Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Second Life (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Second Life |
|
Czas dodania: 11.07.2003, 23:35
Pomysł wydaje się znakomity. Martwi mnie jedynie pewna drobnostka..... szerokopasmowy dostęp do internetu :)
|
|
|
Czas dodania: 14.01.2004, 14:20
No ale czemu firma Linden Lab kaze sobie placic uniemozliwiajac wczesniejsze przetestowanie gry ??
Dla mnie to jakas bzdura. Przyszlosc widze w darmowych klonach tego pomyslu. Niby gra ma uczyc ekonomi... Ale jesli za samo bycie, bez produktywnego dzialania maja sciagac ze mnie kase, to ja dziekuje. Jesli chodzi o pomysl, to jest fajny, ale jesli wglad w gre ma kosztowac, to jak pisalem "Second Life" zostanie wyparte z rynku przez konkurencje ktora ewent. zyski bedzie czerpac za realne usługi w takim świecie. |
|
|
Czas dodania: 25.08.2006, 19:04
Zapowiada sie smacznie, jagby Spore...
Ale juz to czuje, wiekszosc swiata bedzie miała budynki w kształcie p****ów i innych tego sprawch, czytając to co piszą ludzie w internecie... Tylko ta grafa... P.S. Powini do gry dozucac gratis dysk twardy, bo pewnie bedzie trzeba bulic 100zł za miech :D |
|
|
Czas dodania: 25.08.2006, 21:12
Dobra, po instalce gra wazy 60mb...
Po rozpoczeciu gry (ponoc darmowa, ale jak sie poda nr. konta to dostajesz virtualne 250$) szok... Mam 2mb usługe a gra sie tnie jak nie wiem :D Zmniejszenie jakosc textur (ustawiłem ilosc pamieci na 16mb :D) pomogło troche... Narazie gra jest dosyc nuda... o ile 1fps na sekunde (teraz cos koło 10, 5fps) mozna nazwac grą :D |
|
|
Czas dodania: 07.11.2006, 10:48
Z jednej strony pomysl ekstra ale perspektywa placenia za tą gre az tyle kasy to poroniony pomysl! Fajnie byloby tak sobie poegzystowac w tym wirtualnym swiecie ale to nie na moja kieszen i wierze ze wielu z was zgodzi sie ze mna!moze firma zaproponuje jekis darmowy tydzien w ramach promocji a tym samym zyskala by na dluzej grono wiernych graczy a poza tym gra jest malo znana w polsce;>
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 22.06.2007, 16:02
Można tą gierke sciągnąć jak Americas army czy trzeba iść do sklepu???
|
|
|
Czas dodania: 22.03.2008, 16:57
Co wy bredzicie - przecież gra jest darmowa! Abonament jest tylko opcjonalny (dostaje się wtedy co miesiąc wirtualne pieniądze do Second Life i tylko mając abonament można sobie wykupić kawałek ziemi - co i tak jest drogą imprezą). Grając za darmo też można się dorobić wirtualnych pieniędzy, ale jest trudniej - trzeba zarobić, czyli zdobyć jakąś pracę. Początki są trudne, ale w necie można znaleźć sposoby na biznes w Second Life. Ja się w to już nie bawię, ale polecam sprawdzić - chociaż przez miesiąc, dwa. !!! Uwaga potrzeba mocnego kompa, a przede wszystkim szybkiego internetu (wszystkie obiekty, które widzi wasza postać są ściągane na bierząco!).
|
|
|
Czas dodania: 05.05.2009, 13:16
A jak zacząć gre? Jak się zajerestrować?
|
|