Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Wiedźmin (The Witcher) (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Wiedźmin |
|
Czas dodania: 03.10.2002, 12:26
Mam nadzieje, że powstaje z tego produkt na wyższym poziomie niż serial. Dobrze, że autorzy gry się od filmu odcinaja...
|
|
|
Czas dodania: 13.11.2002, 15:16
Czemu nie ma screenów ?
Boja sie pokazac :) mam nadzieje ze w grze nie bedzie PAzdzocha i Stepnia :) |
|
|
Czas dodania: 25.11.2002, 11:30
Kiedy kurcze zobacze jakies screeny?
Pdobno fabula siedzi mocno w swiecie sapka. Grafika oraz inne bajery podkrecone na maksa. Ano, Jesli prawde godoja to ja kupic 10 sztuk!!! |
|
|
Czas dodania: 25.11.2002, 11:32
Kiedy kurcze zobacze jakies screeny?
Pdobno fabula siedzi mocno w swiecie sapka. Grafika oraz inne bajery podkrecone na maksa. Ano, Jesli prawde godoja to ja kupic 10 sztuk!!! |
|
|
Czas dodania: 26.11.2002, 14:31
Całkiem sporo głosów, jeśli wziąć pod uwagę fakt że nadal niewiele wiadomo o tej grze. Programistom z Red Sudio życzę szczęścia, będą go potrzebować aby zaspokoić ogromne oczekiwania fanów...
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 12.12.2002, 11:31
Aby ten produkt spełnił oczekiwania fanów, potrzebny będzie cud.
No ale cud się zdarzają, wiec może warto poczekać... |
|
|
Czas dodania: 07.01.2003, 23:15
To podobnież ma być HIT! Jednak nim nastanie trzeba mu troche droge utorować. Do dzieła dawajcie tej grze najwyższe noty. Może zanim będzie premiera Wiedźmin będzie miał już 10/10?
|
|
|
Czas dodania: 08.01.2003, 17:24
To podobnież ma być HIT! Jednak nim nastanie trzeba mu troche droge utorować. Do dzieła dawajcie tej grze najwyższe noty. Może zanim będzie premiera Wiedźmin będzie miał już 10/10?
|
|
|
Czas dodania: 19.01.2003, 19:32
|
|
|
Czas dodania: 23.01.2003, 14:54
|
|
|
Czas dodania: 29.01.2003, 12:56
Ludzie, gdzie można przeczytać jakieś informacje o tym projekcie? Na Sapkowski.pl już próbowałem - prawie nic tam nie ma! Rzeby tylko tego nie spaprali jak filmu!!!
|
|
|
Czas dodania: 31.01.2003, 14:40
|
|
|
Czas dodania: 21.05.2004, 09:27
hejjj czemu tam pisze tryb gry singleplayer hmmm jak niema sieci to do d*** papa prawdziwy hicieże
|
|
|
Czas dodania: 30.05.2004, 00:52
Przeczytałem, że giera jest na engeenie neverWinter. Więc u mnie ma na wjazd 0! Spodziewałem się tpp, jak Gothic, Morrowind... a tu w tym wieku! Taka qpa! Walka klikaniem myszą w Wiedźminie, no... nie wyobrażam sobie, mimo, że to rpg ma być. Pomysłodawcom składam pokłon, ale odwrócony do nich tyłem! Dzięki!
|
|
|
Czas dodania: 02.06.2004, 19:38
Z tego co widziałem to system walki jest zbliżony do tego z Vagrant story!!!Może w końcu uda się zrobić na pc grę podobną do w.w.Mam taką nadzieję ale poczekamy,zobaczymy.
|
|
|
Czas dodania: 01.07.2004, 12:04
Ludzie Wiedźmin to będzie najlepsze rpg 2005 roku !!! I to jeszcze polska gra !!! Czemu oceniacie ją tak słabo ??? Pomózcie polskim programistom w wypromowaniu się !!!
