Czytasz dyskusję w temacie: Gra: The Elder Scrolls III: Morrowind Trójca (Tribunal) (PC)

The Elder Scrolls III: Trójca - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: The Elder Scrolls III: Trójca

Czas dodania: 14.10.2002, 12:14
gra bardzo gupia
Czas dodania: 19.10.2002, 16:23
Gra po prostu wymiata. Tak samo genialna jak podstawa.
Czas dodania: 20.10.2002, 17:22
gra poprostu wymiata szkoda ze nie ma wiecej w zapowiedziach takich gierek...........
Czas dodania: 28.10.2002, 19:36
placku nie dziwie sie ze sie nie podpisaleś, od razu bysie rzucili na ciebie wszyscy
nie wiem co masz do tej gry, nie podoba ci sie to praktycznie nie znasz sie na RPG albo kup sobie lepiej PL
Czas dodania: 05.11.2002, 08:40
Cóż PRAWDZIWY RPG dla prawdziwych fanów rpg ... brak mi tylko zmiany widoku ... ale gra już jest kultowa ... SZACUKEN dla wszystkich fanów tej produkcji .
Czas dodania: 13.11.2002, 11:30
Nie no, ten anonim dostanie normalnie w paszczę! Jak można obrazić coś takiego?!!!
Czas dodania: 13.11.2002, 20:23
Piękna gra nigdy nie widziałem równie wielkiego świata .
Czas dodania: 16.11.2002, 15:43
czy ktoś ma patch żeby morrowind był po polsku? kontakt ratec3@interia.pl
Czas dodania: 09.12.2002, 13:15
Gra wybitna godna uwagi każdego fana cRPG. Świat przygniata gracza swoim ogromem. Gracz po godzinie grania czuje się jak w prawdziwym świecie. Poza tym gra ma potężne możliwości rozbudowy (edytor w pudełku z grą), w necie można znaleść setki amatorsko zrobionych przez graczy modów co powoduje, że gracz ma jeszcze więcej miejsc do zwiedzania, chociż podstawowa wersja i tak zapewnia co najmniej 100 godzin rozgrywki. Dla mnie kamień milowy w grach cRPG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czas dodania: 09.12.2002, 15:55
Ehh... dawno juz nie widzialem czegos takiego.Morrowind poprostu urzeka swoim wygladem a fabula wciaga jak wir.
A ta z kolei ma w co wciagac, juz na samym poczatku spotkamy sie z jednym z interesujacych jej fragmentow.
Z calego serca polecam nawet jesli do tej pory nie interesowales sie tym gatunkiem gier.MORROWIND rzadzi.:)
Czas dodania: 17.12.2002, 20:45
gra jest niedozdarcia poprostu ta gra wali wszystko na łeb wszystkie gry pod nią lgną
Czas dodania: 20.12.2002, 22:15
Kiedy ten Dodatek będzie w POLSCE ciekawe ja tam teraz przechodze MORROWINDA.
Czas dodania: 05.01.2003, 02:13
Z***ioza. Najlepszy RPG od kilku ładnych lat. Skończyłem kilka dni temu i nawalam od początku tym razem ORKIEM. Bawta się wszystkie dobrze.
Czas dodania: 09.01.2003, 22:16
Morrowind jest gra ROKU! I glosujcie na nia. Przeciez ta gra jest tak wsoaniala, ze nie da sie wnia NIE grac! Po godzinie grania chce jeszcze. A po 5 godzinach jeszcze wiecej niz po godzinie!!! I te przedmioty Daedric!!! Daedric Dai-Katana wymiata!!! Pozdro!!!...ekhmmm...ma kilka bugow...no ale...
Czas dodania: 11.01.2003, 18:01
Wymiata? Mało powiedziane :). Btw, jakby ktoś znał dobre strony z pluginami (zbroje, bronie) to piszcie, oki?
Czas dodania: 13.01.2003, 17:44
Wlasnie skonczylem Tribunala, jeszcze sobie wypasam bardziej kolesia. Juz 58 lvl. Czekam na nastepny dodatek w ktorym bede mogl zagrac moja postacia. Pozdrowienia dla wszystkich fanow Kultowej Gry RPG :Morrowind
Czas dodania: 18.01.2003, 20:29
Morrowind to RPG wszechczasow, jesli wjdzie wiele ciekawch dodatkow do tej gry wielu graczy nie bedzie sie moglo od niej oderwac. Ja sam zawalilem wiele nocy!!!
Czas dodania: 22.01.2003, 08:35
To jest zarąbiste. No coments. Wspaniała muza i grafa
Przyprawmy to jeszcze spolszczeniem...
Czas dodania: 27.01.2003, 01:38
Woohooo!
Morrowind rilezzz! Grałem i skończyłem Neverwinter i pozostał niedosyt że mie ma co juz robić, a tu? Gram i gram i końca nie widać. Ci co mówią że gra jest nudna to quakowate osły które nie umią sie skupić na jednej grze. Najbardziej podoba mi się: grafa, muza i strzelanie z łuku(uwilbiam bo jest takie cholernie trudne :D)A baaardzo nie lubimy pamiętnika i sporego ogranicznika noszenia przedmiotów. Reszta rulezzz 11/10!!!!

