Czytasz dyskusję w temacie: Gra: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl |
|
Czas dodania: 09.06.2002, 17:57
Grafa wyglada z***iscie prócz twarzy i trawnika. jeszcze tylko dobra grywalnosc i w miare ułozny scenariusz i to wystarczy. to moze byc hit jak narazie tylko opinia zer screnów, a w rzeczywistosci różnie bywa, tak czy inaczej nie moge sie doczekac.
|
|
|
Czas dodania: 09.06.2002, 18:47
A ja koledze graczowi polecam obejrzenie trailera, jest nieźle, jeżeli gra utrzyma klimat to i ja będe sie zagrywała:).
|
|
|
Czas dodania: 07.11.2002, 21:08
Grafika to bóstwo...jeszcze grywalność troche nowatorstwa i bedzie w co grać :)
|
|
|
Czas dodania: 08.11.2002, 05:20
KIEDY BĘDZIE DEMO?????????????
|
|
|
Czas dodania: 27.11.2002, 15:00
po co ci demo, masz g-force fx? Nie bedzie dzialalo na gf4, gf3, radeonach itp
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 13.12.2002, 01:17
ta, jasne, może na voodoo 10000000 ??? wiem, wygląda... ale ma być tu jakiś mego-hyper-silnik, którego największą zaletą będzie niewyświetlanie polygonów których zbyt dobrze nie widać itp, nawet ich nieprzerabianie, co powoduje, że można osiągnąć więcej niż w innych grach...
|
|
|
Czas dodania: 16.02.2003, 12:14
Ta gra nadaje pojeciu fotorealizmu nowy wymiar. Cudo.
|
|
|
Czas dodania: 24.03.2003, 15:31
grafika miejscami super, ale animacja.. już na screenach coś mi nie pasowało w biodrach i nogach stalkera, a jak zobaczyłem trailer.. dawno tak głupiej animacji biegania nie widziałem, a te pojemniki przy udach odbijają sie wyjątkowo nierealistycznie. jednak niebo faktycznie cudne, niezła też roślinność i farba obłażąca ze ścian :)
|
|
|
Czas dodania: 16.04.2003, 00:06
ehh jeszcze nie wyszła a już się zakochałem w tej grze.. polecam screeny na oficjalnej stronie w max res. - to ma płynnie chodzić już na gf3!!!
|
|
|
Czas dodania: 24.04.2003, 12:54
Bosze, co za czasy, otwieram zapowiedź S.T.A.L.K.E.R.`a i co widze ? Otóż autor rozpoczyna opis od FILMU ! Czy nie nalezalo by zaczac od wspomnienia o ksiazce,autorstwa braci Strugackich, pt. "Piknik na skraju drogi" ? Film przeszedł do historii jako symbol gniota z którego wychodzi się w połowie, za to książka jest arcydziełem światowej fantastyki.
Heh trochu offtopic, ale niemoglem sie powstrzymac. |
|
|
Czas dodania: 08.05.2003, 00:19
Czy aby napewno gniot?? moze to dlatego wychodzono w połowie bo to rosyjski film, a nie ameryskanski?? A ksiązke chetnie przeczytam
|
|
|
Czas dodania: 08.05.2003, 12:10
czy dryx, ja książkę czytałem - niezła, a filmu nie mogę zdobyć. W grze na razie jestem zakochany - mam nadzieję że rzeczywistość będzie dorastać do moich wyobrażen karmionych screenami i opisami.
|
|
|
Czas dodania: 22.08.2003, 16:06
FX ? A na co komu FX ? Chyba żeby poszaleć w 1024, 32 bit kolorach i detalach na max. Ja mam MX440 i wiem że w 800x600, 16 bit kolorach i detalach na Medium pogram - nie musze mieć mega grafiki. Chciałbym pograć we wszystkim na max ale jak dla mnie to nierealne zakupić FX 5900 Ultra np.ASUSA za 1900 zł. Jak kiedyś zejdzie do 800zł to kupie. Narazie mało kogo stać na taką grafike. Poza tym RAM też by się przydał
|
|
|
Czas dodania: 23.08.2003, 14:12
Hmm... Witam wszystkich! Uwazam ze jesli juz ktos cos tu pisze to zostal zainteresowany ta gra... Chcialem sie podzielic moimi spostrzezeniami na temat kolejnego fppka w ktorym staramy sie ocalic swiat przed zaglada (ile razy juz to slyszelismy)...
...wiele razy i to czasmi sprowadzalo sie do uczucia "ehh juz to widzialem"... Czytalem duzo na temat tej gry i niewiem czemu ale jestem przekonany ze ta gra bedzie poprostu najlepsza... przynajmiej na jakis czas ale bedzie poprostu Hitem... Osoby ktore widzily filmik pokazujacy mozliwosci engine`u wiedza oco mi chodzi... Kiedy patrzalem jak koles spadajacy z rury znajdujacej sie 5 m nad ziemia uderza w dach samochodu a ten siada na amortyzatorach pod wplywam jego ciezaru ... to poprostu odjelo mi slow bo poprostu zrobili to perfekcyjnie! Duzo motywow ktore w innych grach sa poprostu wykonane "zeby byly" w Stalkerze sa wykonane z olbrzymia dokladnoscia ... Ja poprostu niejestem w stanie opisac tego co w tej grze sie bedzie dziac... Wogole ten klimat... Ogladalem filmik i tam bylo porownanie budowli reaktora w czarnobylu ... w pewnym momencie koles zaczal sie pruszac po grze a ja myslalem ze to dalej leci film fabularny!!! A tak apropo pomyslcie sobie jak to by bylo pochodzic po ruinach reaktora atomowego gdzie wszedzie znajduja sie pustki, skarzone miejsca... Moglbym pisac dzien i noc o tej grze bo WIEM ze bedzie ona poprostu... TŁUSTA!!! |
|
|
Czas dodania: 20.09.2003, 13:49
Cześć!
