Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Shrek 2: The Game (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Shrek 2: The Game |
|
Czas dodania: 27.05.2004, 16:16
Spodziewałem się bardziej "filmowej" gry, widać że zrobiona raczej dla młodszej części graczy, ale ogólnie w porządku
|
|
|
Czas dodania: 02.06.2004, 17:20
Gre mam juz od kilku dni, i nawet jest niezla. Najwazniejsze zas jest w niej grafika- super zecz!! Polecam te gre a w szczegolnosci film SHREK 2 ktory jest odjazdowy. Dla tych ktorzy go jeszcze nieogladali to tylko powiem aby niepili ogladajac film napojow- bo mozna go wyplac z powodu ogromnej dawki humoru!!!:) Kot w butach jest THE BEST!!! mszcze@tlen.pl
|
|
|
Czas dodania: 02.07.2004, 16:30
Fajne fajne
|
|
|
Czas dodania: 06.07.2004, 21:02
Mam tą grę od kilku dni, bardzo mi się podoba. Szkoda, że twarze postaci są bez wyrazu, jakieś takie ,,niepodobne" do twarzy z filmu. Ale ogólnie grafika jest bardzo ładna. Udźwiękowienie stoi na wysokim poziomie. Gra z gatunku typowych zrećznościówko-platformówek. Grywalność bardzo dobra, grę polacam każdemu, choć gra jest przygotowana raczej dla młodszych graczy...
|
|
|
Czas dodania: 10.07.2004, 12:26
mam ta gre . ogladalem galerie zdjec tej gry , ale w mojej grze nie ma czegos takiego ze mozna kierowac kilkoma postaciami . i w galerii sa inne rzeczy niz w tej mojej grze.pudelko jest takie samo . wiecie co jest grane ? nr. gg 3833025
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 13.07.2004, 19:48
:| To co widziałam w galeri zdjęć nie pasujedo mojej gry ! Ja mam też Shrek 2 ale to tak nie wygląda . Jeśli ktoś przeszedł tą grę (wersja w którą chodzi się różnymi postaciami) proszę o pomoc ! Nie mogę sobię poradzić gdy walcze z "różową wróżką" u której kupowałam eliksiry . Mój gg : 7549351 . PROSZĘ O POMOC ! ! !
|
|
|
Czas dodania: 16.07.2004, 18:23
To nie jest recenzja- a tylko prosba o powiedzenie jak mozna przejsc wrozke!! I jak ktos chce oferuje pomoc w przejsciu kotka w butach!!
|
|
|
Czas dodania: 17.07.2004, 11:10
mam prosbe do pietii 997.niestety nie wiem jak przejsc wrozke , ale prosze o pomocz tym kotem, bo naprawde juz brak mi pomyslow. z gory dziekuje i pozdrawiam :-)
|
|
|
Czas dodania: 19.07.2004, 08:47
Kotek jest prosty.Kiedy jesteś w pułapce masz tylko jeden cios.kiedy kot biegnie po ziemi musisz zaatakować a on sie przewróci i traci życie.
Kiedy wróżka rzuca zaklęcie odbij je mieczem a potem podejdź do stołu i atakuj.będziesz w nią rzucać jedzeniem.z czasem wróżka będzie rzucać mocniejsze zaklęcia (z piorunami) nie można ich odbić trzeba uciekać |
|
|
Czas dodania: 26.07.2004, 03:05
Witam was, według mnie gra Shrek 2 jest po prostu świetna. Jedna z najlepszych gier w które grałem. W Shreku 2 podoba mi się: Grafika, humor, dźwięki i dialogii. Gra nie ma zbyt duzych wymagań więc nie trzeba mieć AŻ tak silnego sprzętu żeby w nią zagrać. Tylko sa trzy minusy. Pierwszy to to że nie ma wyboru poziomu trudności, drugi: nie ma zbyt wielu planszy i trzeci: zbyt mało bosów. Zaledwie trzy bosy: Kot, złodziej i Wrózka Chrzestna S.A. ;). Ale gra to nadrabia swoimi tajemnicami. Np. dopiero jak po raz drugi przechodziłem gre bo mi się nudziło, znalazłem pewne miejsce w które da sie wejsć tylko używając eliksiru tyci-tyci. Na pewno tego jest więcej, tylko trzebq się rozglądać. Dla tych którzy nie wiedza jak przejść bosy to mówię: Kot: Gdy będzie biegł z pniaczka na pniaczek uderz ręką w ziemię, wywali sie i odbierze mu moc. Wróżka Chrzestna S.A. ;): Musisz tak stanąć zeby jak rzuci w ciebie taką kulka muszisz ją odbić mieczem, jak poprawnie to zrobisz, pocisk skieruje sie w stronę Wróżki i ją ogłuszy na chwilę, ty wtedy podejdź do stołu i naparzaj w nią żarciem. Uwazaj na pioruny kuliste, czasowo zmieniaja albo w kurczaka albo w żabę. :).
