trójwymiarowe otoczenie (i do tego z wyrażnie zaznaczonymi konturami). mam wątpliwości czy to się sprawdzi. .
Czas dodania: 02.09.2002, 16:29
Moim zdaniem gra będzie super. .
Czas dodania: 06.09.2002, 17:09
Padaczka. może się okazać mało grywalna zresztą z grafika to nie wiem czy to dobry pomysł. .
Czas dodania: 07.09.2002, 17:20
Ludzie!!przecież ta gra to adaptacja komiksowego bestselera pod tym samym tytułem. komiksu , którego scenarzystą jest sam master van hamme (ojciec znanego nawet w naszej wielce kulturalnej polsce thorgala). jak będzie gra-nie wiem, ale seria komiksowa jest przednia i bije nawet tożsamość bournea - ludluma!!!! .
Czas dodania: 09.09.2002, 16:03
Imho rewelka
komiks uwielbiam, a gra wyglada calkiem ciekawie. interakcja z otoczeniem ma byc ogromna, wiec nie narzekajcie tylko poczekajcie chociaz na demo.
Czas dodania: 13.01.2003, 12:37
"plaski gostek"...? ktos tu ma chyba plaskie czolo! pelne 3D... postacie tez oczywiscie!!!
użytkownik nie posiada awatara
pol
Czas dodania: 23.02.2003, 21:46
Gra będzie super ale dlaczego tak późno !!!
Czas dodania: 09.08.2003, 11:55
Demo ma jedną wielką wade mianowicie brak sejvów,to nie "Serious Sam" tylko "skradanka",a brak tej ważnej rzeczy świadczy na niekorzyść gry.ALe generalnie gra zapowiada się fajnie.
Czas dodania: 12.08.2003, 14:41
Chodzi i wygląda bardzo spoko (nawet na słabym sprzęcie) chciaż czuć mocny wpływ PS2 - rozdzielczość tekstur i niewielkie levele. Jednak gra się bombowo!
Czas dodania: 12.08.2003, 21:54
jak myślicie XIII pójdzie na 333 mhz 128mb ram i Gf2 Gts 64ddr???

odpowiedzi przesyłajcie na maila
darth_maul_0@interia.pl

Z góry dziękówa!!!!!!!!!
Czas dodania: 15.08.2003, 17:47
Hahahaha!! Ludzie drżyjcie! Nadchodzi XIII! Sam z niechęcią podchodziłem do tej gry ale demo dało mi do zrozumienia że wreszcie moje oczekiwania na dobrą klimatyczną strzelankę single-playerową z dodatkowym multiplayerem zostaną zaspokojone. Naprawde ostatnio starałem się grać w każdą lepszą strzelankę jaka wyszła (głównie na demach próbowałem) aż wreszie pojawiło się XIII. Ta gra będzie super. Już jest zresztą. Grafa, interaktywność świata, fizyka, bronie, inteligencja przeciwników, klimat i to że gra nie ma aż tak dużych wymagań srawić powinno, że gra będzie hitem (jeszcze wczoraj zaskoczyły by mnie samego te słowa :)) Nie wiele jest ostatnio dobrych strzelanek. Sam ostatnio gram raczej w America's Army Operations na multi i powoli odzwyczajałem się od single-playerowych strzelanek ale ta gra nakazuje mi jeszcze raz stawić czoło komputerowym przeciwnikom.
Czas dodania: 05.10.2003, 20:25
No gra zapowiada się rewelacyjnie, w końcu powiew świeżości w świecie PC! Działa jak złoto, szybka i ładna. Doskonały pomysł z brakiem save'ów, mam nadzieję że tak pozostanie w wersji ostatecznej - na pohybel dzieciakom kończącym gry dzięki save'owaniu co 3 kroki! Czekam na pełną wersję, kupuję oryginał! Polecam!
Czas dodania: 24.11.2003, 11:09
Właśnie sobie gram w XIII i moge z całą pewnością stwierdzić,że to jest rewelacja! Dowód na to jak można ominąć realną,szczegółowo dopracowaną grafikę na rzecz rozbudowanej, ciekawej fabuły i oczywiście komiksowego pomysłu. Gra chodzi łynnie, a twórcy z Ubi Soft pomyśleli o różnych drobnych smaczkach. Szczerze polecam-poczujcie ten niesamowity klimat!
Czas dodania: 27.11.2003, 16:44
Hie hie.Ja też sobie smacznie grałem do pewnego momentu,chyba misja 5,gdzie pojawia sie mały komunikacik - jak chce dostać klucz do tych i tych drzwi (co jest potrzebne do dalszego przejścia misji) musze kupić gre :> No i na tym jak na razie skończyło się moje granie .Jak ktoś ma do tego "patcha" niech da znać.Miłej zabawy.Gra jest całkiem ciekawie zrobiona.
Czas dodania: 07.12.2003, 20:18
Wiecie może czy pójdzie na Rivie TNT2 32MB?
Czas dodania: 12.12.2003, 13:45
No moze dla was ta gra będzie fajna ale FPP to nie to samo co TPP.Ja tam wole TPP ale zkoro wy muwicie że fajnie sie gra , więc mozna sprubować
Czas dodania: 12.12.2003, 21:14
ludzie gdzie wy kupiliscie w Wawie ORGINALNA grę XIII???
Byłem w media - nie ma
w empiku- nie ma
Mówili ze w calej wawie nie ma. jak ktos wie niech sie kont. gg- 4765402
z gory dzieki!
Czas dodania: 13.12.2003, 14:58
ale badziewie, dno, s***, kanał, nędza, dziadostwo, frędzlarstwo, kicha, syf, fajansiarstwo, itp.
Czas dodania: 13.12.2003, 22:38
oryginalną wersje XIII można znależć np w mediamarkt w M1 w Markach-wiem bo dzis tam bylem______pozatym-SUPER JEST TA GRA!!!!!!!
Czas dodania: 13.12.2003, 23:20
Gierka jest fajna jedynie ze względu na grafikę, cała reszta do bani.
Czas dodania: 15.12.2003, 22:52
Hmmm nic ciekawego w tej gierce nie ma!!! jaka innowacyjna grafika (choc nie do konca) i tyle! mozna pograc 20 min i sie nudzi. fabuła słaba cały czas to samo... bezsens nie wiem na co sie napalacie

