Czytasz dyskusję w temacie: Gra: UFOs (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: UFOs |
|
Czas dodania: 24.06.2002, 10:16
Fajna gierka tyle, że nie dam rady dojść dalej niż do konia. .
|
|
|
Czas dodania: 30.06.2002, 16:45
Ja dograłem do cyrku i nie moge kupić piwa bo jestem za niski i nie wiem czy to kapelusz jest odpowiedzią ale nie moge go zdobyć.
|
|
|
Czas dodania: 07.08.2002, 09:00
Ot takie niezobowiązujące małe co nieco. właśnie tak możnaby ocenić grę "ufos". dlaczego? bo jest krótka, średnio wciągająca (bo za krótka), ale zabawy jest po pachy. choć w tym przypadku lepiej byłoby powiedzieć po jaja. c|o chwila człowiekowi przecodzi przez myśl: "ale jaja!". humor jest prosty, ale dzięki czemu zrozumiały dla wszystkich. jest w nich i coś z pythonów, i z w. allena i benny hilla i r. atkinsona (jaś fasola). . . dla każdego coś miłego! jeśli szukasz w grze zawikłanej intrygi, drugiego dna, seksu i przemocy, to nie jest to gra dla ciebie. ona jest dla tych, którzy w grach widzą to, co powinni: super rozrywkę. i o to tu chodzi.
jeśli trzeba to w tej grze (jak też i w innych, które recenzjowałem tutaj) mogę pomóc. piszcie (jeśli chcecie)!. |
|
|
Czas dodania: 23.11.2002, 14:33
gra jest poprostu super !!!przeszłam ja cała i załuje ze sie juz skonczyła.z niecierpliwością czekam na drugą część.czy ktos słyszał cos na ten temat?będzie dwójka czy nie?
|
|
|
Czas dodania: 29.11.2002, 21:13
Świetna gierka,katuję ją już 3dzień i nie wiem jak wejść do cyrku.Kapelusz już mam....
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 11.07.2007, 14:48
właśnie znalazłam tą grę podczas robienia pożadków i strasznie się wkurzam bo nie moge przejść dalej niż do baru po tym jak samochód rozwalił mi się na drzewie...czy ktoś jeszcze pamięta jak dojśc dalej i udzieliłby mi pomocy?? poza tym gra jest całkiem sympatyczna:)
|
|
|
Czas dodania: 13.10.2007, 10:52
czesc,czy ktos ma te gre i moze odsprzedac???
|
|
|
Czas dodania: 03.02.2008, 19:09
mam tą gre ale nie wiem co mam dalej robić byłam już u konia i zabrałam rope i wlałam do samochodu... co dalej prosze niem mi ktoś pomoże :*:*:*:*
|
|
|
Czas dodania: 13.08.2008, 13:03
Do myo_26
Jak przejść tam gdzie wchodzi się do mieszkania na wsi po zdobyciu tej lampki ???(Co ztym dzikiem co wisi na ścianie ???\ |
|
|
jaszczura (Gość)
|
Czas dodania: 12.01.2010, 15:17
jak wziołeś kapelusz??
|
|
uflak (Gość)
|
Czas dodania: 19.02.2010, 12:58
witam