|
|
|
Czas dodania: 06.08.2004, 10:36
slimsnake - jak w tej grze podoba ci się grafika , to to musi być chyba jedyna gra jaką widziałeś w życiu, acha i poprascuj trochę nad deklinacją rzeczowników :)
A co do gry całkiem przeciętna , grafa słaba , może 2 lata temu była by dobra ale teraz to lekkie przegięcie,jeszxcze tylko jedna rzecz - około 3 godzin gry to troche mało!!!! |
|
|
Czas dodania: 07.08.2004, 20:27
Ale gó//no przez duże G
|
|
|
Czas dodania: 09.09.2004, 19:38
Plisska pomóżcie mi jak przejść tego wieśniaka który ukradł mi koło od powozu???Cały czas go szukam i nie mogę tego przejśc plissssska pomóżcie.....!!!!!!!
|
|
|
Czas dodania: 27.09.2004, 14:40
Cóż,Shrek 2 jest bekowaty ale...za krótki.
|
|
|
Czas dodania: 01.07.2005, 15:20
He,he...Można się chwilke pobawić. Ja tą gierke nie dawno kupiłem(nie miałem co zrobić z kasą...)i to najlepsze lekarstwo na zły humor.
|
|
|
Czas dodania: 30.08.2005, 20:57
Mam prośbe. Wiem że w walce z wróżką chrzestną trzeba odbijać jej ataki by ja uśpić a potem atakować ją jedzeniem. Nie wiem jednak jak się atakuje. Klikam, klikam nic nie działa. Jak atakuje się jedzeniem ?
|
|
|
Czas dodania: 30.07.2007, 18:56
Ta gra jest spoko!!!
To gra dla każdego!!! Ja tą grę przechodzę w 1 godz. |
|
|
Czas dodania: 26.07.2009, 13:37
Fajne
|
|
|
.... (Gość)
|
Czas dodania: 18.08.2009, 15:41
ej gdzie znaleźć tego kota??[b][/b]
|
|
Bond007 (Gość)
|
Czas dodania: 19.08.2009, 17:29
Witam jestem nowy i mam problem na koncu nie mam opjecia jak sie zuca jedzeniem w wrozke z gory dziekuje ;)
|
|
Bond700 (Gość)
|
Czas dodania: 19.08.2009, 17:40
Witam jestem nowy i mam problem na końcu nie mam pojecia jak się żuca jedzeniem w wróżke. Z góry dziekuje ;)
|
|
TowerStone (Gość)
|
Czas dodania: 19.08.2009, 17:40
Witam jestem nowy i mam problem na koncu nie mam pojecia jak sie zuca jedzeniem w wrozke z gory dziekuje ;) |
|
TowerStone (Gość)
|
Czas dodania: 20.08.2009, 10:45
Do: Zdenerwowany211
Żeby żucać jedzeniem musisz wcisnąć "E" i szybko naciskać lewy przycisk myszki ;) |
|
Nienan96 (Gość)
|
Czas dodania: 01.04.2010, 17:31
Gra Shrek 2 PC:
- grafika: bardzo dobra (jak na grę), dobra (ogółem) - dźwięk: wyśmienity (profesjonalni dubbingowcy w polskiej wersji językowej) - frajda: dobra Skala ocen: - wyśmienity (6) - bardzo dobry (5) - dobry (4) - może być (3) - da się znieść (2) - lipa (1) Nie zapominajmy, że gra została wyprodukowana w 2004 roku. Grafika nie do końca musiała być wyśmienita. Każdy ma swoje zdanie co do tej gry w zależności co kto lubi, więc lepiej nie nażucać komuś komu może się to spodobać swojego zdania. Mam 14 lat i chętnie zawsze zgram sobie w tą grę. |
|
:PP (Gość)
|
Czas dodania: 28.05.2010, 16:52
gra sie nie wlacza co robic ??
|
|
thyt (Gość)
|
Czas dodania: 13.07.2010, 16:22
Jak przejść dynie w shreku pomóżcie prosze.
|
|
Mag (Gość)
|
Czas dodania: 19.07.2010, 13:53
A jak używać eliksirów w tej grze?? Proszę o odpowiedź[b][/b]
|
|
Magda (Gość)
|
Czas dodania: 24.07.2010, 19:20
Mam pytanie. Jak zabić wróżkę? Jak rzucić owocami ją? Naciskam lewy przycisk myszy ale to nic nie daje. Więc jak rzucić to jedzenie?? I naciskam wtedy jak odbije zaklęcie
|
|
kolo (Gość)
|
Czas dodania: 01.10.2010, 15:44
szkoda ,że nie można pobrać
|
|
KK (Gość)
|
Czas dodania: 25.11.2010, 19:40
MOŻNA POBRAĆ NA CHOMIKUJ 500MB