GG1407969
Czas dodania: 16.12.2003, 15:07
Dziwie sie przeciwnikom...pewnie wiekszosc z nich jest zajaranym małolacikiem grami kosmicznymi albo milosnikiem strategii do bólu heh;] ,Ale mniejsza o wiekszosc,mi owa gra podpasowała...spedziełm juz troche godzin nad nia...ale jest problemik,jezeli ktos pomoze to bylbym wdzieczny.Chodzi o to,ze jest misja gdzie szykuje sie szama dla gosci takich z KK w białych przescieradłach co chyba nie trawią murzynków,motherf***er's.Łazi sie zabije kilku straznikow bez problemu,jest klucz,jest karta i pomieszczenie z kamieniem i pewnym znakiem ;) gdzie brakuje kamyczka-jego czesci,nie mozna wrocic,brak czytnika do kart z drugiej strony i jest pomieszczenie gdzie chyba maluja obrazki sobie heh ;] CO TRZEBA ZROBIC??PROSZE O POMOC!!!!!!!
Czas dodania: 30.12.2003, 18:40
a jaki s koleszka szuka pomocy w XIII szuka kamienia jak jeszcze nie znalazłeś to napisz to ci odpowiem na nurtujace cie pytanie bo ja juz wiem co trzeba zrobić 35long@wp.pl , a tak na marginesie to gra jest jedna z najlepszych w ostatnim okresie w jakia grałem nie mam nic lepszego od super komiksu
Czas dodania: 09.01.2004, 22:48
Gra jest naprawdę rewela. Chodzi na P3 celeronie 1100 MHz i gf 4 mx w rozdzielczości 1024x768 z wszystkimi ustawieniami na full i to w dodatku bez stęknięcia. Extra fabuła która wciąga, i wreszcie coś związanego z komiksem. Po prostu super po za jednym wyjątkiem. Nie działa crack. W którejś misji po rząd wyskakuje że muszę kupić orginał :(. Jeżeli ktoś zna na to radę proszę o info.
Czas dodania: 15.01.2004, 19:38
moim zdaniem to jest najlepszy tytuł fpp ostatniego kwartału.duży wpływ na moją ocenę to że jestem fanem komiksu ale starałem się być objektywny.grafika jest rewelacyjnie pasująca,muzyka (mimo że nie lubie jazzu też)idealnie dobrana.nie wiem co miał na myśli recenzent z wp,pisząc że już to widzieliśmy,jak na ostatnie czasy gra jest dość oryginalna.jak dla mnie szczerze i z czystym sumieniem 9,5/10.ps.lepsze od :unreal2,chrome,judge dreed i pare innych pomyłek ostanich dni
Czas dodania: 14.02.2004, 00:29
Szczerze polecam tą grę wszystkim którzy grali w gta:vive city. Ja nazywam tą grę GTA w wersji rysunkowej bo to prawda. nie bede sie rozpisywal nad zaletami tej gry bo napisali je moi przedmowcy. Gra jest bardzo wciągajaca no i czasami trzeba sie sporo nameczyc aby dojsc do nastepnego punktu kontrolnego czyli sejvowania. naprade daje tej grze 10 bo nie naliczylem sie ani jednego bugu.
Czas dodania: 16.02.2004, 18:58
Prawie rewelacja - (grafika:9 , fabuła:10 , reszta raczej słaba)
Czas dodania: 19.02.2004, 07:20
fajna gra w wersji java
Czas dodania: 04.03.2004, 11:48
Gra spoko ale rozczarowała mnie jej końcówka:( nie będę móił tym co jeszcze jej nie przeszli ale wkurzyła mnie bardzo! Pozatym jest nowatorsko zrobiona jak na gry fpp! Polecam ale mam jedną uwagę oprucz końcówki! chodzi mi o savy! Drażniące jest to, że nie można wgrać savy w miejscu w którym skończyliśmy tylko od początku levelu:( Ale mimo to można się pomęczyć jak coś nie pójdzie:) Polecam i pozdrawaim wszystkich 'pechowców'!!!
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...