Ta gra jest WYJEBISTA! grałem w nią ze sto razy albo i więcej.
Super bronie np.broń atomowa,snajperka
i tym podobne.
Najfajniejsz było to,żejak pierwszy raz
w nią grałem wziołem snajperke i otstrz
eliłem czerwonemu głowe.
Jedno pytanie GDZIE DOSTANĘ UNREALA I ZA ILE czekam na odpowiedzi mój adres
cykol@wp.pl
Czekam na każdą odpowiedż
Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Unreal (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Unreal |
|
Czas dodania: 08.05.2002, 09:34
|
|
|
Czas dodania: 03.06.2002, 09:49
Wyjebista gra (leżałem w szpitalu na zawał serca po niej) trochę dziwne bronie, fajni przeciwnicy, nawet na poziomie trudności easy są trudni, a na unreal niepokonani.
wszystkim polecam!!! . |
|
|
Czas dodania: 12.06.2002, 08:51
Początek. idę twardo, aż tu jakieś straszne dzwięki. skraaj rozrywa ludzi.
dosłownie nie wiedziałem czy mam grać dalej, czy wyłączyć kompa!!! ja nie kupie urneal2!!!!!. |
|
|
Czas dodania: 22.06.2002, 13:33
Dobre, choć troche stare.
|
|
|
Czas dodania: 23.06.2002, 21:53
Czy ktoś widział lepszą naparzankę od urneal.
. |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 01.07.2002, 11:00
Unreal to czad, ta gra jest zawalista. czadowe gnaty, a szczegulnie ten razorjack i flak canon. jeśli ktoś teraz siedzi przed komputerem i nie ma w co zagrać niech ruszy tyłek do sklepu. .
|
|
|
Czas dodania: 28.08.2002, 17:05
Ludzie, nie mówcie że to stare, że słaba grafika itp. tylko zagrajcie, a gwarantuję, że klimat wam głowy pourywa. do tego nadal wspaniałe efekty świetlne i czadzik muza. to jest to!.
|
|
|
Czas dodania: 30.09.2002, 10:00
Unreal to klasyczny soczek z d***, kiedy sie pokazal w 1998 na polkach ,odrazu pobieglem co sil w nogach i kupilem uwaga uwaga oryginal .Od poczatku uwazalem bowiem ze tej grze nalezy sie szczegolna czesc i nie chcialem jakiejs pirackiej bety .Juz sam kontakt wzrokowy z pudelkiem dawal odczuc na jaka masakryczna jazde sie piszemy wlaczajac gre.A potem rozpoczelo sie wielkie giercowanie ,pamietam ze przez unreala o malo co nie strzelilem kibla w drugiej licealnej . To byla gra - czad . Pierwsze odpalenie wywolalo u mnie gleboki szok graficzny polaczony z palpitacja serca ,slinotokiem i napadami maniakalno narcystycznymi.Zadna wczesniejsza gra chocby w 30% nie dorownywala Unrealowi grafika .Grafa byla sokowa nawet na starym (choc wtedy sprzet byl to niezly) p2 266 bez akceleracji gdyz unikalny engine potrafil czynic cuda nawet w trybie softwareowym.No i druga sprawa to klimacik , ktory wciagal bez reszty i nie puszczal .Bronie wymyslne i dopelniajace klimatowi i fabule choc faktycznie niektore nieco nie grywalne. Przeciwnicy niezwykle inteligentni to juz nie byly prymitywne kukly z Q2 ktorych jedyna taktyka obrony bylo chodzenie w kolko albo walenie do wszystkiego co sie rusza bez jakiejkolwiek defensywy.Unreal nawet po 4 latach od premiery (choc tak naprawde historia tej gry siega jeszcze dalej ,gdyz prace nad nia rozpoczely sie na dlugo przed premiera) zachwyca grafika i moze spokojnie konkurowac nawet z niektorymi nowymi produkcjami. Ave Unreal
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 10:54
do patryka: nooo UNREAL 2:)
|
|
|
Czas dodania: 18.11.2002, 15:37
Może grafa ma dobrą lecz cienką grywalność QUAKE 2 jest o wiele lepszy.
|
|
|
Czas dodania: 20.11.2002, 11:29
unreal to klasyka w klasyce. tak wyrombista gra że godzinami siedziałem przed monitorem i grałem, grałem....
|
|
|
Czas dodania: 30.11.2002, 12:25
Fajna gierka!!! Była w CD-ACTION.
|
|
|
Czas dodania: 01.12.2002, 11:34
Unreal został wydany w 1998 i na tamte czasy nie było kompa z takimi wnętrznościami, żeby to obsłużyć. Poza tym Gra do dziś przepiękna. Grywalnośc jest lepsza niż w Q2 jak tu ktoś pisał.
|
|
|
Czas dodania: 03.12.2002, 22:06
Potwory są ch**e. Tak jak w Duke 3D też. Szkoda, bo gra ma początkowy klimat, później traci realizm. Te potwory nie są straszne. Wolę tu obcego. Tam to jest realizm. Gdyby zmienili w tej grze te ch**j wie co biegające i strzelające, to gierka była by spox -grafa, muza wspaniałe, klimat na początku też, później chciało by się powalić do tych besti i .. łe. DooM ma najlepsze potwory w grze jakie dane mi było masakrować. Ch**j, satanizm jest straszny, a gostek w spodniach z szelkami - nie. To są obcy - skajgerzy? Chyba powstali w umysłach przedszkolno-fantazjujących grafików. W tej gierce jest po prostu kilka spraw, które mogły by być inne.
