Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Street Racing Syndicate (PC)

Street Racing Syndicate - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Street Racing Syndicate

Czas dodania: 22.09.2004, 21:15
Gierka bedzie naprawde extra. Zapewniam, ze bedzie o wiele lepsza od NFSU2. Sami zobaczycie. Pozdro.
Czas dodania: 29.10.2004, 19:35
Taa? a kiedy sie to zapewnieni spełni ? bo mi spieszno w coś pograc dobrego> tez pozdro
Czas dodania: 24.01.2005, 13:28
Gierka jest z***ista nie moge się doczekać moim zdaniem jest lepsza od NFSU2
Czas dodania: 28.01.2005, 12:46
no więc tak ta gra moim zdaniem będzie świetna, gdyż tematyka nielegalnych, nocnych, superszybkich wyścigów samochodowych jest w ostatnim czasie bardzo chodliwa. Warto wspomnieć chociażby o sukcesie Need for Speed: Underground (w procesie developingu jest już sequel – NFS: U2), czy też o tytule mającym mocarne plany, Juiced.prawa graficzna jestś świetna koncern Namco postarał się choć to nie on miał wydać ją przeją ją po upadku firmy 3D0. pozdro dla wszystkich lubiących se pojeździć :)
Czas dodania: 31.01.2005, 10:19
wiec tak, ogolnie gierka na PC super, moze nie dorownuje NFS:U2 ktory i tak potrafi szybko sie znudzic. Na plus idzie grafika, filmy z poderwanymi w grze panienkami (tak to mozliwe !!), tuning , muzyka, rożne modele aut. Jeden ale Wieeeeeeelki minus model jazdy, ciezko auto postawic bokiem (chyba ze ma naped na tył) strasznie dziwnie sie jezdi, samochod jest strasznie sztywny.

pozdrawiam i zyczej udanej zabawy z tągrą
Czas dodania: 31.01.2005, 23:02
powiem wam tak mialem przyjemnosc grac w ta gre wszytsko jest cacy po za dwiema rzeczami a mianowicie;model jazdy trzeba sie troche nasilic rzeby wpasc na zakrecie w poslizg i jest maly tuning optyczny!! Ale pomijajac te rzeczy to jest ona lepsza od NFS:U2 poniewaz nie nudzi sie tak szybko:D:D:D
Czas dodania: 02.02.2005, 16:42
Ludzie nawet nie grajcie w tą grę. Grafika jest cienacka. Niby są odbicia na asfalcie jak w NFS:U Najgorszy jest jednak wygląd samochodów. W porównaniu z Undergroundem wyglądają jak z gry sprzed 2 lat. A o fizyce jazdy to już wogóle szkoda pisać. To jak samochód się zachowuje na zakrętach to śmiech na sali. Myślałem, że będzie jakaś konkrencja dla undergrounda a tu nic z tego. Moim zdaniem gra zasługuje góra na 5. Nie polecam :-(((
Czas dodania: 11.03.2005, 11:09
wygląd aut 100x lepszy niż w NFS:U 2 .... eXtra detetale na aucie. Ale trzeba uistawić 1024x768 i wyłączyć bloob`a bo wtedy auta takie rozmazane są i w tym przypadku wyglądają beznadzejnie. Ale jeżeli tą opcję wyłączymy -- wtedy autka wyglądają miodnie ... rewelacyjne detale na światłach. model jazdy fakt to bani, to samo z dzwiękami (może w póxniejsze bryki będą miały lepszy)
Czas dodania: 28.03.2005, 12:18
Gra jest super ale moja karta graficzna na niej wysiada (geforce3 TI 200 64mb) jak ktoś ma lepszą kartę to polecam .Zarąbista grafa , fajne bryki , spoko muza po prostu cool gra .
Czas dodania: 10.04.2005, 17:40
fajna giera szybkie fureksy i niezłe laseczki ale przy dużej mocy silnika auto ciężko skręca
Czas dodania: 21.09.2005, 08:26
czesc to ja patryk ;p !!! ta gra jest spox ale nie tak fajna jak bseria nfs. ja uwazam ze nfs jest owiele lepsza od Street Racing Syndicate!!! i tyle pozdro dla grzczy!!! nara
Czas dodania: 13.11.2005, 19:35
Ta gra jest najlepsza w poruwnaniu do nfsa bendzie mnial durzom konkurencja
Czas dodania: 08.12.2005, 17:28
gra na nizszych ustawieniach graficznych wyglada strasznie pikselowato, a podczas szybszej jazdy grafa sie robi ... cukierkowa :/ mala mapa, zle dobrane kolory i klimat! w miescie jest noc a na wsi dzien? miasto jest pod jakas kopułą? strasznie mala opcja tunigu optycznego (pakiet stylizacyjny - tylko okladki i tyle) a samochody nie nadaja sie do driftingu... jak ktos nie umie grac w N4SU/2/MW to moze sie wprawic w SRS. jednak dla fanow wyscigow ulicznych - nie polecam :/
Error 404 - signature not found. Please contact your administrator or format drive C:
Czas dodania: 09.08.2006, 00:23
nie jestem pewny czy kupic ta gre poniewaz grałem w "juiced" i dzwiek silnika był okropny a ta gra ma jeszcze mniejsza ocene.
Czas dodania: 30.12.2007, 18:31
Ta gra jest super... lepsza od NFS jest spoko tuning
pozdro ŁYSY!
Czas dodania: 25.04.2008, 20:25
gra jest zajefaina.chyba rze ktosi nie umnie wnom graci
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...