Czytasz dyskusję w temacie: Gra: SCAR: Squadra Corse Alfa Romeo (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: SCAR: Squadra Corse Alfa Romeo |
|
Czas dodania: 09.04.2005, 09:49
Gra wyglada bardzo samkowicie sam jezdze alfa romeo i mam na ich punkcie bzika chialbym ja miec i zobaczyc czy jest warta uwagi
|
|
|
Czas dodania: 10.04.2005, 10:55
Z tego co widać po fotkach z gry to wszystko zapowiada się w miare ciekawie. Grafika jest na dubrym poziomie i furki też wyglądają na dobrze odwzorowane wiem trzeba czekac aż bedzie do kupienia ;)
|
|
|
Czas dodania: 09.05.2005, 14:43
Siema własnie grałem w demko tej gry i powiem że jest cieniutka model jazdy jest marny grafa tez a jak sie startuje samochodem to sie zygac chce :) niestety jak dla mnie cienka gierka a szkoda zapowiadało sie dobze POZDRO ALL
|
|
|
Czas dodania: 12.05.2005, 07:36
Grafika fatalna, model jazdy fatalny. Miejmy nadzieje ze tylko demo jest takie zalosne i po 15 minutach juz nie chcesz na nie patrzec.
|
|
|
Czas dodania: 30.05.2005, 17:56
Potwierdzam gra wyglada nawet w miare ale tylko wyglada.
moj VW golf lepiej sie prowadzi niz te alfy porazka. Niby sportowe a lataja jak ludeczki. Ci co robia takie gry chyba nigdy nie jezdzili na zywo tymi samochodami. Colin i inne mowia za siebie dno!! |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 06.06.2005, 18:09
To tak pierwsze wrazenie po wlaczeniu tej gry intro nie takie zle. Menu tragedia podobne do tego co robilo Sega 2000 roku. Co najbardziej denerwujace po chwili czasu jest to ze dlugo trzeba czekac az wszytskie opcje doprowadza Cie do wyscigu. Po przejsciu "godzinnym" menu wybieram alfe 156 opcje manualna skrzynia. Gaz do dechy zielone swiatlo a alfa nawet nie zaboksowala obroty z 7 tys spadly do 1 tys. (lepiej to wyglada w slabszym 147 da sie pobuksowac). Jazda nie taka zla ale nie rowniez nie zafajna. Trudno o jakies efektywne boczne poslizgi bo to sie konczy wyleceniem auta za tor.(wyglada to tak jakby auto cos wypychalo przy poslizgu poj..) Nastepna do kitu rzecz to zniszczenia pytam sie czy auto jak wiedzie na trawe psuje sie!!!! ?? W tej grze przejedziesz 1 minute po trawie i auto do smieci odpoczatku rajd. Kolejna sprawa to taka jedziesz ponad 200km/h a tu rozmazuje sie tobie obraz i puls kierowcy spada prawie do zera !!!! Co to ma znaczyc to jest kierowca rajdowy czy jakis p***????
Podsumuwujac w gre nawet da sie pograc i chyba to zaraz uczynie grafa nie jest nowa ale w miare dobra. Grywalnosc mysle ze kiepska bedzie. Jest to taka gorsza Toca 1. |
|
|
Czas dodania: 21.06.2005, 09:20
grałem w demo na Manii Grania w Krakowie, grafika dobra, model jazdy jakis dziwny, zniszczenia samochodu jeszcze niedopracowane. Zdaje sie że w demie jest Alfa 147, jeździ jak jakaś metalowa kula, zbiera sie gorzej niż maluch, wogóle jest jakaś ciężka. Albo demo jest do d... albo muszą jeszcze nad grą popracować...
|
|
|
Czas dodania: 21.06.2005, 17:19
Mi ta gra w ogóle się nie podoba. Fizyka jazdy conajmniej dziwna. Wszystkie wozy jakieś ociężałe. Menu do bani. W dodatku wszystko ma kwadratowe krawędzie. Grzebałem w opcjach i nie udało mi się ich wyłączyć
|
|
|
Czas dodania: 21.06.2005, 22:22
hmm chyba jestem zbyt wymagającym graczem...sam nie wiem ale ta gra nawet nie staje przy Toca Race Driverze 2!! Tak ot poprostu gra jak gra jakoś nawet te "nowe" elementy w grze nie wciągnęły...troche dziwna fizyka jazdy ale może jestem przewrażliwiony
|
|
|
Czas dodania: 21.06.2005, 23:43
to co czytam w waszym wykonaniu jest zalosne. oceniacie gre, w ktora wcale nie graliscie albo najwyzej skonczyliscie jeden wyscig (pewnie nawet wam sie nie udalo cieniasy). gra jest swietna!! ma super model jazdy i oba nfs underground moga sie schowac. ta gra to prawie symulator stad wasze jeki, bo wychowani jestescie na prostocie zrecznosciowek. moim zdaniem im wiecej wyscigow przejechanych tym gra staje sie lepsza i wspaniale czuc roznice w prowadzeniu poszczegolnych modeli alfy. brawo programisci, super robota! no i swietna recka, z ktora w 100% sie zgadzam :)
|
|
|
Czas dodania: 22.06.2005, 09:03
SCAR JEST NAJLEPSZĄ GRĄ SAMOCHODOWĄ NA RYNKU W JAKĄ GRAŁEM,ZGADZAM SIĘ Z OPINIAMI IŻ BIJE NA GŁOWĘ TOCA RACE DRIVER 2. JESTEM POD WIELKIM WRAŻENIEM TEJ GRY,FIZYKA JEST POPROSTU NIESAMOWITA. MAM BARDZO DUZO GIER SAMOCHODOWYCH ALE TA MA PIERWSZE MIEJSCE NA PÓŁCE. NIC TYLKO GRAĆ!!!!!!! ---BLACK---
|
|
|
Czas dodania: 22.06.2005, 09:35
Wiadomo, jak się nie da wejść autem w zakręt przy 150/h, to gra jest do kitu i fizyka jazdy dziwna.Jakby kto pogrzebał w opcjach i wyłączył absy i inne sresy, to nie będą takie powolne i ociężałe te auta. A jak za trudna, to w Maluch Racera można se pograć, nie? :P
|
|
|
Czas dodania: 24.06.2005, 21:48
Gra SCAR (Squadra Corse Alfa Romeo) jest calkiem fajna, fizyka jazdy jest realistyczna, jedyne co mnie dewnrwuje to, to iż model zniszczeń pojazdow jest poniżej krytyki, w TOCe2 fizyka jazdy, oraz model zniszczeń są bardzo dobre (jescze jednym malutkim plusem jest to że można sobie tymi Alfami pojeździć):-)
|
|
|
Czas dodania: 25.06.2005, 12:15
Najwiekszym minusem tej gry jest MENU. Jest ono porostu do d...
