Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Unreal Tournament (PC)

Unreal Tournament - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Unreal Tournament

Czas dodania: 27.04.2002, 07:00
unreal to najlepsz gra na świecie gram w nią 3 lata i jeszcze mi się nieznudziła w żadnym stopniu
Czas dodania: 27.04.2002, 16:03
Zajebista gra, a szczegolnie w multiplayer.
Czas dodania: 03.05.2002, 09:52
Fajna gra, ale multipleyera jest jescze
lepsza, najlepszy jest Assoult.
Czas dodania: 08.05.2002, 08:39
Najbardziej lubje Atomówy.
Z Benym codzień w to gramy
Czas dodania: 08.05.2002, 10:16
ciemny elfie ja też jestem zagorzałym
fanem UNREALA lecz sam go nie mam więc
mam prożbę psześlij mi unreal tournament mój adres cykol@wp.pl

PROSZE!!!

P.S.WIER ZE ŻE MI GO PSZEŚLESZ

CZEŚĆ!
Czas dodania: 08.05.2002, 10:16
ciemny elfie ja też jestem zagorzałym
fanem UNREALA lecz sam go nie mam więc
mam prożbę psześlij mi unreal tournament mój adres cykol@wp.pl

PROSZE!!!

P.S.WIER ZE ŻE MI GO PSZEŚLESZ

CZEŚĆ!
użytkownik nie posiada awatara
cyc
Czas dodania: 08.05.2002, 14:29
Zajebista GIERA
użytkownik nie posiada awatara
HIV
Czas dodania: 08.05.2002, 17:11
Fajna gra i dla tych grających w singla
jak i multiplaya.Chociaż polecam ten drugi jest zarąbisty.Co się tyczy singla ... porównująć go do tego z q3 jest o niebo lepszy ale na tle innych gier wypada conajmniej słabo, chociaż jeśli ktoś wygrywa z botami na wyższych poziomach mz moje uznanie(osobiście dobrze mi idzie na masterfulu )grę tę można ocenić jednym słowem KULT!!!
Ps.pozdrowienia dla Cobry,Rockiego,Coca,Bata, Nestora,Devila
Sprychy,ż ółtego,Kota,Lamuta,Stonki ,Batona,
I TAK JESTEM OD WAS LEPSZY!!!!!!!
Czas dodania: 10.05.2002, 16:28
Najbardziej zajebista gra w jaką grałem, ale Unreal 2 to dopiero będzie wygar. Niemoge się doczekac na premiere.
Czas dodania: 12.05.2002, 18:57
Super świetna gra szczególnie jak się gra w otoczeniu w CAPTURE THE FLAG
Czas dodania: 13.05.2002, 10:44
Naprawde czadowa giercawa,odkad zarazil mnie ja moj koleszka to giercujemy w kazda wolna chwile zwlaszcza na CTF.Pozdrawka C-o-b-r-a.
Czas dodania: 26.05.2002, 15:31
Ups!
extra giera jeśli grasz w single to wybierz ją (pomiędzy quakiem a unreal) jeśli przez sieć to wybierz ktorą chcesz miodzio jest wtedy tak samo wielki. (oczywiście najlepiej mieć obydwie:>).
Czas dodania: 26.05.2002, 16:11
Fajne, ale trochę brak mi realizmu. w poruwnaniu do quake 3 to jest dużoo lepsza, szczególnie w single player. powinno być więcej rzeczywistych broni. .
Czas dodania: 05.06.2002, 23:35
He he brak ci realizmu?!
unreal-niezeczywisty, wedlug mnie bylo by zle gdyby w grze o takiej nazwie dalo sie nawalac z jakiegos karabinu m16 nieprawdasz?.
Czas dodania: 07.06.2002, 12:35
Capture the flag na "lawa giant" (czy jakoś tak) to jest to!!!!!!!!!!! .
Czas dodania: 08.06.2002, 16:25
To jest q***a najlepsza gra!!!!!.
Czas dodania: 12.06.2002, 08:46
Ut2 prawie prawie a wiara ciągle rżnie w jedynkę to o czymś świadczy nie? jak dla mnie liandri center core mapą wszech czasów.
Czas dodania: 17.06.2002, 18:10
Ut to gra jedna z niewielu, która posiada swoją dusze!!! zawsze będe w to grał, obojętnie czy w czystego ut-ka, czy tacticalops-a itp. kocham tą giere. poprostu nie może być inaczej. i jeszcze raz na koniec i love this game. super engin, który długo pozostanie super enginem. dobra kończe bo już bredze. ps. utek 2k3 jest z***isty :p bede mącił w ut i ut2k3, hihi.
Czas dodania: 27.06.2002, 12:32
Giera jest naprwde cool. spędziłem przyjemnie wiele godzin. lecz niestety poprzednie unreale nie podobają mi się .
Czas dodania: 30.06.2002, 20:52
To jest gra wszech czasów, niestety niedoceniana przez wielu :'(
gram w uteka ponad 1rok i jeszcze mi się nie znudził, cały czas odkrywam nowe możliwości tej wspaniałej legendy :).
Czas dodania: 01.07.2002, 00:59
Ta gra jest po prostu extra!!!uwielbiam gra z kolegami ale wole urban terror.
.
Czas dodania: 08.07.2002, 22:55
To jest najlepsza gra na multi, ale również najlepsza strzelaninka ze wszystkich. Gram w to już prawie rok i mi sie nienudzi. . . To jest chyba najbardziej grywalna gra na świecie. . . Ale teraz wyszło już wiele innych nowych gierek i ut musi ustapić. Sam gram już teraz w jedi knight 2,ale w ut nadal uwielbiam(. . )
.
Czas dodania: 14.07.2002, 23:08
Tej gry nic nie przebije. Jest to chyba najbardziej popularna giera z swojego gatunku. Można w to grać i grać. . . Najlepiej jest na mp. Wtefy jest dopiero zabawa. Giera nie ma wcale duzych wymagań więc wyśle że prawie każdy może sobie na nią pozwolić. Polecam!!!.
Czas dodania: 17.07.2002, 12:00
Czad!!! dla mnie ut jest najlepszą grą akcji w jaką grałem, a grałem w dużo gir tego typu. .
Czas dodania: 23.07.2002, 18:46
Według mnie gra jest cool! i długo tak będzie nie próbowałem jescze gry na multiplaya, ale w singla i tak jest świetna! a bronie cud-miód. jeśli ktoś nie grał w ut ma co żałować!.
Czas dodania: 24.07.2002, 16:09
Moim zdaniem unreal turnament jest najlepszy!!!
jeśli w niego gralicie i pżeśliście go
całego to moje gratulacje!!! jesli hcieci mieć informacje na temat trikuw i tipsów to piszcie na muj nr. gadu -gadu. A jesli ktoś nie ma gadu-gadu nieh pisze na mojego email . :)

