Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Robin Hood: The Legend Of Sherwood (PC)

Robin Hood: The Legend Of Sherwood - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Robin Hood: The Legend Of Sherwood

Czas dodania: 08.10.2002, 10:26
Czy to nie jest ta sama firma co robiła Desperadosa ?? Jeśli tak to czy sie opłaca to demo ściągać???
Czas dodania: 09.10.2002, 15:19
Jeżeli będzie tak zaje*** jak Desperadosi to musze ją mieć :D
Czas dodania: 11.10.2002, 09:55
Ale głupia gra !!!! Mogli zrobić Desperadosa 2 a nie jakiegoś robin hooda. Normalnie zgroza. Głupia grywalność, muzyka i beznadziejne cechy postaci !!!
Czas dodania: 02.11.2002, 23:43
AAAAAAAAAAAAAAAAAA ja to chce kidy wyjdzie pelna wersja w nimczech juz jest a u nas??????
Czas dodania: 10.11.2002, 20:19
a ja to mam a ja to mam!!! :D hehe... cool gierka, polecam wszystkim :)
jak chcesz ja miec to meil for me ;)
Czas dodania: 17.11.2002, 10:52
Marcin odezwij sie do mnie bo nie podales tu swojego maila mefiug@pczta.onet.pl gg 1700400
Czas dodania: 17.11.2002, 10:54
ekstra gra jak ktos ma pelna wersje to niech sie odezwie prosze gg 1700400 mefiug@poczta.onet.pl
Czas dodania: 17.11.2002, 20:43
mi to tak średnio podona. moim zdaniem to jest klon komandosuf choć moze się myle...
Czas dodania: 19.11.2002, 09:21
Spoko szpil ;) Gra jest tak samo super jak Commandos-i. Oskar dla twórców gry ;)
Czas dodania: 19.11.2002, 17:34
wlasnie gra w nia moja zona ale niewiem jak tam energie mozna zebrac bo mam juz jej troszke malo
Czas dodania: 20.11.2002, 19:09
Cześć!
Dziś w nią zagrałem 1-szy raz.. doszedłem do 5 misji :) Uważam ją za fajną gre, zainteresuje ona każdego fana Desperados ... jest praktycznie identyczna pod względem graficznym, zmienia się klimat, bohaterowie i scenerie w których przyjdzie nam grać. Hmm... więc tak w skrócie : Jeżeli grałeś w Desperados : Wanted Dead or Alive, i podobała Ci się ta gra, Robin Hood powinien także Ci się spodobać, chociaż osobiście wolałem klimaty Dzikiego Zachodu, koni, kowboji itp.
To by było na tyle. Życzę miłej gry !
Czas dodania: 22.11.2002, 22:43
Prosze powiedzcie mi jak zdobywać energie bo mam tylko tyci tyci bardzo mało jak biore sie za następną misje zawsze sie kuje.Prosze pomocy.
Czas dodania: 25.11.2002, 09:00
nie wiem jak produkować produkty typu strzały w lesie?
Czas dodania: 28.11.2002, 20:14
Ta gra to lipa. I ktoś napisał że to tak jak Comandos. Ty gościu obrażasz Comandosów. Robin to gra do d***.
Czas dodania: 29.11.2002, 00:45
MALE Kompedium o tej grze !!!!!!
kilka odpowiedzi: energie moze przywrocic dzieki a) ziolom (funkcja jednego z kompanow ktorych trzeba uwolnnic,chyba jesli dobrze pamietam w drugiej misji) b) w dalszej czesci gry w lesie sherwood nalezy postawic kompana kolo duzego stolu w centrum wioski (musi tam przebywac przez przynajmniej jedna misje zamkowa (strzalka na zamkiem nie nad droga). Jesli chodzi o strzaly i inne produkty to nalezy postawic kompanow przy odpowiednich budynkach i zagrac jedna z zamkowych misji.
