Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów

Wiedźmin 2: Zabójcy królów - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Wiedźmin 2: Zabójcy królów

użytkownik nie posiada awatara
areknr1 (Gość)
Czas dodania: 04.04.2010, 19:25
Nic tylko życzyć sukcesu na całej linii i mieć nadzieję, że ta gra będzie najlepsza pod każdym względem oraz, że cdproject red nie poleci na kase tak jak bioware bo ich ostatnie gry są co najwyżej dobre i robią je taśmowo. Jeszce raz życz powodzenia.
Czas dodania: 01.06.2010, 16:58
życzę powodzenia twórcom. Jedynka to niemal ideał a z zapowiedzi cd-action wychodzi że to będzie jeszcze większy hicior! Ale nie wiadomo czy mi wejdize na kompa.... ech!
myslacy77 (Gość)
Czas dodania: 02.11.2010, 13:36
Słyszałem ,że chca w dwojce obciąć wersje dialogowe Geralta na rzecz jakichś śmiesznych grymasów tzw 'buziek' przeciez to zabije tę grę! fabuła plus do wyboru dialogi geralta to wrecz fenomenalne połaczenie! dlaczego nas tego chcą pozbawić! my nie jestesmy zdebilalymi amerykanami!!!!!!!! Ludzie piszmy do tworców aby nie poddawali sie ogólnemu trędowi zidiocenia i upraszczania! chcemy ambita gre ,trudną z dylematami natury moralnej , etycznej z dobrem i zlem, sexm , przemocą etc! nasze wybory maja ksztaltować rzeczywistosc tej gry, ale jednoczesnie chcemy posłuchać co Geralt ma do powiedzenia, a nie kliknąć na emoktionka i po sprawie, chcemy wybierac co MY chcemy powiedziec gdybysmy MY byli NIM!! PRAWDA? LUDZIE!?
szponder9 (Gość)
Czas dodania: 05.11.2010, 11:21
A ja jestem ciekaw kto wymyślił dla Geralta tę idiotyczną fryzurę, bo naprawdę ten koński ogon jakoś do niego nie pasuje
szincza (Gość)
Czas dodania: 23.04.2011, 14:50
myslacy77 - nie wiem skąd takie rewelacje masz, ale nie martw się, to kompletna bzdura.
Orvos (Gość)
Czas dodania: 18.05.2011, 10:51
Poza tym, myslacy77, nie pisze się "tręd", tylko "trend". Faktycznie, nie warto poddawać się zidioceniu, polecam zatem, aby czasami zajrzeć do słownika. Niechlujstwo językowe to też jeden z aspektów zidiocenia.
Ammit (Gość)
Czas dodania: 21.05.2011, 13:12
brak tylko multiplayera z trybem przechodzenia wspulnie gry ;p
Edwin (Gość)
Czas dodania: 27.05.2011, 17:36
Oj 3 lata czekania tydzien rozczarowania :(
Niestety panowie z CD sie nie popisali, gra jest piekna; urzeka szczegolami tylko dlaczego tak krotko sie nimi mozna zachwycac. Gre mozna skonczyc w 10 godzin to stanowczo zbyt krotki tytul a szkoda bo jedynka dawala frajde na caly tydzien.
Mam nadzieje ze szykowana na 2014 rok 3 wroci do korzeni i naszym oczom znow ukarze sie swiat a nie trzy male mapy.
Gra fajna ale tylko fajna.
Wukfgard (Gość)
Czas dodania: 08.06.2011, 08:53
W 10 godzin przejście, no to znaczy że nie masz pojecia o tej grze i ta gra nie jest dla Ciebie, polecam Ci BfBc2 to rzeczywiście na maks. 10 godzin.

Ja grałem w podstawową i rozszerzona edycję Wiedźmin1 18 razy a dwójkę idę trzeci raz i jeszcze wszystkiego nie odkryłem , ludzie, ludzie nie umiecie się ani cieszyć ani smakować, wszystko po łebkach aby szybko i nastepna , jak widze
a czytam wiele tekstów i wypowiedzi to dzisiaj nie liczy sie w tym Waszym swiatku fabuła, klimat, tylko emocje i fps-y, tak sie porobiło że podstawowe narzedzie "gracza" to Fraps .Porazka.
Czas dodania: 05.03.2012, 20:31
Gry "wiedźmin" są super.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...