|
|
|
Czas dodania: 28.06.2005, 01:13
S.C.A.R. Duron850 256DIMM GF2MX40064mb na takim sprzęcie giera hula w 800x600,ładnie wygląda,superpłynna animacja samochodów i beszczelne wręcz zwierzęce zachowanie innych kierowców(komputerowych),błędy ktore popełniaja nawet na ostatnim zakręcie:-) polecam nomalnie giera prima sort
|
|
|
Czas dodania: 28.06.2005, 15:58
po przeczytaniu waszych recenzji byłem zaniepokojony co niesie ze sobą ta gra ale sie nie zawiodłem menu sredniej klasy grafika b.dobra grywalnosc tez!to jest gra ktora zmusza do jazdy po ulicy a nie kombinowania na bandach itp.oceniam tą gra w skali wp na 9/10
P.S.tez wam czasami przy hamowaniu pokazują sie białe figury zamiast swiateł?? |
|
|
Czas dodania: 29.06.2005, 11:06
Siema Pokusiłem się o napisanie prawdziwej recenzji na temat tej gry :] . Gra jest bardzo fajna :) jezdzi sie naprawde extra , lepiej niz w toce napewno :] samochody sa bardzo ładne , realizmy fantastyczny . osobiscie mam kompa Atlona XP 2200 + Radka 9200 PCI i 256 ramu gra chodzi plynie na max detal i rozdzielczosc . gram tez na kierownicy logitecha , polecam tą gre naprawde warto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Czas dodania: 15.07.2005, 14:31
Gram już w tą grę przez pewien czas i jestem zachwycony. Doszedłem już do unlimited tour i jeszcze mi się nie znudziła. Grafika jest podobna do tej z toca race driver 2, model jazdy wyśmienity. Szkoda tylko że model uszkodzeń jest taki kiepski. Najlepszą zaletą tej gry jest chyba Tiger Effect, efekt który pozwala nam cofnąć czas po np. nieudanym wejściu w zakręt.
Nieźle pomyślane są także skill points które pozwalją nam na ulepszanie możliwośći kierowcy. Ogólnie gra jest super, polecam! |
|
|
Czas dodania: 19.07.2005, 23:26
powiedzcie mi czy jest tam model SZ ES30?? chyba wiecie o którą mi chodzi - wyprodukowano ich 1000, mają po 3 kwadratowe światła z przodu... jest czy nie????
|
|
|
Czas dodania: 03.08.2005, 00:12
Alfa Romeo SZ ES30 jest w grze dostepna. Gra jest profesjonalnie opracowana i w niektorych momentach dosc trudna. Nie moge przejsc ostatniego wyscigu w Unilimited Tour.
|
|
|
Czas dodania: 12.09.2005, 09:03
gra, owszem - niezla... ale mam problem. jak te gre zapisac? przy kazdym zapisie pisze mi --Empty-- czyli nie zasave'owalo mi gry! jesli ktos wie, prosilbym o pomoc...
Error 404 - signature not found. Please contact your administrator or format drive C: |
|
|
Czas dodania: 05.08.2006, 13:46
Witam. Mam tę grę od niedawna , ale mogę śmiało twierdzić iż jest ona niesamowicie dopracowana. Fizyka jazdy jest świetna. Grafika również. Jedyne co może wkurzać to to że brak tej grze muzyki. Oprócz tego gra nie ma wad. Tak naprawdę niewiem czy jest lepsza niż Toca RD 2 , ponieważ grałem tylko w 1. A SCAR od 1 jest o niebo lepszy! I nierozumiem naprzykład dereskiego który napisał cytuję "...moj VW golf lepiej sie prowadzi niz te alfy porazka..." - nie podoba Ci się? To idź szaleć na tym swoim Golfiku. Pozdrawiam.
|
|
|
kacpero (Gość)
|
Czas dodania: 01.09.2010, 18:15
Mam tą gre na netbooku ale nie chce mi chodzic... Możliwe jest żeby rodzielczośc przeszkadzala...?
prarametry mam trzykrotnie lepsze niz zalecane wiec luzik |
|
olo killer (Gość)
|
Czas dodania: 04.03.2011, 11:31
gra, owszem - niezla... ale mam problem. jak te gre zapisac? przy kazdym zapisie pisze mi --Empty-- czyli nie zasave\'owalo mi gry! jesli ktos wie, prosilbym o pomoc... |
|
Gills (Gość)
|
Czas dodania: 19.05.2011, 16:42
na nowswzych systemach trzeba włączyć we właściwościach uruchamianie w trybie np windowsa xp i wszystko chodzi ok, przynajmniej u mnie
|