Może Polacy częściej będą robić dobre gry !!! Wiedźmin napewno nie zawiedzie |
|
|
Czas dodania: 02.07.2004, 22:27
Nie moge się doczekać tej gry to ędzie wielki hit!!!
|
|
|
Czas dodania: 03.07.2004, 00:14
Wiedzmin to najlepsza gra
|
|
|
Czas dodania: 03.07.2004, 21:53
Czytając trochę o The Witcher (angielski tytuł gry), dowiedziałem się o nowej technice walki. Jestem bardzo ciekaw, jak wypali. Jeżeli gra jest robiona na enginie Never Winter Nights, możemy spodziewać się niezłych efektów (można chociażby spojrzeć ma screeny).
|
|
|
Czas dodania: 04.07.2004, 16:26
Miejmy nadzieję, że gra "Wiedźmin" będzie tym dla rodzimego rynku gier czym saga była dla polskiej fantasy. W końcu przyda się nam coś pożądnego, czym będzie się można cieszyć przez dłuuugi czas i pochwalic za granicą :)
|
|
|
Czas dodania: 04.07.2004, 16:29
Cieszę się bardzo. Oceniłam na 9,5. Odjęłam 0,5, ponieważ dosyć sceptycznie podchodzę do interfejsu w postaci myszy...
|
|
|
Czas dodania: 04.07.2004, 17:43
Ta Gra będzie fenomenalna!! Już ją chce mieć! Każdy Polak który na Pc'ta też będzie chciał jąmieć , to jest światny pomysł by przenieść siędo czasów fantazji i to jeszcze w Polskim wykonaniu bo czemu tylko amerykańce mieli by produkować gry o swoich herosach gdy my tez mamy swoich gra ta napewno wypali i to nie tylko w polsce!!
|
|
|
Czas dodania: 06.07.2004, 16:12
Dlaczego do cholery wiedźmin na screenach nie ma białych włosów??!! Lipa!!
|
|
|
Czas dodania: 06.07.2004, 23:36
Niw wiedzialem ,ze istnieje taka bestia-Mandragora?Przeciez to jest roslina i jeszcze - wiedzmin nie bedzie uzywal lukow.
|
|
|
Czas dodania: 10.07.2004, 10:02
po co mu łuk skoro może skorzystac ze wsparcia jakiejs slicznej łuczniczki ;) choc nie wiem czy wogóle wzieto pod uwage opcje jakiegoś "towarzystwa" dla głównego bohatera
|
|
|
Czas dodania: 14.07.2004, 20:49
Wiedzimi mogłby mieć łuk, ale gracz przed rozpoczęciem gry powinien mieć możliwość wyboru czy chce full realizm zgodny z książką czy chce używać łuków. Po za tym ludzie, co sie z wami dzieje dlaczego wiedzmin ma w waszych oczach tak niskie mniemanie, co to za nota? Tylko 10 prosze dla Wiedzmina!
|
|
|
Czas dodania: 23.07.2004, 15:47
Ta gra bedzie (jak juz ktos tam napisal) fenomenalna!!! Najlepsza na swiecie!Chociaz tak wlasciwie niewiem zy gra Gothic nie jest czasami lepsza :) ale to sie okaze. Pewna osoba w recenzji napisala ze na zdjeciach w galerii wiedzmin nie ma bialych wlosow, ale przeciez w tej grze nie chodzi sie Geraltem tylko jakims innym wiedzminem! Ktos tez napisal ze wystepuje tam mandragora. No i co z tego? Mandragora byla roslina w harrym potterze a to jet wiedzmin!Dziekuje z udzielenie mi glosu...
|
|
|
Czas dodania: 15.08.2004, 14:23
Jakość Trailera raczej do dumy nie nastraja, juz raczej do zadumy... nad kondycją polskiego developingu.
|
|
|
Czas dodania: 23.08.2004, 06:35
Tyle ludzi juz o tym pisalo, ale wciąz widze pelno p[ytan o BIELE WLOSY, a raczej ich brak - w tej grze nie chodzi sie Geraltem tylko wiedźminem.
Druga sprawa, Mandragora to roślina z kotrej w Wiedźminie Sakowskiego robiło sie alkochol, w Harym Potterze byla to roslina ktorej korzeniem bylo "dziecko" krzeyk "dojrzalego" korzenia mogl zabic. A owy potwor o ktorego sie rozchodzi to Mantkiora(o ile dobrze pamientam) |
|
|
Czas dodania: 30.08.2004, 16:36
kubeczko, a co, chciałeś ty zrobić i cię nie przyjęli? :) rozgoryczony developer się znalazł.
Gra wygląda bardzo słusznie i Red Studio robi kawał dobrej roboty. Trzeba ich wspierać. |
|