PS Juz ma byc dodatek?! Waaa musze się pośpieszyć!!!
Czas dodania: 31.01.2003, 18:19
Właśnie gram ikońca nie widać. Szwędając się po interiorze odkrywam ciągle coś nowego. Dodaj do tego super grafikę i muzę, będziesz miał komplet. Szkoda tylko, żespolszczenie gry dotyczy tylko plików tekstowych, a dźwiękowe są angieskie.
Czas dodania: 05.02.2003, 00:16
Ta gra jest absolutnie genialna !! od razu można się w nie zakochać w to można grać a za kazdym razem odkryjesz coś nowego grafika jest super a muzyka..powini wypuscic w odzielnych płytach przy niej zaje*** sie spi ;) !!
Czas dodania: 10.02.2003, 16:51
Zaczelem grac ze 2 tygodnie przed feriami i nadal to robie a konca nadal nie widac. mam tylko maly problem bo mi koles nie chce awansowac na kolejne levele hoc pkt mam na mase. ciekawe nie? a moze ktos zna strone z ktorej moglbym sobie sciagnac spolszczenie? prosze o reply bo milej by sie gralo po polsku.
Czas dodania: 15.02.2003, 12:56
gra jest po prostu S.U.P.E.R ale mnie przerazają jej wymagania jezeli niemasz geforca 3 i 256 +dobre nerwy:))niesiadaj
Czas dodania: 16.02.2003, 13:10
Ludzie to kpiny, że Cd-projekt zastanawia się nad wydaniem dodatku?! A inni dziwią się, że piractwo w Polsce się roazwija. Gram w tą grę przeszło miesiąc i ciągle odkrywam w niej coś pięknego, niepowtarzalnego. Najlepsze jest to, że w Ameryce(kraj w którym wydawcy ścigają się o prawa do gry) wyszedł już następny dodatek a na naszym za..tylu w legendach opowiada się o dodatku. Kpiny!!!
Czas dodania: 21.02.2003, 11:07
Gra jest swietna - a co do wymagań to na mojej Rivie TNT 2; Pentiumie III 550 i na 192 ramu, pod winda XP nawet chodzilo - i to nie jako pokaz slajdow ;]
Czas dodania: 23.02.2003, 15:33
Gra jest super. Ta plynnosc grafa muza jest idealna. Duza urozmaicenie zadan. Ale musze stwierdzic ze ma jedna wade. Zadanie niektore sa zbyt trudne. Jestem maniakiem wszystkich gier RPG ale z tak niektorymi questami jeszcze w rzyciu sie nie spotkalem. Ale tak to ogolnie jest super. Jesli ma ktos moze jakies solucje do tej gry to prosze o kontakt bo niestety musze az do tego kroku sie posunac :(
Czas dodania: 26.02.2003, 10:30
(do RaZielA) aby postać przeszła na kolejny poziom, musisz odpocząć w jakimś łóżku, hamaku, posłaniu itp.

Gra jest zarombista, takiej swobody nie było jeszcze w żadnej grze (chyba że w poprzednich częściach tej serii :P). Moim zdaniem ta gierka ( o zgrozo!!! wielka gra, sorry :P) należy do COOLtowych.

Porada dla początkujących graczy:
najlepsza rasa na walkę to Nord, na złodziejstwo Khait lub elf Leśny, na magię elf wys. rodu.
Czas dodania: 28.02.2003, 18:29
Gra roku, wciąga niesamowicie ale na rynku za niedlugo pojawi sie gothic2 i to bedzie zaciekla rywalizacja tych 2 gierek o tytul rpg roku
Czas dodania: 01.04.2003, 19:13
Ta gra jest znakomita !!!
Takiej fajnej propozycji dla gracza jeszcze nie było

I love my girl and my , my little Morrowind
Czas dodania: 08.04.2003, 10:39
Najlepsz gra jaka istnieje !
Tak wielkiej swobody i tak wielu
możliwości ne było w ŻADNEJ innej
grze !!!
GRA STULECIA
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska