Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Sacred (PC)

Sacred - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Sacred

Czas dodania: 22.02.2004, 19:31
Witam
Grałem w demko i jestem pod wrażeniem jeśli idzie o szczegóły. Dbałość o detale naszego bohatera lub bohaterki (seraphinka wygląda mniam :P) jest niesamowita, nie dość że widać amulet który nasza postać ma na sobie to jeszcze dokładny na nim wzór!! Ale to jeszcze nic bo widać także pierścienie, poza tym pozostałe części ubioru, zbroja, broń itd. wygląda super. Bohater jest w 3d szkoda że nie reszta otoczenia, ale i tak jest b.dobrze. Życie tętnie na ekranie. Sacred wprowadziło jeszcze jeden ciekawy element a mianowicie, za 4 razem jak przechodziłem demo wpadła mi w ręce tarcza z atrybutem który pozwala atakować...uwaga...zwierzęta !! :D hehe wiadomo, musiałem się przekonać. Zabawa jest przednia, unicestwic można nie tylko kury, świnie, krowy czy jelonki, ale też ptaki :D. No dobra ktoś powie, że to bezsensowana rozrywka, otóż nie. Zabijanie zwierząt daje doświadczenie, co prawda niewiele, ale nie to sie liczy. Po zmarłych zwierzątkach od czasu do czasu można podnieść miksturki uzdrawiające. Moim zdaniem warto, bo nieraz są te miksturki niezastąpione, a po co płacić u kupców ponad 800 sztuk złota za jedną taką malutką??
Dobra kończe moją przydługawą recenzje i ide koczować w sklepie na pojawienie się Sacred.
Pozdrawiam wszystkich graczy :)
Czas dodania: 29.02.2004, 11:43
OD człowieka który zjadł zęby na d2lord Lukav .Tez juz porzadnie skatowałem demko i co moge powiedzieć,że to bedzie coś,d2 troszke sie juz nudzi.Gra po demku)ma widoczna tylko jedna wade-wymagania,ale grać sie da tylko w miescie zwalnia.System ciekawy(speciale czasowe,kombosy[poleacm kobmo dla sarafinki hard hit+seria ciosow+kop+rzucanie mieczem,jest niezle:P])ciekawe jak bedzie z pozostalymi postaciami.W singlu giera na pewno(dla mnie)bedzie wypas,zobczymy co bedzie w multi,z zbalansowaniem postaci i z PK..Obawiam sie tez jednego,że ciężko bedzie kupic gre u nas po angielsku,a jak bedzie to drozsza niz polska..Szkoda,ze nie ma demka multi:(Zobaczymy co z tego bedzie,ale po demku zapowiada sie lepiej niź dobrze..PS.sorry za gupie pytanie,ale ktos wie jak sie inwestuje w atrubuty,bo u mnie sie nie da,w skile tak,w atry-nie,jak chce dac na plus to mi ekran znika...?O co chodzi.
Czas dodania: 09.03.2004, 12:09
Gierka jest wyrabista gralem narazie gladiatorem jest bosko grafa, klimat, skille, bronie, zbroje, kombosy, ...................... I tak mozna wymieniac jest na co czekac mam nadzieje ze cena nie bedzie zbyt wygórowana. Aha i do Lukav20 atrybuty sila zrecznosc zmienia sie musisz tylko kliknac na taki przycisk lewy gorny rog tam gdzie masz umiejetnoscii on przylacza miedzy skilami a atrybutami :)
Czas dodania: 18.03.2004, 11:24
Gierka choć nie grałem zapowiada sie rewelacyjnie, fajne postacie i możliwość jazdy na koniu :D mam ndzieje że fabuła też jest jakaś głębsza. A pozatym ze screenów jakoś kojaży mi sie ze starym dobrym Revenantem.