|
|
|
Czas dodania: 04.12.2002, 17:44
QUAKE 2 MA O WIELE LEPSZĄ GRYWALNOŚĆ I KLIMAT.TO PRAWDA ŻE UNREAL MA BARDZIEJ ROSZEŻONĄ FABUŁE ALE Q2 ZAWSZE BĘDZIE LEPSZE.
|
|
|
Czas dodania: 06.12.2002, 12:30
Co tu dużo gadać... Gram w tą grę już trzeci raz i nie mogę się oderwać. Gra jest po prostu genialna. na chwilę zapomniałem o niej, kiedy pojawil sie nowy Wolfenstein, ale później wrociłem do Unreala i przygoda zęczeła sie od nowa. jak skończę ten raz (gram na HARD) zacznę grać na poziomie UNREAL. Polecam!!!
|
|
|
Czas dodania: 16.12.2002, 19:38
Czy ktos moze sie orientuje jak uruchomic gre z akceleracja na Geforceie ???
|
|
|
Czas dodania: 31.12.2002, 18:56
Unreal jest grą, która pochłania do reszty.Polecam ją wszystkim, którzy lubią grać tak aby przeżyć.
|
|
|
Czas dodania: 07.01.2003, 23:46
Według mnie fajna gra, w porównaniu z innymi z tego okresu to jest wybitna,może konkurować z robionymi obecnie.Mnie się podobają potwory,są inteligentne fajnie uskakują z linji strzału i są żywotne. muzyka jest świetna szczególnie jak się gra w nocy,Polecam.
|
|
|
Czas dodania: 09.01.2003, 21:48
falko idz sie schowaj z q2
|
|
|
Czas dodania: 15.01.2003, 17:04
najgorsza gra w jaką kiedykolwiek gralem.jest to gra dla d***i stworzona przez i***ów
|
|
|
Czas dodania: 08.02.2003, 08:04
to blizniak: musisz zainstalowac patch do unreala(najlepiej 2.24 lub 2.25)i bedzie d3d i opengl.w akceleracji ta gra naprawde wymiata!!!!!
|
|
|
Czas dodania: 19.03.2003, 20:34
UNREAL to najlepszy FPP takiego klimatu i muzyki niema żaden FPP aby Unreala działał na Geforce potszebny jest patch 2.26Final.
|
|
|
Czas dodania: 12.04.2003, 11:38
Co jak co ale gra wymiata . cool cool i jeszcze raz cool . może trochę gorsza od unreal tournament ale ten klimat ... Wciąga jak niewiem co . Ktoś się nie zgadza niech wyśle e-mail.
|
|
|
Czas dodania: 16.04.2003, 11:21
To najlepsza gra w jaka gralem ,jej silnik wykorzystywany jest do dzis w innych wspanialych grach takich jak Rune,CBU czy Devastation,a do tego ta muzyka,wrogowie,lokacje-Po prostu cudo!!!!
|
|
|
Czas dodania: 30.06.2003, 14:32
Ta gra to gra kultowa i gra która będzie pamiętana przez wieki. Jeśli miałbem wybrać 3 gry wszechczasów to na liście napewno znalazł by się Unreal. TEN KLIMAT po prostu super. Fabuła również. Jest też odrobina strachu którego nawet Doom 3 nieprzebije. Jest to gra super. Najlepsze klimat i fabuła
|
|
|
Czas dodania: 29.10.2004, 16:56
Mimo upływu czasu ta gra jest super!!! Kto nie zagra NIE ZROZUMIE !!!
Muza jest jedną z najlepszych w histori !!! |
|
|
Czas dodania: 29.09.2005, 08:34
Witam wsyztskich, nie wiem czy ktos jeszcze bedzie czytał newsy:D do gry kóra powstała w 1998 roku, no ale, Chciałem tylko napsiac ze do tej pory zadna granie zrobiła na mnie takeigo wrazenia jak Unreal, grafika ufff a muzyka, celtyckie podkłądy, do tej pory w niego gram, moim zdaniem nie ma lepszej gry, mało jest takich gier, w kóre bym grał dwa razy, Unreala przeszedłem ok 10 razy. Pozdrawiam Wszytskich Miłośników tej gierki. Ps Polecam dodatek Return to napali, mozna sobie sciaganc obraz gdzie jest unreal i od razu dodatek, ocz wsyztsko to jzu w nowych wersjach obsluguhe radeony i geforcy :))
|
|
|
Czas dodania: 23.11.2005, 15:38
Kupilem te gre dawno jak byłem mały. W tedy była dla mnie zastraszna. Po latach ją zainstalowałem i gram do dziś. Unreal jest najlepszy ze wszystich FPP. Unreal to król, DN książe, a Q2 wicekról.
|
|
|
Czas dodania: 16.12.2009, 15:32
Bardzo fajnie zrobione lokacje i miłe dla oka ogółem klasyk :D
|
|