Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Resistance: Fall of Man (PS3)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Resistance: Fall of Man |
|
Czas dodania: 18.06.2006, 13:32
WAŁ :O widzialem filmik jezuu... Teraz jestem juz pewien ze nawet na najmocniejszym kompie nie pojdze taka gra... nie ma bata !!! wszystko co sie dzieje na ekranie jest praktycznie w ciąglym ruchu... A gdyby byla wersja na kompa to pewnie polowe opcji by obcieli bo nie wyrobilby z generowaniem tego wszystkiego (nie ma to jak opytamlizacja na 7 rdzeniowy procesor i tak potezne uklady graficzne jakie sa w PS3) ;P
|
|
|
Czas dodania: 14.10.2006, 22:19
Ehhh... Szkoda, że ta gra nie wyjdzie na PC. Nawet, gdyby pogorszono trchę grafikę, to nadal by była bardzo interesująca, głównie ze względu na fabułę i sposób przedstawienia Ziemii. Wielka szkoda... :(
|
|
|
Czas dodania: 20.01.2007, 21:52
dobra gra ,ale Gears of War lepsze :)
|
|
|
Czas dodania: 19.04.2007, 09:00
Ta gra jest super, wysoka grafika, bardzo dobra fabula. Przeszlem cala gre i mam nadzieje ze akcja tej histori bedzie kontynlowana w postaci drugiej czesc.
![]() |
|
|
Czas dodania: 28.12.2007, 21:01
Ja po kilku dniach grania z tatą w trybie cooperative stwierdzam że nie ma co narzekać że nie ma GoW ma ps
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 14.03.2008, 07:12
Ta gra jest boska, a w szczególności multiplayer. Grałem wcześniej on-line w COD4, ale dla Resistance porzuciłem. Polecam
|
|
|
Czas dodania: 20.07.2009, 18:33
Póki nie zagrałem w Resistance 2 myślałem że gra jest tylko dobra Teraz myślę że jest tylko przeciętna chociaż plusem jest to że szło gierkę przejść w dwóch w co-opie a w Resistance 2 już się nie da :/
|
|
|
Czas dodania: 10.10.2011, 13:09
świetny początek nowej konsoli. Niby kolejna inwazja z kosmosu, ale rozmach bitew robi bdb wrażenie
|
|