Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Settlers 3: Misja Amazonek (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Settlers 3: Misja Amazonek |
|
Czas dodania: 01.06.2002, 12:45
Nie grając w settlersów myślałem że jest to głupia biedna gierka. po 5 minutach zobaczyłem jak się myliłem. gra jest wspaniała. nie chodzi tam tylko o bezmyślne klikanie i produkcję wojsk. szczególny nacisk został położony na gospodarkę (możemy rekrutować tylko trzy rodzaje żołnieży). np: najpierw górnicy muszą wydobyś węgiel i żelazy, następnie te surowce przetopi huta i dopiero na końcu z sztabki żelaza powstanie np: miesz lub młotek. każdy mieszkaniec twojego imperium lubi co innego włożyć do garnka, więc musisz łowić ryby, hodować świnie i piec chleb. gra niesamowicie wciąga. jedyne co mi sie nie podoba w grze to to, że na prom może wejść tylko sześciu żołnierzy :). ale nic przecież nie jest doskonałe! początkującym gra może się wydawać trudna i zawiła, jednak po tygodniu lub dwóch, zauważysz jakie to wszystko jest banalne i ile pracy włożyli w to chłopcy c blue byte, żeby uprościć sterowanie i rozwuj imperium. gra ta wraz ze wszyskimi dodatkami kosztuje 60 zł. warto wydać te pieniądze na tą grę. nauczy cię ona gospodarowania, myślenia i będzie wymagała nie lada wysiłku i myślenia. grę oceniam na 9+/10 . niech ćmoc będzie z wami!.
|
|
|
Czas dodania: 25.06.2002, 16:24
Gra jest naprawde ciekawa i wciagajaca. Uczy nas jak konsekwentnie i ekonomicznie budowac osade aby zwyciezyc wroga i utrzymac przemysl na wysokim poziomie . Moim zdaniem jest jednak troche za wolna animacja, zbyt dlugo wszystko buduja. .
|
|
|
Czas dodania: 22.07.2002, 18:29
Niezla gierka!!?? super gra!!
troche trudna ale przeszedlem. bardzo mi sie podobala. mam wersje niemiecka ´´die siedler 3´´ gold edition. . |
|
|
Czas dodania: 20.11.2004, 19:30
Hej! mam stary komputer wszystko wolno chodzi i... Mam the settlers 3 :misja amazonek :(po angielsku ale to nic ta gra jest genialna co do strategii przypomina mi gry: alion nacions i age of... sam mam też age of empires gold editon które kosztuje 200zl... a to mam za darmo! (scionglołem) czasem to the settlers misie tak nudziło że czasem to usunolem :( jednak gdy dostałem dodatek + dodatkowa rasa odrazu zacolem grać tylko że dopiero tydźień gram hm.jak ktoś opisał tam u góry że po 3 tyg. sie naucze... no to.. GRA JEST KLAWA!
|
|
|
Czas dodania: 17.02.2008, 18:46
witam. Mam problem z trzecią misją w Amazonkach.otóż nie mam żadnego młotka przez co nie moge zaopatrzyć kuźni i płatnerza.prosze o pomoc kogoś kto zrobił tą misjęz góry dzięki.
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 11.03.2008, 13:39
gra jest super tylko powiedzcie mi jak szybko zrobic żołnierzy bo jestem w 2 misja i nie mogę znależc łopaty i młotka
|
|
|
Czas dodania: 11.03.2008, 13:40
w amazonkach bardzo szybko budują budynki i bardzo się z tego cieszę
|
|
|
Czas dodania: 29.03.2008, 19:47
wiecie jak przyspieszyc czas jak cos budujecie nacisnijcie F12 i wam przyspieszy czas o kilka minut
|
|
|
Czas dodania: 05.05.2008, 15:45
Pewnie odp na mje pytanie jest banalnie prosta ale jak jzu dluzszy czas sie ecze z tym pytaniem. W 2 misiji amazonek musimy zasiedlic wyspe skad wziac ludzi ktorzy wybudują nam budynki???
|
|
|
Czas dodania: 02.07.2009, 17:39
Jeden z najlepszych dodatkow.
|
|