Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Tomb Raider 5: Chronicles (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Tomb Raider 5: Chronicles |
|
Czas dodania: 04.05.2002, 22:57
Gra niczego sobie dziniegdzie sa problemy a dzi indziej jest dziecinnie prosto do przejścia niewiem czemu innym co znam tak cionrzko to idzie czekam na nowom część tomb raidera
|
|
|
Czas dodania: 09.05.2002, 18:26
COOL COOL i jeszcze raz COOL
|
|
|
Czas dodania: 10.06.2002, 20:31
Buuuuu. . . ile można ?
jak ktoś ma kompa 2 tygodnie czemu nie. . |
|
|
Czas dodania: 21.07.2002, 16:51
No gra ogólnie dobra (jak ktoś kocha lare to każda gra z nią jest dla niego super:)) ale szkoda ze na xp nie działa:( ale w gróńcie rzeczy polecam każdemu. . . :].
|
|
|
Czas dodania: 06.08.2002, 14:32
Hej, a moze ktos wie, jak przejsc ten cholerny most, ktory sie zapada(ten na poczatku demka)???.
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 08.08.2002, 20:56
To ja mam jeszcze kolejne pytanie, bo mostek po wielu próbach przeszłam :d jaki przycisk w ścianie? i jak go wcisnąć? bo ja niezbyt umiem grać w raidera. . . jednag rpgi są łatwiejsze. . . no, więc? gdyby ktoś mi napisał, to byłabym wdzięczna :).
|
|
|
Czas dodania: 24.08.2002, 00:34
Hej maxfire, moze i masz swoje zdanie, ale ja przeszedlem wszystkie czesci od tr2 i mi sie to dalej podoba bo w kazdej wersji jest jakies urozmaicenie i jeszcze zadna gra (niewliczajac thps 3) mnie tak nie wciagnela ja tomb raider 2, 4 i 5 (3 mi sie niepodoba zabardzo :p), a wiec nie obrzedzaj innym tej gry!.
|
|
|
Czas dodania: 04.02.2003, 12:47
Gra spoczko, gdybym umiała ją przejść.Level Old Mile całkowicie mnie zagiął. Skąd wziąć opisy. Szukam wciąż. Pomóżcie!!!
|
|
|
Czas dodania: 14.02.2003, 15:06
jak rozwalić ten dzwon w pierwszejmisji??
POMÓŻCIE |
|
|
Czas dodania: 01.03.2003, 14:37
Było napisane: Grałeś?-Dodaj opinię.
Odpowiedź, grałem i niestety żałuję. Zacznijmy od grafiki, otóż strona graficzna jest fatalna ( tu omówię wersję na PSX z którą się zetknąłem ) ponieważ są tylko 4 lokacje, zacznijmy od włoskiego miasteczka, myślicie, że mi miasto się spodobało??? Ależ gdzie tam, durna pikseloza, a postacie były do kitu, nawet najbardziej wściekły pies jaki tu mnie dopadł wydał mi się przeniesiony z jakiejś strasznej gry, tak pokracznej bestii nigdy nie widziałem. A ten port u jakiegoś pana generała-terrorysty przypomniał mi pochmurny jesienny dzień w budzie, było okropnie, brzydko i wykonane "na odwal się". W sumie zastanawiam się jakie by tu zalety wypisać, ale nic mi do głowy nie przychodzi, acha, a ta iralnadzka dziura gdzie spotykaliśmy topielca imieniem Swampy zapewne wielu zachęciła do naciśnięcia przycisku reset na konsoli. Ostatni quest też był porażką. Grywalność nie uległa zmianie, nadal była to fatalna bieganina za bez wartościowym przedmiotem, przełącznikiem, przeciwnicy niedość, że byli podobni do tych z poprzednich części to jeszcze mieli identyczną taktykę walki, acha i gdzie są ulicha bossowie? Muzyka w intro też była do kitu i dziwię się co moja nauczycielka anglika widziała w TB??? |
|
|
Czas dodania: 02.03.2003, 16:51
Ja też utknąłem w Old Mile przy wiatraku. Obleciałem wszystko w koło, skorzystałem z solucji na WP i nic. Poczwara przy wiatraku broni drogi nadal. Nie wiem co dalej, może się ktoś podzieli konkretną radą. Będę wdzięczny.
|
|
|
Czas dodania: 02.03.2003, 18:05
Znalazłem w końcu pomoc co zrobić z potworem w Old Mill na stronach zachodnich. Na środku kupki ;) złota leży srebrna moneta trzeba ja ?gwizdnąć? i w nogi do klatki a tam ?akcja? i reszta robi się sama.