oto muj nr. gadu-gadu:
2809838

muj email:

paw1993@interia. Pl

czesć.

w czasia pisania email prosze podac swuj.

pa. .
Czas dodania: 28.07.2002, 23:03
Moim zdaniem unreal jest jedna z lepszych gier. A sam fakt ze jestem dziewczyna swiadczy o tym ze jestem wybredna wobec gier. Ale mam swoj typ i temu typowi ulega gra unreal wraz z quakiem. Naprwde zachecam do jej testowania szczegolnie dziewczynom z werwa i checia wyzycia sie. .
Czas dodania: 31.07.2002, 18:57
Moim zdaniem ut to jedna z najlepszych
gier fpp, ponieważ są w niej ekstra giwere
.
Czas dodania: 21.08.2002, 11:21
Tak! zdecydowanie unreal to jedena z najlepszych strzekanek jakie do dzisiaj widziałem (sierpień 2002). uważam że silnik, środowisko i fizyka gry jak i broni są bardzo dobrze wyważone. gra jest dynamiczna do granic możliwości poruszania się i opanowania tego co się dzieje na ekranie naszego monitora. mimo ogromnego tempa gry nie doświadczam uczucia chaosu jak ma to miejsce w q3. zawsze wiadomo dlaczego zginołeś i jak zabiłeś. . . niezła oprawa muzyczna plus niezliczone dodatki w postaci broni, modów skinów i modeli to niezaprzeczalne atuty gry! z niecierpliwością czakam na ut2003. mam nadzieje że bedzie przynajmniej tak dobry jak jego przodek.
p. S. Eryk, głowny programista ut z którym miałem przyjemnośc korespondować w sprawie bugów zaraz po premierze gry, był bardzo zaskoczony ilością fanów ut w tak egzotycznym kraju jak polska. pozdrowienia dla fan ów ut na całym świecie!
.
Czas dodania: 31.08.2002, 17:41
Gra jest spoczko na sieciówkę i na singel szkoda że takich strzelanek nie ma więcej :(.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...