Czas dodania: 24.03.2004, 11:13
Rewelacyjna gierka gram juz od paru dni w pelna wersje.najkrótszą recenzją bedzie porównanie tej gry do diablo. Tylko ta grafa :) rewelacja i pare smaczków jak jazad na koniu np. Jescze nie skonczyłęm ale mam wrazenie ze jest dosc dłuuuuga..
Czas dodania: 26.03.2004, 16:43
gra jest bardzo ladna ale. mimo to ma duze problemy ze statycznoscia. chyba ze to tylko tak na moim kompie ale watpie bo gra dziala szybko i bez zadnych spowolnien, tyko czesto wyrzoca mnie z gry. jak ktos moze pomoc to z gory dziekuje
Czas dodania: 27.03.2004, 00:45
Wypas giera hehe:). Gram na poziomie silver Lesnym Elfem i czasem mecze sie niesamowicie z przeciwnikami. Gra ma troche bledow ale na biezaco sa poprawiane przez patche. Narazie mam odkryte 10% swiata 29 poziom. Ta gra wydaje sie nie miec konca. Podobno mozna ja skonczyc przy 30% dkrytego swiata czyli jakies 2-3 tygodnie gry dzien w dzien po pare godzin!. A co dopiero odkryc 90 %. Jestem w szoku. Swietna gra , dawno nie gralem w cos tak wciagajacego. Dla mnie 9/10. Dziwne sa tylko te wymagania sprzetowe. Far cry mi nie rwie tak jak Sacred hehe:). Moim zdaniem lekko skopany algorytm odpowiedzialny za generowanie swiata. Wracajac do giery, to jak ktos ma pytania to niech pisze 6213138.
Czas dodania: 30.03.2004, 23:41
Czesc!!!
Ta gra to wypas diablo sie nie umywa do niej.Mam narazie angielska wersje ale to nie przeszkadza w niezlym grani.
Polecam.
P.S.
Jak w podstawowym quescie doac umierajacemu rzolniezowi na pustyni wode???
Pomocy odpiszcie na maila radzio1986@interia.pl
lub
radoslawmakuch@wp.pl
Czas dodania: 31.03.2004, 21:41
Jestem złodziejem i jestem głupi.
Czas dodania: 03.04.2004, 19:26
SUPER!!JEDYNY MINUS - NIE WIEM JAK PRZEJŚĆ MISJĘ Z WODĄ DLA ŻOŁNIERZA NA PUSTYNI, POMOCY!!! I JESZCZE JEDNO PYTANKO - CZERWONY BŁYSK W POSTACI OKRĘGU ODBIERAJĄCY DOŚĆ SPORO ŻYCIA??
Czas dodania: 04.04.2004, 23:06
Gdzie jest ta WODA!! Ta gra jest walnięta, bo nie da sie przejsc dalej! A po za tym to jest super. Diablo w porównaniu z Sacred to gierka na pegazusa. Niech ktos mi napisze co z tą wodą! czlowiekjasny@wp.pl
Czas dodania: 07.04.2004, 20:38
To znowu ja.Mam pełną wersje i hm..1podstawowa rzecz-niemożna kupić niegdzie orginalnej wersji UK,tylko zagranica na amazon albo coś,polska wersja nie za bardzo mi sie usmiecha,sprawdzałem,chyba z 50 sklepów i nic,nie ma takiej gry..pozostawie to bez komentarza..ach Polska(jak kot wie,adres sklepu,gdzie mozna kupić orginała Uk,to prosze podać).Dobra jedziemy teraz..Gierka jest naprawde bardzo dobra,długo,pikna grafa(ahh te zwolnienia w miastach),system z czasowy odpalaniem specjali,jest dobry,zobaczymy co bede sądził za rok:)Postacie ciekawe,grałem wmapirem,magiem,łuczniczka do 20levelu,teraz gram "kupą mięśni"i na razie pozstane przy tej postaci>mógłbym tu pisać ze 10stron wysyłałem,juz charakter głajd"na fora i fanowskie strony,giera gram przez2 tygodnie po 5-6 godzin dziennie,na teraz WYMIATA!!Co do tej WODY to jest MEGA BUG trzeba podejsc do tego żródła i wpisać w kolsoli(pod tyldą na lewo od 1) "wasser"lub"waser" enter i pojawi sie flakonik i z głowy:P>Zapraszam do dyskusji o Sacred,jak cos to pomoge na GG-4547322,lub mejl.To do nastepnego razu
