Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Prototype (PC)

Prototype - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Prototype

Czas dodania: 30.06.2009, 22:38
Kilka dni temu nabyłem grę. Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony poziomem produkcji. Na zagranicznych portalach tematycznych straszono wygórowanymi wymaganiami sprzętowymi - okazało się to raczej grą na rzecz producentów sprzętu niż faktami. Gra działa płynnie - średnio po 70FPSów (gram na C2D E8400, ATi HD4850, 2GB DDR2 1066Mhz). Absolutnie zero problemów z wydajnością. Co do samego gameplay'a to jest się czym bawić, pełno mini gier, dynamiczna walka, freeroaming oraz całkiem ciekawa fabuła. Razić może nieco prostota otoczenia, nie ma dopracowanych samochodów, bogatych w detale przechodniów itp. jak np. w GTA4, ale bardzo szybko można do tego przywyknąć i nawet uznać, że tak jest lepiej (wyżej wymienione obiekty należy traktować w ramach mięsa armatniego, tudzież żelastwa do rzucania).

Jak dla mnie tytuł pierwszej klasy - 8,5/10

Polecam.
Czas dodania: 02.07.2009, 16:28
gra krotka, ale dosc fajna jesli ktos lubi robic masakre na srodku ulicy :P taka masowa rzez :D
Czas dodania: 03.07.2009, 22:17
Czy ja wiem czy taka krótka. Jeśli starasz się jedynie wykonać wątek fabularny to pewnie może się taka wydać - co innego jeśli czerpiesz przyjemność w wykupywaniu upgrade'ów, wykonywania eventów, czy ogólnej sieczki.
I'm totally flabbergasted...
Czas dodania: 03.07.2009, 23:01
Gra jest rzeczywiście krótka - główny wątek na normalu można skończyć w czasie poniżej 10h. Ale jeśli ktoś chciałby zrobić calaka/platyne to spędzi przy grze naprawdę sporo czasu ... recenzja na łamach serwisu niebawem ;)
"It sounds like shit, but what else we gonna do, go home?"
Czas dodania: 03.07.2009, 23:51
No gra na 7h, nie chcialo mi sie szukac i zdobylem tylko 30% web of shit, nie mam pojecia co za idiota to wymyslil, normlany gracz nawet polowy nei zobaczy przy 1 podejsciu, po porstu ludki czerwone sie za zadko trafiaja. A brak fabuly tez tej grze w zaen spoosb nie pomaga. No i ta obzydliwa grafika, no ale gamplay jest ok, fajna sieka ;] nei dalbym jej wiecej niz 6/10
Czas dodania: 04.07.2009, 09:50
moja ocena to 6+/10 ze względu na otwarty teren i możliwości niszczenia co na drodze .
użytkownik nie posiada awatara
adrs (Gość)
Czas dodania: 05.08.2009, 18:36
Dawno nie widzialem tak grywalnej gry! prosta do opanowania, zarazem swietnie dopracowana, gra pierwsza klasa. Ktos naprawda wlozyl w to wiele roboty. Kazda pojedyncza animacja zrobiona swietnie, kontrola postaci super.
Ktos sie czepia o grafike? Grafika jest swietna! Nie idzie w super detale, co jest jej zaleta - aurora media!
To jest tylko gra, po cholere ma wygladac prawie jak rzeczywistosc, jak nigdy nikogo sie nie oszuka, grafika moze byc dodatkiem, najwazniejsza jest grywalnosc, a ta gra ja ma. Przesiedzialem wczoraj caly dzien. Jestem juz przy koncu. Nie spieszylem sie za bardzo zeby skonczyc questy fabularne, tylko troche tak poprzelatalem je z eventami, zeby wyciagnac z gry jak najwiecej.
To jest tak jakby to czego GTA nie ma. W GTA w pewnym momencie grania, masz dosyc, caly czas wszystko rozwalasz, biegasz, skaczesz, w koncu cie rozwalaja i tak w kolko. I tak i tak zero w tym realnosci. No to jak juz ma byc zero realnosci, zagrajmy w jakiejs innej rzeczywistosci!
Zasiadasz na kilka godzin do prototype i masz podobnej klasy gre jak GTA, tyle ze jest wiecej kombinacji (trzeba ruszyc wyobraznia) i naprawde mozna zaszalec.
Sieka pierwsze klasa, mozna sobie przy takiej grze odpoczac...
Pewnie gra nie spodoba sie innym, bo nie zastapi im zycia, a w GTA przeciez mozecie randkowac z komputerowymi dziewczynami! Wstancie od komputera i wezcie jakas dziewczyne. Prototype wam sie spodoba, bo nie zajmie wam zbyt duzo waszego cennego czasu.

Jak dla mnie 9/10 nic mnie w tej grze nie razilo, nie przeszkadzalo, gra jak gra, i to niezla!
A. (Gość)
Czas dodania: 15.08.2009, 19:59
Mnie się ta gra bardzo podoba ;) Świetne jest rozdwojenie statusu bohatera - nie jest ani zły ani dobry
picabolo77 (Gość)
Czas dodania: 05.09.2009, 15:14
Gra niesamowita, najlepsze jest to że moja kobieta tez chce w to pograć.
Problemem jest że ona słabo zna "english"
Jest możliwe zdobycie gdzieś "polskiego tłumaczenia"?
volki (Gość)
Czas dodania: 17.01.2010, 17:47
Gra niesamowita, najlepsze jest to że moja kobieta tez chce w to pograć.
Problemem jest że ona słabo zna "english"
Jest możliwe zdobycie gdzieś "polskiego tłumaczenia"?

Zmień po prostu kobietę na mądrzejszą :P
Czas dodania: 12.06.2010, 19:11
Zamierzam ją kupić, lecz doszły mnie słuchy ze grafika jest fatalna. No i się zastanawiam czy kupować czy nie ?
electra (Gość)
Czas dodania: 25.07.2011, 02:18
gra jest PRZE-KOZAK i tyle w tym temacie.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...