Gra ma kilka błędów które zostają poprawione w patchu 1.1 mimo to jest według mnie tytułem genialnym.
Mam wszystkie części Silent Huntera włącznie z dodatkiem U boot ale najbardziej nie mogę się doczekać Silent Huntera IV (już jest ale na kieszonkowe czekamXD)
Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific |
|
Czas dodania: 27.04.2007, 13:47
|
|
|
Czas dodania: 27.04.2007, 21:13
Gra jest całkiem całkiem,śliczna grafika; woda odwzorowana jest mistrzowsko. Są nawet prawdziwe "słyszalne" komunikaty radiowe! Wystarczy włączyć radio i poczekać aż miłą muzyczkę przerwie nam spiker nadający świeżą informację z Waszyngtonu:)to buduje klimat, który ta gra bez wątpienia posiada, ale miód ten jest zanieczyszczony przez masę błędów, które psują nam całą rozrywkę. Na szczęście patch 1.2 już wyszedł i cześć naprawił,ale nie wszystkie. Zdarza się np, że nasza załoga robi się nagle płaska jak żyletka-nie są w 3d!! Myślę że to super gra,ale nie powinna jeszcze wyjść-ktoś tu sie troszku pośpieszył-pewnie Ci z Ubisoftu mieli już puste portfele i nie czekali dłużej z wydaniem tej gry -nawet jej nie testowali!!. Spryciarze-sam tytuł już przyciąga prawda? Pozdrawiam
|
|
|
Czas dodania: 08.07.2007, 21:10
ehhh gra super wszystko patch poprawil wiele bledow 1.2 ale niepoprawil najwazniejszego jak wiekszosc graczy mowi gra po jakims czasie wychodzi do windowsa albo zawiesza kompa jak tego nienaprawią to niepogram sobie zmarnowana kasa
|
|
|
Czas dodania: 24.07.2007, 20:35
Witam kupiłem grę i jestem b.zadowolony . Grafika przepiękna grywalność wysoka jednostki japońskie wyjątkowo głupie. Ponadto mam wielki problem, mianowicie kupiłem orginał z myślą o starciach z innymi graczami , okazało się jednak że serwery są puste , normalnie nikt w to nie gra. Innym wielkim błędem jest brak możliwości walki po stronie kraju kwitnącej wiśni . W muzeum gry zamieszczony jest tylko jeden typ łodzi podwodnej (ten który brał udział w ataku na Perl Harbor) a przecież japończycy mieli unikatowe typy łodzi podwodnych. Poza wymienionymi uwagami gra jest świetna wygląda niemal jak film a udział w wielkich bitwach i obserwowanie walk wielkich pancerników przykuwa do ekranu na wile godzin :)
|
|
|
Czas dodania: 04.08.2007, 12:46
MI TAM GRA ELEGANCKO CHODZI MAM PATCHA 1.3 JAK BY KTOS CHCIAL ZAGRAC TO PISAC NA GG 6885151
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 26.11.2007, 13:04
Jakie sa wymagania do tej gry??
|
|
|
Czas dodania: 08.08.2008, 21:03