Czas dodania: 09.04.2004, 20:11
Mam maly problem odpalam gre wybieram postac wczytuje.. pokazuje obraz 2 sekundy i zaczyna gasnac i po chwili jest caly icemny i ta kozstaje juz. Mial ktos taki problem
Czas dodania: 17.04.2004, 00:38
LUdzie MAm OTo dla WAs Fajna POdpowiedz Otorz ZnalazLEm pierscien KTory ODejmowal MI 10 agility[Tak skill dla niezorientowanych :P] sam mialem tą umiejetnosc na 8 poziomie i zastaniawialem sie co bedzie jak naLorzę sobie tę łyskotke na poalec jakei bylo moje zdziwienie kiedy okazalo sie ze z 8 poziomu umiejetnosci [po odjeciu przez piercien] zrobił sie skill na grubo ponad dwusetnym lev. SZukajcie Az zNAjdziecie :D:D:D takiej birzuteri powodzenia :D:D
-------Wood Elf------
Czas dodania: 18.04.2004, 10:15
Wymagania gry Proc 1.4 Ghz, 512 ram i lata jak glupia. Gra wyczesana grafa miodzio a efkty to jush wogole. Diablo wysiada przy tym. No i jest mozliwosc grania po necie ofkoz
Czas dodania: 01.05.2004, 13:56
Co tu dużo mówic trzeba zagrać i samemu się przekonać jak swietna jest ta gra.
Tworzę serwis poświęcony tej wspaniałej grze wszystkich chętnych do współpracy prosze o kontakt na maila master133@poczta.onet.pl lub na gg#569667
Czas dodania: 01.05.2004, 19:35
Gierka full wypas, na kilka miesięcy zmiecie Diablo 2 z list przebojów, ale potem śmiertelna trójca powróci. Jednak dla mnie ta gierka zawsze będzie lepsza. Jazda konna jest extra, chociaż ciężko walczyć. Wie ktoś jaki jest najszybszy koń w grze? I jak cholera się dostać do lodowej krainy? Ja mam 14 poziom i ukończyłem dopiero I akt, ale nie chce mi się czekać. Pokonaliście smoka? Cholernie trudno. Spotkać go można, kiedy w tym zamku w I akcie, koło stajni wyjdziemy przez drewnianą furtkę, a potem w jaskini, do której dojdziemy przejść przez teleport.
Czas dodania: 07.05.2004, 15:07
Zapraszam wszystkich zainteresowanych grą http://csacred.webpark.pl/
Czas dodania: 08.05.2004, 23:16
mam pytanie
czy ta giera pojdzie na 256 ddr
i czy dobrze bedzie chodzila
a reszta to 2000+, GeForce 4 ti4200???
Czas dodania: 09.05.2004, 15:20
Ludzie patrzcie na podane wymaganie a nie chwalicie sie tym co macie za sprzęt. Gra jest fajna ma pare nie doróbek ,ale z czasem może je poprawią,mam wersje angelska i nie sprawia mi ona żadnych proglemów , zadania sa łatwe do wykonania. Brązowy poziom trudności to nie jest wyzwanie gra zaczyna sie na srebrnym .
Czas dodania: 09.05.2004, 23:27
Grałem w Demo i bardzo mi się podobało gra będzie niezła ciekawie zrobiona można powiedzieć że mi zainponowała chociaż na te czasy nie jest super ale coś w niej jest naprawde ciekawego dosyć prosta jeśli chodzi o wersje angielską w demie jak tylko się ukaże muszę ja mieć. Można powiedzieć że na jakiś czas zastąpi mi Diablo 2 (chociaż jej do Diablo nie porównuje grywalnościa ani klimatem) ale może jej dorówna ponieważ grałem tylko w Demo i na razie nic nie moge o niej więcej powiedzieć ale jest super.
