Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Total Annihilation: Kingdoms (PC)

Total Annihilation: Kingdoms - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Total Annihilation: Kingdoms

Czas dodania: 17.05.2002, 20:08
Total to najlepsza gra (rts) w jaką grałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wymiata konkurencje na odległość.
Czas dodania: 22.10.2003, 15:22
Grałem w tą gierkę jakieś 3 lata temu i pamiętam tylko jakie mam po niej odczucia- całkiem sympatyczna, opdobna to pierwszego TA tylko że umieszczona w świecie fantasy - bardzo dobry pomysł.
Szkoda tylko że ten tytuł przeszedł bez echa przez nasz polski rytnek (o zagranicznym nic nie wiem).
Niestety (albo stety, zależy jak kto lubi) Mało w niej strategi : zajmij szybko jak najwięcej źródeł many i produkuj całą masę jednostek - a wygrasz. Możesz też próbować bawić się z przeciwnikiem, robiąc jakieś wypady , posyłać specjalny typ jednostek , ale to nie mam sensu.
Mi akurat sie podoba ze względu ma swiat fantsy i to że każda jednostka zdobywa doświadczenie ( coś ok 6 poziomów - ale za to na 6 jest wymiatająca)
Ja tą grę polecem a na dowód tego powiem że szukam właśnie pełnej wersji do kupienia.
Czas dodania: 24.01.2008, 14:34
Ja też myślę, ze to fajna gra!!!
Lubie w nią grać dla zabicia czasu.... Moze dla kogoś się nudzić, ale mi się nie nudzi ;]
Pierwszy raz grałem jakieś 3 lata temu. ( w demo) Teraz ściągnąłem pełną i gram sobie :) Zawsze kiedy mam ochotę idę w to grać.
Czas dodania: 05.02.2009, 11:11
Ta gra miecie! Pamietam jak gralem w demu w roku ok. 2000 moze nawet wczesniej, nastepnie rok pozniej zalatwilem sobie pelna wersje i do dnia dzisiejszego mi ta gra nie przeszla :) uwielbiam w nia grac i powracac do niej zawsze kiedy mam ochote :) moj ulubiony RTS czasu fantasy :)
użytkownik nie posiada awatara
plokol (Gość)
Czas dodania: 11.06.2011, 14:16
Ta gra jest nadal FAJNA!!!!!!!
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...