Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Warlords Battlecry III (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Warlords Battlecry III |
|
Czas dodania: 29.03.2004, 19:30
dobrze ze 2D! mi sie podoba. czekam na polska wersja:)
|
|
|
Czas dodania: 06.04.2004, 17:54
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić (z góry dziękuję) jak to jest z tymi warlordsami? Warlords Batllecry to nie jest ta sama seria co Warlords IV? Nie jestem pewien, trochę się zagubiłem, nie należę do wyjadaczy jeśli chodzi o rtsy. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś machnął mi co jest co. Najlepiej po kolei.
|
|
|
Czas dodania: 20.05.2004, 10:56
screny som smaczne;) ściągam demko mam nadzieje ze mi sie nie znudzi zbyt szybko :D (polecam ToEE ;))
|
|
|
Czas dodania: 15.10.2004, 08:44
Gra jest bardzo podobna do Warlords Battlecry II - jednostki właściwie te same ( poza dodanymi nowymi ) , nowe rasy jak np. Ssrathi, Empire. Zmienił się trochę sposób rozwijania bohatera - został zmodyfikowany tak, byśmy podczas rozgrywki mogli awansować na wyższy poziom ( tak jak odbywało się to m.in. w Warcrafcie ). Poprawiono grafikę, chociaż mapa, po której podróżujemy jest krótko mówiąc brzydka. W paincie by człowiek zrobił lepszą. Niestety gra moim zdaniem gdzieś po drodze straciła klimat spod znaku władców wojny. Muzyka w drugim Battlecry była dużo lepsza. Zmieniony jest wygląd większości budynków. Jeżeli podobał wam się Warlords Battlecry II to macie prawo być zawiedzeni - twórcy powinni się bardziej postarać, choć z drugiej strony, jeżeli podobała ci się poprzednia część to ta jest jakby to ująć bardzo podobna. Grafika poprawiona kosztem mapy. Jednostki ( w większości ) jakie były takie są. Dodano kilka bajerów ale poza tym bardziej podobała mi się poprzednia część. To tyle. Dzięki za czytanie.
|
|
|
Czas dodania: 24.11.2005, 17:24
zarombiście fajna gra tylko mało jednostek i słaba grafika .
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 05.04.2006, 18:50
Szczeże to bradziej podoba mi sie druga część. Szata graficzna i oprawa muzyczna gorsza. Spadła grywalnosć:/ Kupując trujke miałem na dzieje pogran przez neta bo w dwoujce usuneli serwer:/ Ale i w tej czesci gra przez neta nie chodzi. Dwujka jest lepsza! Pozdro dla graczy.
|
|
|
Czas dodania: 04.09.2006, 15:31
Są różne części Warlordsów
|
|
|
Czas dodania: 23.09.2007, 13:34
Gra jest wspaniała. Doskonały klimat, troche podobny do tego z Kronik Cz. Księżyca.
Kampania epsza niźli w dwójce. Graficznie no troche cienko, le wymagania małe. Wciąga jak holera. Prawdziwy fantasy rts-rpg. Hej! A do tego obecnie po polsku i wniskiej cenie:) |
|
|
Czas dodania: 13.10.2007, 08:15
To prawda... Gra jest super... nie grałem w dwójke, co prawda, ale ta gra tak wciąga że hoho... ma fajną grafikę...
Pozdro dla graczy! :-> |
|
|
Czas dodania: 28.04.2008, 14:04
Gdzie mozna ściagnąć Warlords Battlecry III lub WB II za free?
|
|
|
Czas dodania: 15.06.2008, 18:30
lepsze heroesy
|
|
|
Czas dodania: 25.07.2008, 22:31
warlordsbattlecry.yoyo.pl
Nieoficjalna strona internetowa o grach z serii Warlords Battlecry ;P |
|
|
Czas dodania: 04.02.2009, 16:16
mikolajzareba
Słaba grafika,chyba w to nie grałeś |
|
|
Czas dodania: 05.03.2009, 20:18
Pozdrawiam wszystkich fanów serii i proszę o szybką pomoc, mianowicie mam już 1920 poziom jako zabójca roju i mam paskudny błąd w grze: wszystkie umiejętności i obrażenia z parametrem powyżej 1000 są negowane, czuli uderzam teraz za 1200 +10 broń i w rezultacie biję za 200! to samo z siłą cieni 2800 do walki nocą a normalnie daje mi 800 itd, proszę pomoc zwłaszcza, że gram już ponad 2 lata, inny błąd z licznikiem życia mam 14500 i wyświetla mi 4500 a z maną mam 600, a wyświetla 4600, tyle, że wychodzą z tym lepsze błędy, których każdy jak sądzę doświadczy P
KaMICOLLO "sLAYER OF pain" |
|
|
Czas dodania: 17.12.2009, 23:23
Moja ulubiona część z całej trylogii :D
|
|