Czas dodania: 10.05.2004, 18:25
do -> ra72 Pytam sie czy pojdzie bo przewaznie podaja strasznie zanizone wymagania, a nie chwale sie sprzetem bo jakbym chcial sie chwalic to napewno nie takim. KPW ??
Czas dodania: 13.05.2004, 16:43
... Sacred ... gra naprawdę świetna.
Bije na łeb i szyję Diablo II (chłopaki z Blizzarda się po prostu nie popisali).
Tu jest chyba wszystko, co powinien nam reprezentować prawdziwy action-RPG !!!
Naprawdę polecam bo gra wciąga bez opamiętania ...
Czas dodania: 17.05.2004, 19:47
Sacred jest w******** Mam tylko jedno pytank co mam zrobic na pustyni ( 2 akt ) tam gdzie jest oaza i kon ????????? Prosze o odpowiec moj mail to monet.mat@pf.pl Z gory thx ;)
Czas dodania: 18.05.2004, 16:07
Sacred jest rewelacyjne. Dawno nie bylo tak dobrej gry aRPG, a od Diablo II minelo juz sporo czasu. Szczerze mowiac sacred jest bardziej soczyste niz Diablo, czasem naprawde trzeba pomyslec jak pewne rzeczy zrobic i nie idziesz bez przerwy prosta drozka. Questow jest ponad 200, wiec grania bedzie bardzo duzo :) Ja sam gram juz tydzien i siedze ciagle w pierwszej czesci. Polecam szczerze. Jedyny zgrzyt to wymagania. Mam ATH1.8 i GF5700 oraz 512 ramu i nadal cos w grze zgrzyta.
Czas dodania: 18.05.2004, 17:55
Moim zdaniem gierka wymiecie wszystkie action-rpg.PO prostu CooL jutro bede mialpelna wersje[angielska]
Czas dodania: 19.05.2004, 14:52
Co do gry: Jedna z lepszych( jak dla mnie) gier rpg w jakie grałem. W porównaniu z diablo 2 jest lepsza, ponieważ jest większa grywalność, grafika. Jest więcej przedmiotów, dodano jazdę na koniu itp. co do problemów: jeżeli macie problemy z misją, w której jest umierający z pragnienia czałowiek, a na troszke niżej jest oaza i nie wiecie jak jemu dać te wode to:1) stań koło tej oazy 2) wciśnij tylde czyli "~" 3) wpisz wasser i naciśnij enter. Powinna się pojawić jakaś buteleczka, którą oczywiście weźmiesz i zaniesiesz umierającemu człowiekowi.
Czas dodania: 20.05.2004, 19:57
Sacred to świetna gra jestem juszw 3 akcie i mam pytanie jak dodawac punkty do atrybutow jesli ktos wie to niech napisze na mojego maila ( monet.mat@pf.pl ) Z góry THX :}
Czas dodania: 21.05.2004, 11:02
giera jest boska i zdziebko , ale zdziebeczko lepsza od diablo 2 , wiec preferuje sacred ... gram battle mage no i narazie musze uratowac jakiegos gostka z obozu ork i zabic ich szamana :D genialna gierka , mi chodzi na gf fx 5600 xt i 256 ddr gladko :D
Czas dodania: 21.05.2004, 16:54
Mam następny problem :( Nie wiem co zrobic w zamku ( 3 akt ZIMA ) Dochodze tam gdzie jest zaznaczone na mapie, i nic sie nie dzieje nie da sie znikim pogadac nic nie wiem co robic POMÓŻCIE PLZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój mail to monet.mat@pf.pl
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...