Sorki za zamieszanie ;D |
|
|
Czas dodania: 07.03.2003, 16:44
Ta gra jest świetna
mnie bardzo wciagnelo chociaz zaczalem grac wczoraj jestem juz w drugiej misji i zamierzam przejsc trzecia:) ale nie umiem nie umiem przejsc tego gowna az tym sznurem co trzeba trzy razy pociagnac:( jak juz pociagne to nie wiem cio dalej bo nie da sie przeskoczyc na drugi mostek:( POMÓŻCIE!!!!!! moj numer gg podam kiedy indziej:(( |
|
|
Czas dodania: 14.03.2003, 18:12
strzelić w dzwon
|
|
|
Czas dodania: 19.03.2003, 16:17
jetem w misji w łodzi,co trzeba zrobić żeby przejść tą wodę pod napięciem jedna gasnicę już włożyłem(nitrogen)co dalej?pomózcie?
|
|
|
Czas dodania: 19.03.2003, 16:31
jetem w misji w łodzi,co trzeba zrobić żeby przejść tą wodę pod napięciem jedna gasnicę już włożyłem(nitrogen)co dalej?pomózcie?
|
|
|
Czas dodania: 18.04.2003, 13:48
ta gra jest fajna,tylko trudna.doszłam do 2 epizotu iwłaśnie jego nie umię przejść.ale polecam tę grę każdemu co lubi AKCJĘ!naprzwdę warto
|
|
|
Czas dodania: 26.04.2003, 16:19
ta gra jest świetna!!przeszłam ją całą.jeśli nikt nie może sobie w czymś poradzić w tej grze to piszcie pod mój num. gg : 1309685 .napewno wam pomoge w tej grze!przeszłam ją i wiem jak trzeba coś przejść!piszcie do mnie a wam pomoge!jeszcze raz podaje num. gg:1309685 ;) czekam na pytania :)
|
|
|
Czas dodania: 09.05.2003, 17:27
spox solucja, czasem zagladam, jak juz kompletnie nie wiem co mam zrobic i siedze w jednym miejscu 20 minut :). Mam nadzieje jednak ze nie bede musial zagladac tu co chwila, bo chce troche sam odkryc ;)
|
|
|
Czas dodania: 10.08.2003, 17:56
moim zdaniem ta gra jest wspaniała przyznam że grafika i fabuła nie jest za specjalan ale to da się wytrzymać gdy przepada się za larą tak jak ja to nie straszna jej gorsza grafika :) a lara jest super polecam wszystkim
|
|
|
Czas dodania: 30.08.2003, 21:52
jestem w ostatniej rundzie Red alert - spodkałem dwuch komandosów którzy zjechali na linach; rozwaliłem ich i nie wiem co dalej robić według poradnika mam wziąść linę ale tam niczego nie ma a tych które wiszą nie potrafię wziąść POMÓŻCIE PROSZĘ
|
|
|
Czas dodania: 10.02.2004, 13:39
mam prośbę. jestem w ostatniej lokacji red alert, lecz mam za mało apteczek i zabijają mnie panowie z helikoptera.chciałabym zastosować kody. w tym celu muszę ustawić się na północ ,ale w moim plecaku nie ma kompasu. co zrobić aby lara stanęła na północ? moje gg 3929385. za pomoc z góry dziękuję tak na marginesie mi się dobrze gra w kazda część tomba.ta gra ma coś w sobie.
|
|
|
Czas dodania: 23.08.2004, 10:58
Mam klopot z chodzeniem na linie z larą powiedzcie jak to sie robi bo nie daje juz rady i zgóry dziekuje za pomoc
|
|
|
Czas dodania: 18.08.2006, 20:19
bezndziejna wogóle ni e do pszescia nie polecam ale polecam ta gra jest do dup.
|
|
|
Czas dodania: 09.09.2007, 12:12
najglupsza rzecza jest sterowanie i precyzja z jaka trzeba sie ustawic do przedmiotu, zeby Lara cokolwiek zrobila. pztm brak apteczek w ostatniej misji robi swoje;]
|
|
|
Ania (Gość)
|
Czas dodania: 06.04.2010, 17:50
|Zeby przejsc po linie wcisnij Shift i podejdz larą do liny wtedy kliknij CTRL wtedy lara wejdzie na line. Jak przechyli sie w lewo wcisnij prawy przycisk a jak w prawo to lewy ;)
|
|
karolina (Gość)
|
Czas dodania: 22.08.2010, 18:01
Przeszłam całą grę ale jedno mnie ciekawi , w pierwszym levelu
Streets of Rome pod koniec jak poszłam po ostatnią skrytkę i apteczkę to jak szłam po klucz to obok niego na zewnątrz są kraty ... jak tam można się dostać ? Czy w ogóle jest taka opcja ? |
|
hej hej (Gość)
|
Czas dodania: 27.04.2011, 20:45
te kody do tomb raidera 5 to sciema nie mozna jej ustawic na polnoc, bo nie ma kompasu i te kody nie dzialaja
|