Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Warhammer 40.000: Fire Warrior (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Warhammer 40.000: Fire Warrior |
|
Czas dodania: 04.10.2003, 12:07
Właśnie zagrałem sobie pare razy w FW, i jest to FPP NIECZYM NIEWYRÓŻNIAJACY SIĘ OD WIELU INNYCH FPP, ogulnie gra jest PRZECIĘTNA AŻ DO BÓLU. Gram w nia tylko dla tego ze jest to "warhammer", a sam zagrywa się w bitewną jego wersje, ale dla ludzi niebedacych w gronie "bitewniaków" to poprostu kolejny FPP, jakich wile na rynku , dla mnie 6,5/10 , dla grających w battla można dodać z 1,5-2 punktów
|
|
|
Czas dodania: 17.12.2003, 13:03
Kto pisal ta recenzje ludzie!!!!!! Gra jest beznadziejna, kogo wy zatrudniacie w tym "serwisie". Jesli ktos ocenia grafike tej gry na 8 to jest delikatnie mowic malo obeznany w tej dziezinie.Wiecie dobrze ze wasz serwis jest uznawany za jeden z najlepszych wiec ciazy na was wielka odpowiedzialnosc. I moim skromnym zdaniem nie mozna oceniac gry tak beznadziejnej na 8.0. Wielu malolatow przeczytwaszy wasza recenzje pobiegnie z usmiechem na twarzy i wyda 90 zeta na gre nie warta świeczki. Skoro sie nie znacie grach albo macie w squadzie ludzi ktorazy sa zatrudnieni po znajomosciach nie piszcie recenzji i ni oszukujcie ludzi. Ta gra nei zaluguje na wiecej niz na 6.0 i basta. Wiem dobrze ze dacie mi albo bana (jak to mialo miejsce kiedys) albo moderator nie dopuscic tego do publikacji ale to nic wiecej jak tylko prawda.
|
|
|
Czas dodania: 17.12.2003, 14:21
s-a-m ---> To że Tobie ta gra się nie podoba, to nie znaczy, że innym ma się też nie podobać. Nie jesteś sam i Twoja opinia nie jest dla nikogo wyznacznikiem. Nie zgadzasz się z oceną, to obok masz możliwość samodzielnego ocenienia gry. A gdy tam spojrzysz, to zobaczysz, że czytelnicy zgadzają się z oceną recenzenta, więc najwyraźniej im się gra podoba (zwłaszcza, że jest to ponad 50 osób).
|
|
|
Czas dodania: 17.12.2003, 14:33
Hmm... szczerze mówiąc to mam mieszane uczucia. Po pierwszym odpaleniu po prostu się załamałem gierka była dla mnie porażką... chlip... a tak na to czekałem. Potem ją odinstalowałem i pożyczyłem qmplowi. Następnego dnia gdy się spotkaliśmy w szkółce, on mi mówi, że gra rzeczywiście nudnawa ale ją przejdzie. Potem następnego dnia niebyło go w szkole. Potem znowu i znowu i znowu... okazałe się, że zagrywa się FW. Poszedłem do niego i gdy zobaczyłem dalsze etapy... teraz gierka jest u mnie i czeka na instalke. Dalej jest naprawde nieżle a ocena 8.0 jest naprawde sprawiedliwa ( w moim mniemaniu). Polecam fanom Warhammera 40000 naprawde jak w domu. tylko ci przeciwnicy...
|
|
|
Czas dodania: 17.12.2003, 16:21
Jak ktos interesuje siuę warhamerem bardziej oczekuje na warhamer online
będzie on morpegiem naprawde warte uwagi WWW,gamesworkshop.com zobaczcie screeny |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 17.12.2003, 19:54
ohi6 - wkrótce będzie u nas duża zapowiedź Warhammer Online, własnie nad nią pracuję:)
s-a-m - Ja pisałem tą recenzję człowieku!!! I jestem obeznany wbrew pozorom, a za grafę dałem 8, bo mi się podobał jej styl i klimat. Gdybym oceniał ją od strony tchnicznej, to dałbym 5 albo 6. Poza tym przeczytaj tekst, to zobaczysz, że ta ocena ogólna jest z punktu widzenia fana Warhammera 40k, dla zwykłego gracza ta gra powinna dostać 5... Wszystko jest w recenzji, trzeba czytać, a nie tylko spojrzeć na cyferki i drzeć mordę:P |
|
|
Czas dodania: 17.12.2003, 22:19
Panie jaki miezak z gwardii. Taki gwardzista to takich Tau na rozgrzewke bierze...
|
|
|
Czas dodania: 17.12.2003, 23:13
Wszytsko pieknie, masz racje ze moja ocena nie jest odbiciem gry. Ale skoro Unreal 2003 dostaje ocene 8.8 a Warhammer 8.0 to chyba tu jest cos nie tak!!. W Warhammer grafuika jest jak z przed 4 lat !!! gdzie ona zaluguje na taka wyskoa ocene!! a pozatym skoro gra jest na podstawie Warhamera to czemu nie gramy ujedna z nacji dostepnych w grze ooryginalnej tylko nowa wymyslona??? przeciez to paranoja skoro panowie developerzy juz opiera sie na tak znanym tytule to niehc robia to konsekwetnie a nie ze tytul zapowiada zabawe w swiecie Warhamera a jest inaczej. Eh no dobra SNAKE mysl sobie jak chcesz, ale ja z grami mam do czynienia od kilku dobrych late a moze i dluzej i znam sie. I powiem jedno gra zaluguje max na 6.0 a grafike przemilcze bo to porazka i nic wiecej. Aha a co do twoiej oceny internautow moze jest wysoka ale zauwarz ze wiekszosc glosow ocenilo gre nie grajac w nia, sam tak robie opierajac sie na zapowiedziach i pewien jestem iz po zagraniu wiele osob zmienilo by zdanie , pozdro
|
|
|
Czas dodania: 18.12.2003, 12:10
Tau to jest rasa oryginalna, którą Games Workshop dodał do universum dopiero niedawno. Ja też byłem zdziwiony, że gra się kimś takim, ale gdy trafiłem na Codex Tau z GW to przestałem się dziwić. Szkoda, że nie gramy jakimś Terminatorem z któregoś z Chapterów Space Marines, ale nie można zarzucić twórcom gry, że sobie tych Tau wymyślili. A to, że Unreal 2003 dostał tylko 8.8 to wcale mnie nie dziwi - grafikę ma technicznie zaawansowaną, ale w przedstawieniu jest kiszasty - kolorowe, chaotyczne g***no w papierku, bez klimatu, bez niczego...
|
|
|
Czas dodania: 18.12.2003, 16:18
Jesli uwarzasz ze grafika w UT 2003 jest kiczowata to w Warhammer jest ekhmm nie skomentuje bo mi slow brakuje:). A tak na powaznie to masz racje ze UT nie zachwyca ale przy nim Warhammer blednie pod kazdym wzgledem kolejna sieczka bez sensu i polotu. Kiepskie tekstury, levele sa szare i ciemne, a savepointach nie wspomne. Ale ok nie bede sie klucil i wojny wywolywal PEASE:)
|
|
|
Czas dodania: 02.12.2004, 20:07
kiedy popatrzyłem w na stronie games workszop na Tau, wyglądają najsympatyczniej z wszystkich figurek, szczególnie battlesuity
|
|
|
Czas dodania: 17.12.2009, 23:21
Taka przeciętna gra. Nie podobały mi się przede wszystkim bronie.
|
|