Jesli chodzi o sama gre to ma ona pelno bledow np. ja utknalem w misji po gdzie trzeba uwolnic robina z wiezienia (jedna z koncowych misji) do tej misji potrzebna jest lady Marion ktora jednak nie pojawia sie w obozie w lescie Sherwood (widocznie las nie dla niej :) chociaz dwie misje wczesniej ja uratowalem przed malzenstwem z szeryfem. Gra nie porownuje sie do desperados gdzie kazdy bohater byl bardzo wyrazny i potrzebny w zespole,wszyscy posiadali unikalne funkcje no i co najwazniejsze nie dalo sie isc srodkiem bo od razu bylo po tobie. W RB TLF mozna spokojnie isc srodkiem naprzod wybierajac kompana ktory oglusza (np. maly, gruby jegomosc chyba z widlami)z tylu korczyc robinem, pozniej w parze z malym Johnem) gdy przeciwnicy nadbiegaja to wdaja sie w walke z kompanem z widlami, maly john pochodzi i pokolej nie denerwowany przez nikogo oglusza jednego po drugim. Jak nadbiegna lucznicy robin zdejmuje i z luku. Gra ogolnie jest nudna i mozna w nia grac tylko kilka dni.
p.s jakby czasem komus sie udalo znalezc marion przed ta misja z robinem to niech tutaj zapostuje porade jak mu sie to udalo
Czas dodania: 01.12.2002, 17:01
Wiecie moze skad sciagnac ta gierke plis dajcie linka dzieki za kazda odpowiedz
użytkownik nie posiada awatara
BAZ
Czas dodania: 04.12.2002, 16:00
gierka calkiem spoko moze nie tak fajna jak desperadosi ale mnie sie podoba
Czas dodania: 04.12.2002, 22:08
gierka fajna. Baaaardzo podobna do Desperados, troche mniej do Comandowsów. Ogólnie ok.
Czas dodania: 08.12.2002, 13:21
Polarnik niewiem w czym masz problem ja z moim kolegą przeszedłem całą gre a sam to przeszedłem 68%. Niewiem jak ale utknołem w zamku po misji uwolnienia Robina. W tej misji co jestem to wytłukłem wszystkich gości i pojawia mi sie znaczek (ta tabliczka kręcąca sie z napisem Sherwood) nie moge zakończyć misji. Musze coś wziąć na mapie żeby król mnie nie zobaczył ale na mapie nic nie leży. A co do gry to gra nie jest nudna i dla mnie jest lepsza od Desperadosa.
Czas dodania: 11.12.2002, 18:24
No już niemam co komentować przeszedłem całą gre. Gra jest bardzo łatwa a ostatnia misja bardzo łatwa tylko żołnierzy troche durzo :)
Czas dodania: 12.12.2002, 19:08
ej no dajcie wkoncu kody albo podpowiedcie mi jak przejsc misje .
powiedcie mi co czeba zrobic zeby leady marien przyszla do konfensjonalu bo niemoge przejsc niebadcie tacy i mi podpowiedcie.
Czas dodania: 12.12.2002, 19:09
prosze powiedcie mi jak przejsc jednim misje jak trzeba pogadac z leady marien w konfensjonale prosze
Czas dodania: 12.12.2002, 21:22
jak wejsc do zamku gdzie znajduje sie jady marion prosze o pomoc
Czas dodania: 14.12.2002, 16:34
dlaczego mi szarpie ta giera jak np walcze z innymi? jak mam dobry sprzet przez to sie beznadziejnie gra. odpiszcie mati300@poczta.onet.pl
użytkownik nie posiada awatara
itx
Czas dodania: 15.12.2002, 14:29
MAM pytanie.Jak sie daje nuzke robinowi aby on wszedl na mur??????????????????????
BARDZO PRZOSZE O ODPOWIEDZ AN MOJĄ SKRZYNKE
Czas dodania: 16.12.2002, 20:14
musisz puknąć piąstką księdz, związać go i zanieść do zakrystii. Potem Robin musi wejść do konfejnołau i gotowe.

PS. niech mi ktoś powie co trzeba zrobić żeby wejść do zamku tam gdzie trzeba gościa uwolnić (tego z lochów, a miasto to lincoln).
Czas dodania: 18.12.2002, 19:54
co mam zrobic w tej misji wszystkich pozabijalem i pomoglem temu kolesiowi co go torturowali u teraz nie mam pojecia co dalej odpiszcie na maila mati300@poczta.onet.pl wielkie dzieki
Czas dodania: 23.12.2002, 18:27
Super exstra
Czas dodania: 30.12.2002, 01:17
gra jest mało sprecyzowana co do detali a sprawny gracz potrafi jedną osoba pozabijac wszystkich w okół.Gra jest pozbawiona ciekawych filmików, ograniczyła sie tylko do intra i końcówki. Jedyna zecz która przypadła mi do gustu jest to misja na samym końcu :P
Czas dodania: 30.12.2002, 10:57
giereczka jest niezla tylko za łatwa faktycznie jedna postacia mozna zabic mnustwo przeciwnikow
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...