Gra jest po prostu super. Duża lepsza niż jakieś tam HL2 i Doom 3. Ta gra będzie miała Klimat!!! i grywalność! Jeżeli ktoś by chciał współtworzyć stronę o tej grze to niech do mnie napisze na email qbczyk@wp.pl |
|
|
Czas dodania: 19.10.2003, 13:59
Ta gra jest po prostu super, każde obejrzeni9e jakiegoś filmu z tej gry jest super. Już nawet nie moge doczekac sie dema !!!
|
|
|
Czas dodania: 28.12.2003, 11:10
Witajcie fani STALKERA.Chciałem napisać trochę o tej ZNAKOMITEJ gierce.Ta gra to moim zdaniem kamień milowy w historii gier komputerowych, co tam jakiś HL2 czy DOOM 3, ta gra to coś niesamowitego!Już zbieram kasę na oryginalną wersję tej gry(choć bardziej wolał bym nowe podzespoły od mojego "staruszka").Nie mogę się doczekać tej niesamowitej Ukraiń skiej produkcji.Zastanawia mnie tylko czemu Czesi, Ukraińcy i inni potrafią stworzyć tak doskonałe gry jak Mafia, OP flashpoint czy właśnie STALKER a polacy jak coś już zrobią to jest to takie g***o, że człowieka wstyd ogarnia,że w Polsce żyje!!!
|
|
|
Czas dodania: 28.12.2003, 11:29
Graba maniacy jestem wielkim fanem tej gry. Ta grafa to fotorealizm! Jest moją najbardziej oczekiwaną grą. Mam nadzieję że na moim sprzęcie(duron 800 512 ram i GF2mx400 64mb)odpali, wystarczy mi 25 klatek wcale nie musi być ich 60.Siemanko
|
|
|
Czas dodania: 09.01.2004, 20:36
Witam
Mam wersje alfa tej gry i jest po prostu zarabiasta!! Piekna grafika, swietny klimat nic tylko grac :). SUPER GRA. Polecam ja wszystkim. Na moim sprzecie: amd 1,1ghz, 256ramu + geforce 4 64mb gra czasami (ale rzadko) sie przycinala. Ale ogolnie chodzi plynnie. SUPER! Chcesz wiedziec jeszcze cos o tej grze? Pisz: budzet@wp.pl |
|
|
Czas dodania: 23.01.2004, 17:46
Gierka jest naprawdę super. Od wielu lat nie było gry na, którą bym czekał z takim zniecierpliwieniem. To nie jest to samo co te sieczki typu:D3,Q3,
czy gry co im tam niby ,,kod ukradziono". Jeśli nie wierzysz zobacz sobie screeny lub zobacz filmik. Fizyka ruchu robi niesamowite wrażenie!!!! |
|
|
Czas dodania: 09.02.2004, 20:34
ta gra ZNISZCZy dooma3 i hl2 nie mają z nią szans
PS. jest już ALPHA!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Czas dodania: 22.02.2004, 16:05
no giera wyglada konkretnie wlasnie odpalilem jej sciaganie na e-mule:P oczywiscie jezeli sie sprawdzi to kupuje orginal.
-=AnitPiratesAlince=- |
|
|
Czas dodania: 27.02.2004, 16:45
Pewien koleś u mnie w mieście powiedział że ta gra to wielki szit. Od razu został wybrechany przeze mnie i moich kumpli.Jeśli uważasz to samo co ta c*** z mojego miasta zgłoś się do gro-psychoanalityka.Dobrze że THQ zmieniło nazwę na bardziej konkretną.
|
|
|
Czas dodania: 12.03.2004, 16:50
Jestem zakochany w tej grze bardziej niż w mojej dziewczynie:) Założyłem fanclub gry-naraze jest w nim 25 osób.Jeśli chcesz dołączyć pisz na e-maila: asystent134@wp.pl
|
|
|
Czas dodania: 28.03.2004, 00:14
Witam! Gra powaliła mnie na kolana...Wiecie może na kiedy jest planowana premiera? Muszę chyba wymienić wysłużonego GeForce 2...
|
|
|
Czas dodania: 06.04.2004, 19:24
Czaki: według mnie to najlepszy fps jaki wyjdzie na pc kiedykolwiek. gra jest świetną hybrydą kilku gatunków (prg, fps itp.). grafika jest po prostu cudna, a jeżeli wszystkie patenty, które zapowiedzieli twórcy, wypalą to będzie to gra wszechczasów, więc polacy mają dużo do myślenia i niech wreszcie stworzą porządną grę!
|
|
|
Czas dodania: 18.04.2004, 20:38
Ta giera jest zamocna :D Już się nie moge doczekać pełnej wersji :D Ten klimat , dzwięk i grafa robią swoje :D Gram w wersje ALFA :D I naprawde polecam wszystkim :D Ja mam Atlona 1,7 384 SD RAM i RADEONA 9600 :D i jest git :D pozdrowionka dla wszystkich stalkerów :D
|
|
|
Czas dodania: 30.04.2004, 15:44
Ludzue chcę was uszczęśliwić - ta gierka suwa na P3 600, G2 32MB i 128 RAM. Może na takich parametrach nie sa pełne efekty ale na moim Athlonie 2000XP, R9600 i 256 Ram gierka śmigała jak kombajn.
|
|
|
Czas dodania: 13.05.2004, 22:08
No tak giera kozacka niezle wygladajaca ale.....wymaganie i jeszcze raz wymagania!!!
|
|
|
Czas dodania: 09.06.2004, 18:18
super gra....nic dodać, nic ująć!! :P :)
|
|